sovasovasängsängsäng

jag kan ju med all säkerhet säga att jag kommer sova skönast i hela världen i natt och framöver. nytt täcke och nya kuddar som man sjunker ner i. underbart! gosapinje och mysarapp.

tisdag

förutom matten på morgonen som är sjukt svår så är jag nöjd med dagen. nödvändiga köp, en mysig dag med mamma och jag fick träffa markus. lite saker som jag saknar nu som jag ska se om jag hittar här hemma i morgon. men vet ni vad? jag har en skinnjacka igen, och den var billig. grymt.
ni vill jag ha höstloooov, kommer bli sjukt bra!

det är illa, det är det sista jag tänker på innan jag somnar, och det första jag tänker på när jag vaknar.

måndag igen

veckorna går fortare och fortare tycker jag, snart går inte vi i skolan längre. då blir det nya tag.
idag kan jag inte riktigt sätta fingret på hur jag mår.. när jag vaknade mådde jag bra. sen när jag klev upp och gick in i köket så blev jag jätteyr och det nästan svartnade för ögonen, började toksvettas och jag fick magknip. så jag gick och la mig i soffan ett tag tills jag i stället började frysa. så ja, vad kan det vara? skola blir det i alla fall, två timmar kan jag nog stå ut. men imorgon ska i alla fall jag och mamma ha en sara - och mammadag. efter jag har slutat så ska vi åka till sundsvall, tur att jag slutar tio!
förrestenigår hade jag läsarrekord! 

nu ska jag hoppa in i duschen.. hörs hej!


där är himlen lite närmre för mig

det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart

och när jag känner så då tänker jag på dig
allt är så förgängligt allting kan briserna snart
men du är oförstörd för mig
du är oförstörd för mig

men tiden har sin rätt att förändras där den går
och den är hos dig nu, hos dig och din vän
jag ska aldrig mera lägga mig med huvudet mot ditt hår
och aldrig älska dig igen
aldrig älska dig igen

men vid vägen längs bäcken som sakta ledde hem
där är himlen lite närmre för mig
där har tiden gjort en hållplats för oss och allt som hänt
dit kan jag gå och sakna dig
dit kan jag gå och sakna dig


söndag

oh this town kills you when you're young

Partylördag!

rock this party
dance everybody
make it hot in this party
don't stop, move your body
rock this party
dance everybody
make it hot in this party
everybody dance now

Fredag

Vilka spännande rubriker jag har, haha. Men somsagt, fredag och det känns skönt. Inga direkt klara planer för kvällen men det gör inget, för det har jag för i morgon! Förresten, ingen Robin kom och sjöng för mig igår.. skitårå. Men jag somnade gott ändå! Det var även trevligt igår, men jag blev rörd när jag fick se Ernst spela pingis, grymt. Sen blev det en flurry och idoltittande hos Thomas med några till, mysigt!
Nu ska jag ta mig ett bad och sedan försöka få i mig någon lunch. 13.15 har vi fotografering. Höörs!

En bild som togs under fotograferingen förra året

godnatt

kom och sjung en vaggvisa för mig är du snäll


Torsdag

Vilka dagar vi har alltså, inget att klaga på! Men tro inte att vi har det slappt för det.
Idag hade vi prov i naturkunskap b och det gick faktiskt bra,det lönar sig att plugga.
Nu blir det att ta en promenad, sen skink - och ostpaj framför The Hills, sen följa med Johanna och fota Ernst och sen till Thomas för att kika på idol. Lugn men ändå händelserik kväll, det är bra.
Skojbajsfoto i morgon, sista förutom studentkorten. HEJ

I varje människa finns det något klokt

"Vi behöver tro på kärleken, tro på att det finns något som är värt att leva och kämpa för.
Av någon anledning har vi fått för oss att vi kan uppleva oss oövervinneliga, odödliga, starka och livskraftiga genom kärleken.
Inget känns då omöjligt att uppnå och vi kan utföra oväntade saker.
Är detta verkligen vad vi tror att kärlek är eller är det mer ett drömascenario?
För samtidigt vet vi att ingenting är så sårbart som kärleken.
Kärleken hotas ständigt av svek, död, bedrägeri och lögn."


