Där ute finns en värld av långa nätter

Egentligen vet jag inte varför jag skriver ett inlägg just nu. Jag kan säga er att jag inte har mycket att komma med. Dagen har varit lång och ganska seg. Markus har åkt fast jag nog egentligen inte ville, jag och mamma har gymmat och jag har druckit glögg för första gången i år. Julstämning!
I morgon är det en ny vecka och nya tag. Dock kommer den inte vara lika jobbig som den här och det är jag sjukt glad över.
Nu ska jag göra en god smoothie med proteinpulver i, det ni.
Nattinatti.

Som om lyckan var en fjäril

http://www.youtube.com/watch?v=C7_z2X-HwVs&feature=related

Vi liksom väntar på en vårdag i november

Första advent. Vilken bra start på julen.
Ett år sen begravningen och allt är nog bara bajs nu.
Den dagen jag har sett fram emot sen jag var liten är förstörd.
Fan för det mesta.

Det är lätt att hålla käften, och svårare att säga som det är

Alltså äe.. jag vet inte alls.

Också har jag som vanligt inget att ha på mig ikväll. Så jäkla tråkigt.

Going back to the corner where I first saw you

Mysig kväll med Evelina, Johanna och Vickan. Kan lova er att är det någon som är grym på chokladsås så är det Evelina. Sjukt god!
Efter maten och idolkikandet så blev det en raggarrunda till stan med julmusik och donkenbesök för att umgås med Stina när hon hade rast.
Nu sitter jag här och känner mig uppsvullen så jag vet inte vad. Längesen jag har ätit så mycket och onyttigt nu, men det var ju ändå min "äta vad jag vill och hur mycket jag vill-dag".
Nu ska jag sova och ladda inför i morgon, inte lika taggad som tidigare i veckan men jag kanske blir.
Tråkigt och onödigt inlägg som tusan.
Men hörrni.. jag klarade matteprovet!

När mörkret lagt sig dunkelt över stan

YES! Jag kan stryka bokanalysen nu. Vilken lättnad, nästan så jag får gåshud!
Nu ska jag snart till skolan och få tillbaka matteprovet och det kan jag ju säga att jag är lite nervös för. Shittans. Håll tummarna för mig.

Look into your heart and you'll find the sky is yours

Helt okej att söva ner mig och väcka mig i morgon klockan fyra eller något.
Bläää..


Trött eller dålig humor

Hahaha
Hit med fredag och lördag nu.


Tusen avtryck i den grå trottoaren

Vad skönt det är att få känna sig lite duktig ibland. Idag har jag till exempel två saker att stryka från min lista med skoljobb att göra. Förhoppningsvis blir det en till att stryka ikväll eller i morgon.
Idag avklarades naturkunskapsprovet som inte gick så bra som jag hade hoppats men det gick i alla fall. Sen har jag, Stina och Marlene suttit kvar på skolan till strax efter fyra (så länge har vi nog aldrig varit i skolan) och tokjobbat klart med MDK-rapporten. Anledningen till att det gick så bra var nog att Carro, Cissi och Emilia bjöd på tårta, så tack för det tjejer, sjuukt goda.
Nu ska jag snart ner och äta köttfärsbiffar och en god sallad och senare blir det gymma. Sist vi gymmade slog jag på boxningskudden ett bra tag, fan vad skönt det var. En sån borde alla få och slå ut sin ilska på ibland!

And throughout the night I wanna hold you tight

Om jag skulle få kanske en vecka på mig att försöka bevisa något, precis vad som helst, så vet jag exakt vad det skulle vara.
Nu ska jag gå och lägga mig och nästan hoppas på att drömma en mardröm. Det är mycket skönare att vakna och inse att allt inte är så hemskt, i stället för att ha drömt världens underbaraste dröm och vakna med en jävla suck.
Godnatt, håll tummarna för mig som har prov i morgon.


Det är såna dagar som vänder allt upp och ner

Ännu en kort dag, och det gör det ju bara bättre att vi får sluta tidigare ändå.
Har väl inte så mycket att säga idag, förutom att jag ska plugga.. har jag nämt att det är en jobbig vecka?
Jag hoppas på att hinna med en långpromenad också.

