Onsdaaag

Vaknade i morse med v ä r l d e n s illamående. Som tur var hade Stina bil så jag kunde sova lite längre.
Gick från nio till tio i skolan idag så de var ju bra. Åkte hem och somnade lite i solen, ajaj.

Nu ikväll har jag och mamma varit ute och gått. I Hög. Hahaha. Jag fick för mig att det var så mysigt och fint där, och visst, det var det.

Nu sitter jag här bara och funderar lite. Funderar lite hit och funderar lite dit. Vad som händer i morgon till exempel? Annars är jag skittrött. Jag har insett att det är mycket bättre och tusen gånger skönare att gå och lägga sig tidigt och hoppa över att sova middag efter skolan. Så snart ska jag nog sätta igång en film och lägga mig. Eller haha, kanske inte än. Klockan var inte så mycket.

Hööööööörshej!

Tisdaaag

Har varit i Gävle hela dagen med Johanna. Kom hem rätt tomhänt.. en bikiniöverdel och tre par trosor. Hade hoppats på studentklänning och hela det köret men icke. Jag måste sluta vara så tjinkig!


I morgon blir det en kort dag i skolan. Naturkunskap och efter den har jag en intervju. Seeen ska jag förmodligen rida. Önskar att jag hann med att rida den där hästen varje dag nästa, det skulle hon behöva!

Hey! Vad händer på sista april? Öööh.


Adjöö..


Äh jag vet inte

Inte ett dugg just nu.

Tröttast

Fytusan vad jag är trött. Är glad att jag åkte hem och sov igår trots att vi gärna hade velat annat. Men hur som helst ledde det till att jag tog mig upp ur sängen i tid i morse, gick en långpromenad med mamma och pappa, låg i solen ett tag på altanen, var till sömmerskan och sist men inte minst ridit i nästan två timmar.
Balklänningen är snart klar. Kanske till helgen. Jag är så nöjd och den är så himla fin!

SOOOOVA!


Underbar dag!

Har varit så sjukt varmt idag. Riktig sommarvärme, Har varit uppe på ett berg med Johanna och Anton x 2. Mysigtmysigt. Solat och grillat korv.
Nu blir det mat sen fortsatt mys i Njutånger tror jag det var med Johanna, Daniel och det jänget. Kan bli roligt!

Carry you home

Låten spelas om och om i  mina högtalare just nu. En klassiker från mig men.. En av världens finaste låtar! Haha.

 

Annars ska jag sätta mig i solen en stund nu och invänta segjänget som förmodligen ligger och sover. För sen vettni, så blir det upp på något berg i Forsa.. sooooft!

Adjö, ha en bra dag i det underbara vädret!

Sommar!

Ja det hade man nästan kunnat tro att det var idag. Det har varit hur varmt som helst och inte bara av solen utan även i luften. Vilken tur att jag bara hade en lektion! Satt mig ute ett tag direkt när jag kom hem tills jag höll på slockna och det är ingen höjdare att göra det i solen, i alla fall jag mår inte så himla bra sen då, så jag gick inte och la mig. Sen har jag varit ute och gått en sväng och duschat.. Får se om det blir att umgås lite med Stina, Linette och kanke Anna senare. Gamla idenorsjänget, mysigt!

 Nu saknar jag min mamma fast hon bara har varit borta sen igår. Snart kommer hon hem, hihi.

Fredaaag

Äntligen! Veckan har gått fort och inte varit så jobbig i skolan i alla fall. Men en helg sitter aldrig fel! Det blir en lugn helg igen, kanske lite bergsklättring. Vi får se. Inget partande i alla fall.. har vi tröttnat Johanna? Vad händer med oss? Haha NÄ, klart vi inte har. Vi tar en liten behövande paus bara.

Nu sitter jag här, redo att åka till skolan. Blev klar lite tidigt, ska åka om tio minuter kanske Har endast en lektion idag och det är foto, ska bli skööönt!

Torsdaaaaaaag

Härligt dag! Synd bara att skolan förstörde den och inte minst religionen. Får seriöst panik av den där läraren. Känns typ omöjligt att få ens ett g i kursen när han pratar om allt vi inte ska prata om.
Nu har jag varit ute ett bra tag och rensat skallen lite. Ska lägga mig en stund på soffan nu. Lite senare ska jag åka och rida Sweet med Linette och Chiquita, riktigt mysigt ska det bli i kvällssolen.
Hörs, SES.