Onsdag

Tre dagar kvar till lördag, jag är laddad, och ännu mer när jag vet ungefär vad jag ska ha på mig.
Dagen har varit bra och jag känner mig faktiskt nöjd med mina insatser. Åkte till exempel till skolan och pluggade till prov nio, fast jag egentligen hade kunnat börja elva. Bra gjort. Och jag är uppspelt, jag älskar att planera och få något att längta till, höstlovet kan bli grymt! HEJ

Tisdaaaag

Nu är jag precis hemkommen från en lång promenad, hur skönt som helst. Har blivit något av min vardag känns det som. Men med musik och mammas sköna gå-skor så kan man gå hur långt som helst! I morgon tror jag även att jag och mamma drar och simmar lite, ska bli skönt, var ett bra tag sen nu så det ser jag fram emot. Något jag inte inte ser fram emot är att läsa tre kapitel ur berättande journalistik, superspännande skulle väl blondinbella sagt, ett helvete säger jag.  Jag får dra igång lite Björn Rosenström så går det säkert bra. Skickar dom han till stadt eller vad som helst så blir jag överlycklig! På fredag ska vi även knäppa skolfoto, det är jag inte överlycklig för, jag vill inte vara med. Pusss


Min storebror

Ibland så kan kloka och bra ord till och med komma från han.

Måndag

please, get out, get lost. you've hurt me one last time
i've had enough, the deal is off
but you should know that I believed and loved you all along
please leave while i'm still strong


Joru

Men haha, att jag inte har kommit på det för ens nu, sopa jag är! Fast nej, jag är bäst.

Söndag

Att få sova ut ordentligt idag var underbart, och tur för jag har så tråkigt nu alltså. Men ska åka och gymma om ett tag, sen ska jag väl plugga också. Kommer förmodligen bli en ganska tung vecka, men hoppas den går lika fort som förra, för på lördag, då ni, då har vi laddat om och är mer taggad än någonsin. Bästbäst!

En bild från i fredags och jag ser bajsnödig ut, haha.

Fredagskvällen

Bästa kvällen på länge! Rolig förfest med bra folk, grymt inne på stadt förutom musiken och en snygg Oscar från Snook och Maskinen. Och appropå Oscar, har ni varit på samma hotelrum som han? Jag, Johanna och Amanda har!


Tapeter och hundar

Kom på att jag måste ju visa en bild på vårat "nya" vardagsrum, jag tycker det blev jättebra!

Har även fått veta hur det är med Ellie nu. För er som inte vet så har hon sedan hon varit liten kliat och kliat jättemycket. Vetrinären har alltid trott att det har varit rävskabb så hon har fått medicin mot det. Men tror ni det hjälpte? Nej. Hon har fortsatt och kliat och det sista halvåret nu har det varit hemskt. Hon har kliat dygnet runt så hon har fått sår, tappat pälsen och varit trött. Så det bestämdes att vetrinären skulle ta riktiga prover på henne så vi kunde få fram vad det var, vilket jag tycker dom skulle ha gjort på en gång när hon var liten och började klia. Igår ringde dom om svaren och det visade sig att det inte var så allvarligt, hon var allergisk mot innomhuskvalster, och det är något man inte kan göra något åt. Stackarn, ska hon alltid behöva klia.. Hon får i alla fall någon typ av smärtstillande nu så nu är det ganska lugnt. Snuttan!

En ganska dålig bild, men visst blev det fint?

Taggad!