Och förresten.. vet ni någon som jobbar med ett "skitigt" jobb, alltså som verkligen jobbar och inte sitter vid ett skrivbord hela dagarna så säg till! Jag behöver någon att intervjua.


Hon känner efter om det här är att vara fri

Ge mig fredag och helg nu. Låt den här plågsamma, TUNGA pluggveckan vara över. Fyfasen vad det ska firas på lördag känner jag. Men först blir det pepparkaksbakning och jul- och idolmys hos Evelina på fredag. PUSS


Jag stängde aldrig nånsin några dörrar, jag bara gick ut

Nu har jag två saker att berätta. Minst.

För det första så låg jag och tänkte igår när jag skulle sova vad jag hade skrivit den dagen, och började fundera på det där med att jag är så deppig och less ibland så jag kanske skulle passa bra på avdelning 10. Då finns det ju säkert en och annan som kan tro att jag sitter hemma och tänker att åå vad det är synd om mig, åå jag vill dö och åå vad jag hatar allt. Så är jag faktiskt inte. Jag är bara allmänt deppig som alla är ibland, och att jag vet orsakerna är ju bättre men dom tänker jag inte ta här. Så då vet ni det.

Sen det andra är
att jag nog aldrig har mått så dåligt som på matten nu på morgonen, inte på ett tag i alla fall. Och nu pratar vi inte om det där deppiga och lessheten utan riktigt pissdåligt. Det kröp i magen, spände i huvet och jag mådde galet illa. Som tur var fick jag skjuts hem, för vem vet annars vad som hade hänt? En spya i ansiktet på Annica? Tur att inte det hände, då hade jag definitivt fått ett ig på provet. På vägen hem började jag fundera på vad det kunde bero på och kom ganska snabbt på det. Så brottomt som jag hade till bussen på morgonen, var det ju självklart att jag glömde ta insulin. Det blev bara raka vägen hem, pressa i mig insulin, dricka några liter vatten och hoppa i säng. Nu mår jag fina fisken!

Nu ska jag klä på mig lite varmt och ta en långpromenad i solen. Mysigt! Vad som händer sen vill jag nästan inte skriva för då mår jag väl illa igen. Men jag ska plugga... tjoho.

What Hurts the Most

http://www.youtube.com/watch?v=MvvKV9GYoRM

Lyssna vettja. Att Sprit är i bakgrunden gör ju inget för det är ju en grym film, haha.

Vad jag bryr mig om nu

Är det bara jag som brukar fundera på om man inte skulle passa bra in på avdelning 10 på sjukhuset? Jag kan fundera på det ibland. Okej, kanske inte så seriöst men.. Jag brukar tänka såhär. Om jag skulle berätta precis, precis hur jag mår dom gånger jag verkligen är less och som mest deppigast så ja, jag vet inte, skulle jag passa in där? Kanske inte riktigt. Just nu skulle jag helst av allt vilja att någon gjorde mina skoluppgifter och gav mig en häst. En häst som jag kunde åka till när jag kände mig ensam och som jag kunde få ta hand om.
Men i alla fall, något positivt är ju att musiken är fixad till nyår i alla fall.. nyårnyårnyår.
Och även att jag aldrig tröttnar på Save up all your tears, jag bara äälskar den.


Älskade älskade du

Jag är så sjukt skoltrött nu. Nog för att vi har korta dagar - sovmorgon eller sluta tidig, så har vi fullt upp ändå. Allt har verkligen kommit i en bomb nu och jag orkar inte.
Tur säger jag att det inte är långt till jullovet. En ynka liten månad till julafton. Men jag tycker det är konstigt. Dagarna går ganska fort, veckorna går ännu fortare, men månaderna, det känns som dom står stilla? Kanske för att jag alltid räknade dom och nu inte. Hm, förvirrande.
God jul?

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

http://www.youtube.com/watch?v=flQ8XJDIFGc

Hej mitt vinterland

Ny favoritlåt av Lars Winnerbäck. Hittar den inte så jag kan länka till den, men den heter i alla fall Söndag 13.3.99.
Nu ska jag försöka ta tag i bokanalysen om Mörkrets hjärta som jag inte förstår ett skit av vad den handlar om. Bra.

