fredag

gud vad jag känner att min blogg är ganska så meningslös. tror inte att det är många som läser och jag har aldrig något intressant att skriva. antar att jag skriver mest för min egen skull eftersom jag tycker att det är ganska kul. är till och med putt för att jag inte valde text b i skolan och i stället multimedia, dumaste jag har kunnat gjort. gillar varken multimedia eller lasse. så det första jag ska göra när skolan börjar är att försöka byta och greja lite, är verkligen sugen på att få skriva på riktigt nu. men blä för skolan, jag får panik och en klump i magen när jag tänker på det. halva sommarlovet har gott och jag har inte gjort någonting känns det som, men det hoppas jag kommer. ska i alla fall ut till martins stuga idag och stanna där tills på söndag eller måndag, tror inte vi riktigt har bestämt det än? sen ska en hel del av min släkt upp till brännås på måndag, och det är många som jag nästan aldrig träffar som ska dit så jag kanske också borde. mitt nyaste kusinbarn som bara är någon månad kommer också, pluttit! så vi får se, vi får se. sen på tisdag blir det en liten trip till stockholm med martin, oliver och jacke än så länge, så nu har jag spanat in lite kläder på internet som jag ska hålla utkik efter, också hoppas vi på liiiite bättre väder än vad det är nu. det regnar och smattrar på altantaket så jag hör knappt vad dom säger på tvn, så satans tråkigt! deppväder som tusan. när ska man få bli lite brun egentligen? hann i alla fall sola litegrann idag eftersom jag vaknade så tidigt, men det duger faktiskt inte för mig, jag vill kunna sola hela tiden! usch för det här vädret!

torsdag

igår gick mina nya fina gladiatorsandaler sönder, ena bandet lossnade och det var efter bara två veckor. nog för att det regnade i lördags när jag hade dom på mig så dom kanske slets en aning, men ändå, efter två veckor? lite längre tycker man ju att som ska hålla när dom kostade lite. så idag var jag ner på stan igen och det gick hur lätt som helst att få byta, och jag hade verkligen tur eftersom min storlek fanns nu med, så nu har jag ett par nya.
vad som mer händer idag vet jag inte. martin kommer hit efter jobbet för vi ska beställa lite kläder. jag har hittat en klänning som är hur fin som helst. tråkigt bara att jag trodde att priset stog i dollar när det stog i pund, så den blev dyrare än jag trodde. men jag vill ha den ändå. mer än den tror jag inte det blir, funderar på att slänga med en t-shirt som jag tyckte var lite rolig, men vi får se.
nu ska jag tjata på mamma om att åka upp och gymma lite, kan behövas!
i morgon åker förresten jag och martin nog ut till hans stuga i någon dag, ska bli underbart!

  

onsdag

kom på att jag inte hade skrivit något idag, och för att jag inte ska glömma bort den här och sluta med det så känns det som att jag måste, i alla fall en gång om dagen.
idag har jag inte gjort så mycket. vaknade som vanligt tidigt, tog mig en kopp cappucino och satte mig i en stund vid datorn. jag kände då att jag inte ville bli sittandes där hela dagen så jag bestämde mig för att åka en sväng till stan. väl där så hittade jag inget men det var väl lika bra. sen åkte jag med universums snyggaste hem till han och just nu så ligger han och sover. kunde jag skulle jag ta ett kort på han och lägga upp så alla får se hur söt han är! helt sjukt vacker.
ska nog krypa ner nu jag med. i morgon vet jag inte vad som händer, kanske träffa angelica en sista gång innan hon tar sitt pick och pack och drar till usa i ett år. beundrar henne faktiskt, jag skulle aldrig ha vågat åka, inte ensam i alla fall. kommer självklart att sakna henne massvis, så all tid som försvinner får tas igen när hon kommer hem, så det så.
godnaaatt!


tisdag

jag har hamnat i någon konstig tidsuppfattning. jag tycker att det är lördag idag men så är det ju bara tisdag. idag har i alla fall jag, mamma, min moster maja och min kusin caroline varit till delsbo och näsviken igen för lite seconhand. i delsbo var det öppet men inte i näsviken, såklart. fast det gjorde nog inte så mycket, tror ändå inte jag hade hittat något, för så kändes det i alla fall i delsbo. men något som förvånade mig lite var att det hängde en sprillans ny skjorta från carlings där som jag tror i vanliga fall kostar runt 300, men där kostade den bara 30 kronor. det kanske hade varit värt att köpa den eftersom det var min storlek och allt, men av erfarenhet så vet jag hur det skulle ha blivit. jag skulle aldrig ha använt den precis som det har blivit med mina andra skjortor jag har köpt, jag tycker dom är snygg i provhytten men när dom ska till och användas så ser dom inte alls lika bra ut. så nja, jag tror att det var ett klokt beslut av mig. lite less blev jag även eftersom jag är ute efter en adidas tröja och jag trodde att det skulle finnas där, dom är ju så dyr att köpa nya och så mycket pengar har jag inte råd att lägga ut just nu. får hålla utkik på tradera nu med, för jag vill faktiskt ha en, och det har jag velat länge nu.