Nu har det blivit lite sämre med läsare, är det så tråkigt? I alla fall så är jag laddad till tusen nu, jag känner på mig att det här kommer bli bästa kvällen på länge, roligare kommer vi aldrig ha haft! Så sjukt kul att nästan alla är med, bara Mallan som fattas. Blir grymt!
Mindre taggat är jag för en två timmars matte lektion, men idag kommer den gå fort. BAJBAJ

En bild från klassfesten i sommras, grym!

Gissa vad?

Gissa vad det låg för en liten luring och gömde sig i mitt skåp? När jag skulle gå hem idag och tog ur väskan och böckerna ur skåpet så var det en liten knöl under papprena. Min plånbok såklart! Klantigt av mig som var helt stupsäker på att jag hade den med mig när jag tankade, det kan jag ju inte haft. Nu är den tillbaka i alla fall, tjoho för det!
Nu blir det plugg.

Spöken

Kom på en sak  bara, tänk om det spökar här hemma? För det känns som att sist jag såg plånboken så låg den på bänken i köket, och det gjorde den ju inte morse. Men i stället låg mammas plånbok där, och hon minns inte att hon har lagt dit den. Är det ett spöke som försöker förvirra oss? Kanske vill den att jag ska spara pengar, haha.


Galet

Fortfarande ingen plånbok. Den är spårlöst försvunnen, jag fattar inte. Har ringt polisen och bilmetro nu men ingen hade lämnat in den. Jag kan glädja mig åt att det inte låg några kontanter där men vadå, alla kort.. Körkort, id-kortet, alla kort till olika affärer.. Och ett nytt körkort är inte gratis heller. Och kul att behöva visa upp passet på fredag, nej.
Ikväll blir det lugnt som vanligt. Idol och den nya serien. I morgon ska vi prova studentmössor, galet!

Det är inte sant

Fy i helvete vad less jag är nu. Min plånbok är borta, den finns inte. Jag har letat hemma överallt, men varför skulle jag lägga den någon annanstans än där jag brukar? Sist jag hade den var igår när jag tankade på jet, tappade jag den där så dör jag, så jävla klantigt i så fall. Ååh.. Alla kort och allt, skitskitskit.

Måndag

Världens skönaste promenad har jag varit ute på nu i alla fall. Det är verkligen värt att orka sig upp ur soffan, klä på sig och ta sig iväg. När jag väl ha börjat gå känns det som jag kan gå hur långt som helst. Och jag kan inte motstå att säga att lilla Hudiksvall är fint när det är mörkt och alla lampor är tända. Nästan hela vägen så har jag lyssnat på Disturbia, vet egentligen inte varför, det är verkligen inte min musiksmak, men den är bra och jag blir sjukt taggat inför fredag! Även Savage Garden - Break me shake me ligger på topp nu.
I morgon har jag bara en lektion igen, skönt! Godnatt!

Söndag

Så var det redan söndag igen, jag tycker mycket mer om den här än den förra! Idag har jag inte gjort mycket. Mest suttit här som vanligt, men även kollat mer på balklänningar och frisyrer, har hittat en frisyr som jag verkligen gillar nu, sen har jag varit ute och gått en sväng med Ellie. Lite dåligt av mig att gå ut på en stor blöt gräsäng i tygskor. Fast det var det värt, jag blir så lycklig när Ellie ser så pigg och glad ut.
Ikväll vet jag inte vad som händer. Ska i alla fall kolla på den nya serien med Mikael Persbrandt som börjar idag,. Fast konstigt, nu när jag kollar i tv-tidningen så hittar jag inget. Började det inte idag kanske? Någon som vet?

Nu ska jag äta korv och makaroner, höörs hej.