Det finns ingenting här som är värt att skriva upp

Undra hur många gånger idag som jag har försökt klämma ur mig ett inlägg. Jag känner riktigt hur det tar emot i fingrarna.
Hur som helst. Helgen har varit lugn. Tro det eller ej. Jag sa precis till mamma idag att undra när jag var hemma en lördagkväll sist? Jag minns för tusan inte. Men idag är jag det. Lika så igår. Jag har känt mig som en riktig gamling och har överraskat mig själv på lite olika sätt. Det började i torsdags. För första gången i mitt liv så stoppade jag räkor i munnen. Det kändes som jag åt ett levande djur med ögon, inälvor och hela fadderullan. Jag har fortfarande ångest och vill inte äta det igen. Sen har jag även ätit havregrynsgröt till frukost både igår och idag, och druckit kaffe efter måltiderna. Vuxet? Ja lite så. Fyfan vad intressant. Kan tänka mig att allas ögon bara lyser när ni får läsa ett sånt här spännande inlägg. Har jag inte rätt? Ni bara sitter och väntar på en fortsättning. Nä men vadå, att veta att jag har ätit räkor är väl roligt. Godnatt gott folk.

Jag kan i alla fall bjuda på en bild sen vi firade nyår 2000 eftersom nyår börjar närma sig. Och ni vet väl vad som händer då? Fråga annars vettja.


Det fanns stunder när hon visste hur det skulle va, men det är som om hon glömt vad som var så bra

Vart har den där glada och lyckliga personen tagit vägen?
Jag vet att hon finns där, det vet jag.
Men just nu är jag less på att hon gömmer sig lite väl mycket för att jag ska kunna hitta henne.
Snälla kom fram.


Somewhere over the rainbow

Önska mig lycka till på matte C provet eller skjut mig i huvet.
Jag har inte tränat ett piss och jag får skylla mig själv.
Men så är det när krafterna går åt att tänka på annat.

Ikväll vill jag mysa och kolla på idol.

Like someone took a knife and drove it deep in my heart

Nej, jag har faktiskt ingen lust med det här. Jag har nog inte lust med något.
Jag vill nog bara lägga mig under en filt och ligga där tills jag orkar allt igen.

I need more than this

http://www.youtube.com/watch?v=nGfwrRCD9j4&feature=related


Välkommen till verklighetens land

Jag stannade hemma idag. Första gången i år och jag kände att jag verkligen behövde det. Har legat på soffan och sovit fram tills nu, vilket är det bästa att göra när man mår såhär. Hur jag nu än mår? Jag har sån jävla konstig känsla i magen, troligtvis vet jag väl vad det är också. Har inte sovit mycket alls i natt heller.
Nu vill jag att det ska sluta regna för jag vill ut och gå.
Hej

Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör

Nä fyfasen vad jobbigt det blev nu..

Världens bästa klass

Seg dag som vanligt. Jag är så jävla less på skolan så ni anar inte.
Och det bara matas på med saker att göra hela tiden. Nej, jag orkar inte.
Ikväll ska jag gymma, äntligen, har längtat som en idiot.
Har även längtat efter Prison Break, yesyes.

Här är vårat klasskort. Kan vara världens bästa klass någonsin,


Don't believe you'll ever lose it all

Mysigt. Jag startade våran äldsta dator som jag inte har suttid vid på evigheter känns det som.
Tänkte lyssna på lite musik också hittar jag en mapp som heter "sovmusik".
Bra utvalda låtar av mig tycker jag!

▪ The Connells - 74-75

▪ Chicago - If you leave me now

▪ Phantom Planet - California

▪ Phil Collins - You'll be in my heart

▪ Simple Plan - Perfect

▪ Rod Stewart - First cut is the deepest

▪ Rod Stewart - Have I told you lately

▪ Åsa Jinder & Cajsa Stina Åkerström - Av längtan till dig (som jag förövrigt ska gifta mig till)

▪ Ozzy Osbourne - Close my eyes forever

▪ Hardcore Superstar - Shame

▪Magnus Uggla - Astrologen

▪ Magnus Uggla - Utan dig
▪Ronan Keating - Bring you home

▪ Coldplay - The scientist

▪ The Beatles - Let it be


Några av alla.