nu sitter jag här med ont i magen och ont i mellangärdet, om det nu heter så? vet inte varför, men jag har för mig att man kan få ont där om man är stressad bland annat. vet inte riktigt om jag har varit det men det kanske är något man inte märker själv. snart kommer mamma hem med en solo-tidning, finns det något skönare än att lägga sig i soffan på altanen och läsa? nej, jag tror nästan inte det. senare bilr det att åka till kusinerna och fira robert som har fyllt 17 år, grattis till han!

halva sommarlovet

för en månad sen så var det bal, alltså har halva sommarlovet nog gått nu. hur kul känns det då? jag har inte gjort någonting och det har ännu inte blivit varmt. idag är det ganska fint och då blir man ju på strålande humör när man vaknar. men se nu, nu är det plötsligt massa moln på himlen. blir man förvånad? nej.
så vad som händer idag vet jag inte än. lilla mimmi kommer senare som vi ska vara hundvakt åt men det vet jag inte om jag ser fram emot eller inte, tur att hundarna är söt i alla fall!

lördagskväll blev som jag trodde, lyckad! jag hade verkligen jättekul och dom spelade bra musik hela kvällen och det tycker inte jag händer allt för ofta. söndagen blev väl sådär men slutade bra, allt är bra! puss på martin lööf som är världens bästa människa!



jag har ingen bild sen i lördags, så det får bli en från förra helgen! :)

inte ingenting

idag vaknade jag upp hos martin av att han skulle iväg på hemvändarcup, har inte hört något om hur det går men eftersom han är grym så vinner dom säkert! jag sov kvar ett tag men åkte hem ganska fort, jag och mamma skulle göra ett nytt försök att åka till harmånger, för idag stog det faktiskt i tidningen att det var öppet. men jag hade nog lite höga förväntningar, eftersom det inte alls fanns så mycket där, i alla fall inte något för mig eller mamma. så där stannade vi inte länge. nu sitter jag här med ansiktsmask och ska snart gå och göra lite annat som det känns som att jag behöver! ikväll blir det stadt, men innan det lät det som att det skulle bli lite mys och mat hemma hos maja med tjejerna, och eftersom jag alltid har roligt med dom så är jag säker på att det blir kanon idag med! så idag ska jag faktiskt inte göra ingenting.

sol och värme, eller hur var det?

fram till strax efter ett så sken solen och jag och maja låg och solade ute på sandvika, men vipps så är himlen full av moln. så efter en stund så packade vi ihop och åkte in till stan, fräschingar som vi var! och i rätt tid åkte vi verkligen också
eftersom det började ösregna. men nu är jag nöjd i alla fall, för nu har jag nytt superschampo och superbalsam! 


sol OCH värme

ja nu var det verkligen på tiden och solen och värmen kom på samma gång. jag och melissa horn har nyss varit ute på en långpromenad och det är verkligen skönt, till och med vindstilla! så nu har jag nyss ring och väckt maja så får vi se om hon vill ut på hölick, och om hon inte vill så tror jag nästan att jag åker dit själv. det är det faktiskt värt när det är sånt här väder och när jag äntligen får ha bilen en dag.

diabetes på festival

kan ju gissa att det inte är många som läser min blogg, men man vet ju aldrig så jag gör en chansning på att någon kan hamna här av ren slump. så hur som helst, jag ska ju på yran och har diabetes. kan tänka mig då att man inte alls har tid och lust för att kolla blodsocker och ta insulin vilket jag vet är viktigt på en festival när man rör på sig en del och dricker alkohol med mycket socker. även om det är varmt, att tänka på att inte lägga insulinet i solen och så vidare. och om man vågar lämna insulin och blodsockermätaren i tältet. massa funderingar jag har nu! så om det är någon som läser det här och har erfarenheter och tips så skriv gärna!

ingen tröja för mig

nej, jag förlorade, men jag är inte så besviken ändå. började läsa säljarens omdömen och det visade sig att det var många som hade betalat men inte fått någon vara, och att bland annat adidaströjorna som han sålde var fake och att storlekarna ibland inte stämde, så när priset steg över 220 så fick det vara. får leta en liknande tröja i en butik i stället så man vet att det är något bra man får!