Underbar och bäst

Ikväll har jag och Maja myst hos Marlene. Vi köpte med oss lite gott från Hemköp och kollade på film och drack te. Ps I Love You såg vi, riktig snyftfilm. Tror inte att någon av oss lyckades hålla tårarna tillbaka? Men den var bra.
Sen har vi suttit och kollat på en massa balklänningar och frisyrer. Hur ska man kunna välja? Det är något man gör en gång i livet, självklart vill man att det ska vara perfekt då. Färg, modell, hår, smink och så vidare. Skulle det vara lättare om man var kille? Eller kanske tråkigare? Vilket fall som helst så känns det som att man måste börja bestämma sig snart så man inte är ute i sista minuten.


Nu är jag ganska trött. Vore helt underbart att krypa ner i sängen nu och att någon kom och la sig bakom mig, höll om mig och berättade hur underbar och bäst jag är. Nattinatti!


Johanna

"Jag tror att allt alltid löser sig till det bästa. Bara man ger det tid."
Du är bäst, jag tackar gud för att du finns.


Fredag!

Ännu en vecka avklarad. Tänk att vi redan har gått tre veckor i skolan, två seriösa. Nu är allt som vanligt igen, nu har man scheman att följa och första provet är redan om två veckor, och förutom det är det massa annat som vi ska göra. Helt galet att vi ska prova studentmössor nästa vecka. Det närmar sig! Sjukt.

Godnatt

Vad glad jag blir när jag ser att det är ganska många som läser, mer än jag trodde. Trots att jag känner mig väldigt ointressant så kanske människan är nyfiken ändå. Eller vad säger du, L'ass'e Mårtensson? Usch.
Ikväll trodde jag att jag skulle dö, det kändes så. Helt plötsligt fick jag sjukt ont i magen, det högg och gjorde hur ont som helst när jag tog djupa andetag. Längesen jag kände på den typen av smärta, galet ont gjorde det! Har fortfarande ont men jag tror det börjar gå tillbaka.
Var även riktigt nära att köra på en räv idag, stackarn. Bara en sådan sak skulle jag må jättedåligt av, att ha kört på en liten räv. Jag hoppas jag aldrig behöver få känna hur det känns att köra på en människa!

Nu ska jag sova. I morgon blir det lugnt, börjar klockan två och slutar fyra, skönt.
Godnatt!

Äntligen!

Idag är jag på bättre humör, världens sötaste lilla dator har kommit nu, jag är supernöjd! Tangentbordet är litet så det är lite plöttrigt att skriva, men jag vänjer mig nog för på den ska det allt skrivas!
Jag är glad att jag har lite att se fram emot. Nästa fredag blir det bland annat Snook på stadt och det verkar som det blir mycket folk. Kiffe sa att det skulle sättas upp stora affisher inne i stan om något nytt som skulle öppna tror jag det var, så det blir nog kul! Och en vecka går väl fort?
Puss på Johanna för att jag får låna en skinnjacka av henne tills jag får mig en egen!

Jag har den vita!



Lars

Och allt som vi sa då
Tänk att man kunde säga så
Vi snackade skit om alla vi kunde klandra
för att komma på att vi bara hade varandra
Det kunde varit några andra
Men det var vi

Och vi glömmer höst, och vi glömmer vår
Vi glömmer allt och tror att tiden är svår
Men man kommer på, sen efteråt
att vi hade rätt kul emellanåt

Melissa

Jag vet att jag döljer en sanning,
att väntan inte leder någonstans
Jag vet att jag måste ta steget,
ur vår sista dans

Måndag

Skön dag idag. Hade endast en lektion, och tur är väl det, kände att jag inte hade orkat en sekund till. Samma sak blir det i morgon, en lektion då med, sen efter det åker jag och Stina till Gävle en sväng, det blir bra.
En sak som är lite jobbigt med korta dagar i skolan är att det inte finns något att göra under resten av dagen, det känns som dom flesta är upptagen med något. Själv tänker jag stoppa lurarna i öronen och ta en långpromenad runt berget nu. Tjaa

Stark och svag

Fortfarande lika mycket tankar och frågor, och fortfarande lika tom. Jag gissar att det är såhär livet ser ut, man får inte alltid det man vill. Men jag trodde ändå inte att sånna här saker ingick.. Det var i alla fall vad jag hoppades att det inte gjode.
I morgon börjar en ny vecka, för mig ska det bli en ny start. Jag ska vara stark, hålla båda fötterna på jorden. Men det är väl bara något jag säger idag, något jag inbillar mig att jag kommer kunna klara av, i morgon känns väl allt lika pissigt igen.
Men nu har jag i alla fall förlåtit, jag hoppas det var värt det för nu litar jag på dig igen, jag litar på att du inte gör det värre, precis som du lovat.