Du är så söt, min kära lilla ponny

Snälla, ge mig lite, det var så längesen. Jag behöver det nu.
Helst grabben till höger.
Jag saknar han grymt mycket. Hur man kom in till han och han vände sig lite surt bort, men kom sedan fram och buttade på en och slickade en på handen. Älskade lilla plutt. Så mycket han har lärt mig alltså. Den första jag hyrde, den första jag tävlade på, den första jag vann med, ja allt. Trots alla små busiga och sura fasoner han kunde ha för sig så var han bäst. Han är bäst. Det gör ont att veta att han inte finns mer. Lilla Super.


En sekund var klarsynt och förstod att jag var en av tusen dårar

Dagen efter och jag mår fina fisken. Blev stadt igår ändå, men för att spara pengar så gick vi in innan halv elva. Eftersom jag har sammanlagt trettio kronor så var det väl värt det på det sättet. Men inte annars tycker jag. Tre och en halv timme där inne blev lite för mycket och lite för segt, i alla fall mot slutet. Men annars var det bra. En kväll med blandade känslor. Den var rolig, bra förfest och bara bra folk, men samtidigt riktigt jobbig också. Jag vill bara ta mig ur det här nu men jag kan inte, jag kan bara inte.

Baby save up all your tears

Nu ska jag i alla fall se fram emot femte december också.
Då ska jag och mamma till Stockholm. Skönt.

You´re yes then you're no

Ett litet låttips dåvaaa! http://www.youtube.com/watch?v=dO5uCKw4nl0

För en tystnad mellan väggarna som skar genom cement

Lördag igen och natten var en pina. Trodde ändå att hostan hade blivit lite bättre, igår natt hostade jag nästan ingenting men idag var det på gång igen. Blir på så jävla dåligt humör av den.
Idag vet jag inte vad som händer. Helst skulle jag vilja åka och köpa en fet godispåse och lägga mig framför tvn. Men nej, nu måste jag lära mig att sätta lite stopp.
Senare kommer Markus och Mattias hem hit, äntligen! Tro det eller ej men jag saknar dom.
Hur kvällen slutar vet jag inte, men jag kan väl tänka mig. Haha.

Fru Hjärter Dam låt ensamheten ta dig, tills du gråtit ut din hemlighet

Nu är det redan helg igen. Fattar inte hur veckorna kan gå så fort. Men det är bara bra, låt tiden gå bara. Fortfortfort.
Idag har jag kännt mig som en åttaåring ungefär. Trivs inte ett piss med att håret är så kort. Jag har haft det uppsatt varje dag sen jag klippte mig sist, men har kommit på att det sliter ju bra på håret det med. Intressaaant.. Fan vad ointressant jag är. Haha, meningslöst.
Nu vill jag att Stina och Maja ska komma, dom är bra.

Fan vad bra han är förresten! Grymmast. Jag vill se han men det går ju inte.


Vi var naiva, glada barn, tills vuxenlivet hann ifatt

Varför ska man behöva börja två egentligen? Förut tyckte jag det var skönt. Men det hade ju ändå varit bättre att börja runt 11 - 12. Nu blir det att man vaknar och har ingenting att göra fram tills två. Knappt så man hinner något heller.
Det jag tänkte göra är att ta ett långtbad i alla fall med lite ljus och musik. Mysigt!
Ikväll blir det idolmys med Stina och Maja, bäst då vaaaaaa.
Och nu ska ännu fler till Cypern, fan vad bra det blir till slut, ångrar mig inte ett dugg nu!

Men enkelt gör så svårt så hårt så svårt att ingen kan förstå't

Infokvällen gick väl bra. Ida och Märta var duktig medans jag och Stina var lite lodisar. Tur att vi är ganska snygg ändå.
Jag kunde tyvärr inte motstå godiset där, så därför passade det bra att vi promenerade hem. Mindre mysigt att spy mitt i stan för att jag hostar och ännu större blaja i slasken när jag kommer hem. Jävla hosta, ge upp.
NATTI


Vi ses på hjärtats bar, det här är brustna hjärtans höst

Faktiskt väldigt taggad inför Ayia Napa nu. Känns som att det blir ganska grymt ändå, och med 13 personer till från Hudik, minst, så blir det askalas! Och innan dess kommer massa annat roligt att hända. Jag önskar bara att jag vara lika glad och lycklig över det som jag borde vara. Men ibland är det svårt. Man vill så mycket som inte går, och det är mycket som går som man inte vill. Det är ett tufft liv vi lever!
Nu ska jag och Stina snart ta en promenad till skolan och förhoppningsvis tjäna in en varsin biobiljett.