uppe med tuppen

ja, så känns det. har till och med vaknat självmant, alltså inte av en väckarklocka eller av att någon väckte mig. men jag hade ändå ställt klockan på halv tio eftersom sluttiden på tröjan som jag vill ha går ut tio, så då måste jag vara uppe nu och vara beredd. faktiskt så har den bara höjts med fem kronor sen igår, men alla tänker säkert som jag. väntar och lägger bud sista minuterna. så nu hoppas jag att dom andra som vill ha den ligger och sover så den blir min!

annars ser vädret idag helt okej ut, tråkigt att det blåser bara. men jag har ingen bil hemma så jag kan inte ta mig till någon bra strand, i så fall maln dit man kan cykla men nej, den stranden gillar jag inte längre. har även ganska ont i halsen så det gör nog inte så mycket om jag bara ligger ute här hemma i en skön solstol så jag bara kan gå in om jag fryser.

ha en bra dag!

puss

sen en tid tillbaka har jag varit trött
försökt att vara allt på samma gång
så mycket man kan göra och borde och vill
mitt i allt så ska man räcka till

segaste dagen

segaste och slöaste dagen på länge. precis som jag trodde så har jag inte orkat tagit tag i något som jag borde ha gjort, i stället så bakade jag en supergod kladdkaka och la mig på soffan och kikade på se upp för dårarna. fattades bara lite sällskap!
nu sitter jag och kikar på tradera och håller tummarna på en tröja som jag är sugen på. la bud på en nästan lika igår fast brun, men när den steg över 350 kronor så gav jag upp. så jag gör nya försök nu och hoppas att denna inte blir lika dyr  morgon när tiden går ut!


skönt med lite sovmorgon

även om jag har varit ledig hela sommarlovet hittills så har jag ändå klivit upp ganska tidigt för det mesta, men nu så klarade jag att sova ett tag. idag vet jag inte vad jag ska hitta på. finns mycket som skulle behöva bli gjort, men det är saker som man aldrig har lusten att ta tag i, i alla fall inte jag. städa rummet bland annat!
har även beslutat mig för yran, åker jag inte så kommer jag att ångra mig sjukt mycket sen! så nu blir det att beställa biljett idag kanske? mycket pengar som kommer att gå åt, så jag hoppas det är värt det!


inte min och mammas dag

nej verkligen inte. när vi kom till butiken i harmånger så satt det en lapp på dörren där det stod "öppnar innom kort", och så var det med det. men vi kikade in genom fönstrena och det såg faktiskt ut att finnas en hel del kläder där. så det blir till att hålla utkik när dom öppnar och göra ett nytt försök då. men vi var inte bitter, vi bytte helt riktning och körde mot ljusdal där vi stannade och kikade runt lite, hittade en fin kjol som jag ångrar lite att jag inte köpte. hur som helst så blev det inget för oss, bara en varsin glass och ett gott nybakat bröd. på vägen hem så stannade vi först i delsbo för att kolla i en butik där som visst hade slagit igen så vi åkte till säcken, en secondhandaffär, men självklart så stängde dom 13.30. så vi gjorde ett sista försök i näsviken på dakapo, men icke, även dom hade stängt. vi var helt enkelt ute för sent och hade oturen med oss. men trots allt så var det ändå skönt att göra något med mamma såklar, det händer allt för sällan!

nu sitter jag här med beslutsångest, fattiglapp som jag är. är så himla sugen på att åka på yran, alla artister jag vill se är där och jag ser ut att få bra sällskap om jag åker! men sen är det så att familjen förmodligen ska göra något också, antingen åka till stockholm eller kanske göteborg, och då vill man ju verkligen inte vara utan pengar! så jag måste överväga det där, men jag kan ju säga att lars winnerbäck kommer bli svår att välja bort!

måste även tipsa om en låt, melissa horn - sen en tid tillbaka

den 8 juli 2008

om man tänker tillbaka på när man var liten, så såg väl ändå inte somrarna ut som den här har gjort hittills, även den förra året, och året innan det kanske? jag minns det i alla fall som dagar med sol, när man sprang runt och lekte barfota och åka med mamma och pappa till någon strand där man badade tills fingrarna såg ut som russin och läpparna blev blå. just den här dagen kanske jag inte ska klaga på, men trots att det är sol så blåser det och vindarna är ganska kall. torsdagen och fredagen förra veckan var ju fin, då låg jag ute på hölick båda dagarna. men vattnet är ju ändå inte varmt, det isade i benen när man badade och man tappade nästan andan. nej, nu vill jag ha en riktig sol - och bad sommar!

nu ska jag och mamma snart åka iväg till harmånger, tror faktiskt aldrig att jag har varit där någon gång, bara åkt igenom. det är tydligen en outlet-butik där så vi ska dit och kika lite. synd bara att jag verkligen måste tänka mig för vad jag gör med mina pengar nu. men vi får se, är det outlet så kanske man kan göra något fynd!


RSS 2.0