Hej

Marknadshelg

..Och jag har inte varit dit än. Konstigt, har varit där varje år. Men i alla fall så ska jag dit en sväng nu idag. Är väl egentligen inte ute efter något speciellt men själva grejen är att gå där tycker jag, det är mysigt så länge folk inte trampar på en eller går i vägen för en. Men godis såklart, det är ju nästan ett måste, kanske strumpor också. Aja, ha en bra dag.

The Winner Takes It All

ABBA - The Winner Takes It All

Nejnejnej..

Väck mig. Väck mig ur den här drömmen.. Eller är det ingen dröm? Jag vet inte längre, jag vet ingenting. Jag kan inte förstå det, det kommer jag aldrig att göra. Var det verkligen så nödvändigt.. Innerst inne vet jag att det är mitt fel, det var mitt val från början, men just det här trodde jag aldrig skulle hända, aldrig, det fanns liksom inte. Jag känner mig som världens minsta människa som inte betyder något. Tusen frågor och tankar snurrar i mitt huvud nu, samtidigt som jag känner mig helt tom.. Det var inte så här jag ville att det skulle bli, vi var ju bästa kompisar, men just nu känner jag mig bara sviken, ett stort hål.

Tråkigt

Idag har det inte hänt mycket. Hade bara en lektion idag från 8 till 10 som var matte, matte c. Jag blir orolig, vad har jag gett mig in på, kommer jag att klara det här? Jag måste. Efter skolan åkte jag på stan en snabbis, sen hem och tog det lugnt bara, ser ut som hela kvällen kommer att bli lugn också, men en promenad vore skönt.
Skepp och hoj!

Tillbaka igen

Jag som la ner min blogg, men jag tror jag har ångrat mig. Alltså grejen är ju att det är så tråkigt när den ser så tråkig ut! Jag vill ha en fin blogg. Så är det någon som har tid och känner sig manad så varsågod, det skulle verkligen uppskattas!

Mycket har ju hänt sen sist, bra och dåliga saker, men kanske inget att riktigt gå in på. Skolan har ju i alla fall börjat. När jag såg schemat för några veckor sedan höll jag på att flyga i taket, trodde verkligen att sista året bara skulle bli pina och pest, men vad fel jag hade. Väl i skolan när vi gick igenom det insåg jag vilket drömår jag kommer få, fattar nästan inte att det är sant att mitt schema ser ut som det gör!

Idag är jag även glad. Jag beställde en dator igår kväll, världens sötaste, ca 9 tum! Sen så fick jag byta en av mina valbara kurser, från mulitimedia till text b vilket jag känner mig riktigt laddad på att ha bara jag kommer på vad jag vill skriva om, passar perfekt när jag får datorn! I och med bytet som blev mitt schema ännu bättre eftersom det blev en liten scemaändring där, jag kommer att börja 12 på måndagar i stället för 9. Sen har jag även grejat lite i rummet, tagit bort den stora, gamla och dåliga datorn + datorbordet och ställt dit en svart soffa i stället, sjukt bra blev det!

Nu funderar jag på att kolla på flashdance som jag faktiskt aldrig har sett, sen borde jag väl sova, börjar 8 i morgon, fast då har jag bara en lektion på hela dagen och slutar 10, så det går nog bra.

Nattinatti!



Jag och världens finaste hund!

RSS 2.0