Du kanske borde tänkt på nånting mer än bara kicken, idiot!

Jag och Stina är busig. Kanske lite dum? Äh.
Ångrar mig inte nu i alla fall, för nu ska jag krypa ner i soffan med en filt och varm oboy.
Ikväll blir det kanske skolan igen eftersom det är infokväll.
TRÅKIGT INLÄGG, dålig av mig.

Men vet ni? Jag har lite saker att se fram emot.


Men du kan säga något så beskt att allt blir kaos och uppochner

Har ni hört att det ryktas om att världens bästa nyårsfest är på gång?


Alla vägar har sitt pris

Och ikväll är Thomas räddningen. Flurry och Bonde, jiha.
Kan passa på att inviga en smilegubbe i min blogg också -> :(

Det var nånting som fastnade på mig

Efter många om och men så är det bokat nu, även för min del, och nu får det fan bli såhär. Innerst inne vet jag ju att det blir bäst och att det är smartast av mig. Vem vet hur det slutar annars? Studentresan ska inte få bli något man helst vill glömma utan en av dom roligaste händelserna i livet. Så nu tjejer, den första juni drar vi till Cypern - Ayia Napa - Pavlinia -världens finaste stränder och vatten - grabbarna grus och en massa göteborgare! Minus på att Evelinalevel inte ska med, fast vi ska nog få dig att ändra på den saken.

En låt jag nästan hade glömt, men fan så fin. Gick inte att länka den men lyssna här http://www.youtube.com/watch?v=6r_XtR1FdZo


Här under askan utav sönderbrända drömmar ska vi bygga nånting större

Vi är egentligen inte såhär värdelös Johanna. Vi kan bättre.
Nu ska jag krypa ner i soffan med min nya pyjamas, cappuccino och en "jättebra" bok.
Senare blir det Systrar i Jeans-filmen.


Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt

Nu kör vi på det här igen.
Lyssna bara


Och du fick höra att livet var en dans på rosor, och det blev en dans som stack dig hårt

Hur skönt är det inte med en endaste lektion på en dag? Hur skönt som helst kan jag säga er. Bara att krypa ner igen när man kommer hem såhär tidigt efter att ha plågat sig igenom en två timmar lång mattelektion.
Nu har jag nog nästan bestämt mig i alla fall. Evelina är ett geni så det blir nog Sunny Beach, och det mina vänner, det blir jag taggad till! En sak att se fram emot.
Godnatt!


Allt jag ser, allt jag hör, din röst, din blick, ditt skratt

Nu har jag försökt läsa Mörkrets hjärta tre gånger. Efter ungefär tre sidor har jag somnat. Behöver jag säga att den är tråkig? Jag känner mig som den gröna smilegubben på msn när jag läser den.

Det är ett timglas som bara rinner, det finns inget att förstå

Jag kommer aldrig kunna bestämma mig. Cypern eller Bulgarien? Fyhelvete. Ett av dom svåraste valen på länge.
Nu sitter jag här och hostar så jag dör, tror att hjärnan spricker snart. Men jag ska i alla fall ta tag i boken nu och läsa lite, vare sig jag vill eller inte (jag vill inte). Frågan är om jag lyckas hålla mig vaken idag. Hm..

För allt man vill är att skratta en gång till och bara säga som det är

Ta mig tillbaka till tryggheten.


Det är somliga dar som man vänder sig om och känner hur allting försvinner

Svåraste beslutet på länge. Cypern eller Bulgarien? Lutar nog åt Bulgarien. Det är ju dit jag vill. Känns inte som det är värt att lägga ut så mycket pengar på ett ställe jag egentligen inte vill åka till.

Rolig kväll igår i alla fall förutom att den gick sjukt fort som alltid. Tiden bara rinner iväg och plötsligt är man hemma igen.
Nu blir det att läsa bok. Eeeeeehehehe vad roligt.

Utan mening på jakt efter ruset, genom dunket och bruset

Jag antar att jag har haft det nästan för bra. Att allt som kommer upp och händer nu jämförs. Jag har för stora förhoppningar att saker nog är bättre, men dom är inte det. Inte vad jag inser i alla fall. Jag måste bara lära mig att ingenting kommer bli som förut, att saker visst kommer bli bättre. Men när det händer får tiden avgöra. Men det kommer hända. Jag vet att det kommer hända. Jag förstår inte varför jag alltid ska gräva ner mig, ge upp och inte lyckas ta mig upp någongång. Det känns som att jag klättrar och klättrar. När jag väl har kommit en bit så kommer det alltid nånting och buttar tillbaka mig. Varför? Sträck ut en hand och dra mig upp i stället förhelvete.

Min lust är fri, men min frihet är bakom galler

Precis ett år sen idag och jag saknar dig. Du försvann alldeles för fort.  Varför kommer allt jobbigt på samma gång?

Då kan man andas igen och ägna timmar åt att bejaka glädjen eller begrunda sorgen

Jaa ni.. Nu är jag väl så gott som övertalat. Är fortfarande väldigt skeptiskt, mycket dyrare, blablabla, dittan och dattan. Men ser ändå sjukt jävla härligt ut. Det kan ju ingen säga nej till. Hotellet verkar grymt och allt annat med för den delen. Förutom att "väldigt många har sex i poolen" att det till och med syns i vattnet. Eller hur var det? Mysigt.
Och äntligen åkte Lars ut ur idol, faktiskt. Nu kan han göra sin egen grymma musik och inget annat fjolleri.
Nu ska jag ladda inför morgondagen som kommer bli bäst. Svårt att misslyckas med brudarna!



I'm in a state of denial

När man talar om trollen.
Det var tusen år sen.

Lika mystisk och gåtfull som en kyrka längs vägen

Inte en rolig natt kan jag tala om för er. Jag bara hostar och hostar. Jag har ingen uppfattning om hur många timmar jag har sovit, men inte är det många. Är det inte dags för hostan att gå i ide nu? Den har varit hos mig allt för länge nu tycker jag. Och jag hatar den.
Bara därför kan jag inte sova nu. Jag ska hämta Stina i stan halv tolv men vad tusan ska jag göra fram tills dess?
Puss&hej

Och längst ner i en kartong ligger vi på en strand

Jag mår illa. Riktigt sådär som när man har åkt bil i värmen, det börjar krypa i benen, bältet skaver och man är hur törstig som helst. Så känner jag mig nu. Kanske är det för att jag och Stina har ätit ganska jättemycket idag. Vi har ändrat om lite med projektarbetet igen och därför har vi bakat lite idag och smakat det. Proppmätt nu kan jag lova. Men gott blev det! Recepten får ni ju se på hemsidan sen.. Hahaha.
I morgon ska vi mysa hos Vickan. Mysa, planera studentresan och kolla på idol. Alla ska väl på g-festen som är varje vecka känns det som. Men inte vi. 2 cool 4 det. Haha.
HEJ


Don’t tell me you’re sorry cause you’re not

På utsidan är jag väl jag. Men på insidan? Vem fan är det som är där och hälsar på? Typ världens deppigaste men som helt plötsligt har humöret på topp? Det kanske är en liten ängel och en jävul. Bort med jävulen i så fall. Jag är trött på den. Fast innerst inne vet jag ju att det inte är några små besökare. Jag vet ju faktiskt vad det är.
Nu är jag sur i alla fall. Här har jag bränt en asbra skiva också kommer mamma och säger att hon behöver bilen i morgon. Huuur kul är det?
Nä nu ska jag tvätta av ansiktsmasken och smörja in mig så jag blir len som en barnrumpa. I morgon är det en ny dag med nya händelser och nya bekymmer. Finns det någon människa i hela världen som är bekymmerlös? Gud, vad negativ jag visar mig idag. Värsta Sandor slash Ida. Finns det någon där ute som känner som jag? Hahaha.. Meningslöst.
Godnatt


När du träffat botten, kom ihåg mig då

Jag får inte till det här med bloggen alltså. Fattar ingenting av hur jag ska göra fast jag har gjort det flera gånger förut. Så nu får det vara fult ett tag.
Idag var jag och Stina duktiga och åkte till skolan ändå. Kom på lite nya grejer så nu ska det här minsann bli bra. I morgon tar vi nog en heldag.
Nu ska jag läsa världens tråkigaste bok "mörkrets hjärta" och invänta bonde söker fru och oskyldigt dömd.
Ha en bra kväll, pusshej.

Onsdag

Min blogg ser skitkonstig ut, jag vet. Har ingen aning om vad som hände när jag tänkte göra om den igår men jag ska fösöka ta tag i det snart. Hahaha, jag blir förvirrad av den.
Idag vet jag inte om jag och Stina ska till skolan. Egentligen borde vi ju såklart. Men det är så skönt att vara hemma också.
Sen vore det jättesnällt om någon skulle vilja ladda hem två låtar och skicka till mig. Fun and Games och Paper Tigers, båda med Caesars. Mitt nedladningsprogram verkar ju cp just nu.
HEJ

If I could escape

Riktigt soft med projektvecka. Komma och gå till skolan lite hur man vill.
Nu vill jag ha ett jobb och massamassa pengar!

You must understand my weakness

Jag har alltid tyckt att den här låten har varit fin. Men efter att ha verkligen lyssnat på texten så är den bland det sorgligaste jag har hört, riktigt bra.

Låt mig få trolla

Den här måndagen skulle lika gärna kunnat vara julafton. Lika lång. Lika seg.
Just nu har jag ingenting att se fram emot. Vad ska man se fram emot? Man vet ju aldrig i förväg vad som kommer att bli bra. Något man har längtat efter hur länge som helst kan ju lika gärna sluta skit.. Eller så slutar det inte alls. Eller så händer det inte ens. Jag önskar bara att jag kunde, men det är omöjligt. Det är en omöjlighet för alla. Varför kan man inte få en chans i livet att trolla? Jag är helt säker på att jag skulle använda min chans nu då. Helt säker. Det skulle vara så värt det. Det skulle vara värt allt.

Nu ska jag glädja mig åt att det är Prison Break om en och en halv timme. Jag ska även äta min goda smoothie, med apelsin i idag, och vanlijyoghurt. Sjukt gott. Passar jämt och inte är det onyttigt heller.



Appropå att äta bara. Passar väl inte riktigt in i det här inlägget men vadå. Ett asgott recept skadar väl inte? För jag vet i alla fall världens godaste sås som är hur värd som helst att prova. Till kött och klyftpotatis helst, eller vad som helst annars. Men hur som helst.
Man mixar bara ett paket med färst fetaost, 3-4 vitlöksklyftor, ca 3 dl creme fraise och lite salt. Sjukt jävla gott!


Livet leker inte just nu

Vad mer kan jag säga? Att allt känns tungt.


Söndag

Ja alltså, jag vet inte vad jag ska säga..

Det får vara dagens låt

M.I.A. - Paper Planes REMIX

Ha en bra kväll. Min kommer bli bäst!

Jag ska bli ordentlig

Jag tror att nästan alla får sig ett litet glädjerus när första snön kommer och solen skiner. Går man ut i snön när solen är framme märker man hur glatt allting är. Man hör barn som leker, överlyckliga över att dom äntligen får ta fram pulkan, man möter rödblommiga äldre par som är ute och promenerar i den friska luften och hejar som om man vore deras barnbarn. Men min allra bästa vän blir nog lyckligast. Jag önskar att alla kunde få se henne när hon är så glad, i alla fall jag som vet hur hon har haft det blir aldeles varm inom mig. Hon älskar nog snön.


hahaha

oplanerad utgång, finns det något bättre? nej, jag tror fan inte det. det är oftast då det blir roligast eftersom man inte har varit speciellt peppad under dagen och kvällen och har därför inte haft några förhoppningar om hur roligt det ska bli. men så får man kul, så jävla kul också. vi satt hemma hos johanna, myste, kollade på idol, var trött. helt plötsligt, halv elva var vi påväg till ubbe för att sedan gå ner på bockarna. grym kväll tjejer, ni är bäst


RSS 2.0