Onsdaaaag

Alltså fan vad deppig jag är nu. Helt sjuukt. Känns som jag skulle behöva en liten knuff framåt, men va det skulle vara vet jag inte. Eller jo. Jag vet precis.

Annars vill jag ha såhär, faktiskt. Riktigt snyggt tycker jag och blablabla visst många tycker säkert heeelt annat.



Jag är hungrig!

I ur och skur

Ja, där har verkligen den här grabben varit med. Jämtjämtjämt.


Lookin' better than a body has a right to

När ska allt vända?


16.02

Nu ser mina ögon ut som vanligt igen och jag ser rätt normalt. Fast det spänner i dom av ljuset från datorn så jag ska inte sitta här så länge.
Har nyss varit ute och gått. Gick till dollar och köpte lite ansiktsmask som ska användas senare idag och tuggummi. Helt suveränt att man kan köpa tre stimorolpaket för 20 kr, och alla smaker är så gooood.
Nu ska jag vila lite, men iiiiinte sova för det har jag gjort redan alldeles för mycket idag, sen göra mig lite mat. Senare ska jag till Johanna och gå en sväng i Iggesund. Det blir mysigt och roligt att gå någon annanstans, är ju inte där så ofta nu för tiden, höhö.

Adjöss!

Tisdaaaaaaaag

Här sitter jag med världens största pupiller och kan knappt se något. Suddigt är det då i alla fall. Har varit på sjukhuset och gjort något tjafs tycker jag men ett måste säger dom.
Eftersom jag var uppe 7 i morse så är jag dyngtrött och tänker lägga mig och sova en stund innan jag fortsätter dagen. Fast ja, fortsättningen är väl inte direkt planerad.
Heeej!

Är hon inte söt så säg?

Johorå, bästbästbäst.

Första dagen i skolan funkade bra fram till sista lektionen. Religion. Jag tror att alla i klassen skulle be på våra bara knän om att Anna kommer tillbaka. Får ta med något att bita i nästa gång, blir så gaaalen.

Nu ska jag ta en liten tupplur till kanske, hm.. 6 ställer jag klockan på. Då får det bli en promenad. Men jag måste få sova en sväng först, är nå otrooligt trött alltså.


Förutom det så skulle en vecka i fjällen eller utomlands inte sitta fel. Men hörrni, idag betalade vi Cypernresan så nu är allt klart, SJUKT!


söndag

jag tänkte skriva nått djupt men jag känner mig inte så djup idag 
så det får bli något enkelt , du är det bästa i mitt liv

PUSSSSZZSS JOHANNA

Veckans (pepp)låt


Mr Brightside

i'm coming out of my cage
and i've been doing just fine
gotta gotta gotta be down
because I want it all
it started out with a kiss
how did it end up like this
it was only a kiss, it was only a kiss

Papa roach

En låt jag hade glömt bort litegrann men som jag aldrig, aldrig tröttnar på. Gröm!

Papa roach - Scars



Overkligt

Så fruktansvärt sorgligt och obehagligt. Man förstår inte att något sånt här kan hända i ens närhet för ens det gör det.

Nu ska jag ut igen.. så underbart med sol!


Godnatt

Fan vad dagarna går fort. Nu är lovet redan slut och det känns inte som jag har gjort ett dugg. Fast det har jag egentligen. Lite lagomt sådär.

I Sundsvall idag hittade jag lite allt möjligt. Lite saker till balen som för övrigt är sjukt nära nu. Balen, studenten och ja, allt! Jag ångrar lite att jag inte köpte ett par skor som jag hade kunnat ha på balen, men ibland är man dum. Rätt ofta. Jag har även sett världens kanske snyggaste skor. Hade jag haft ett jobb och mycket pengar hade jag aldrig tvekat ens.

Nu blir det sängen..

Freeeeeedag

Vad morgonpigg jag har blivit. Vad händer med mig? Haha. Nä men rätt skönt faktiskt, speciellt nu när skolan börjar igen.

Idag fyller våran lilla pluttanskruttan sju år. Snacka om att ha blivi en gammal tant. Jag tycker det var nyss hon var så liten så man kunde hålla henne i händerna, när hon inte kom upp på madrasskanten och kissade inne.


Jaja.. Nu ska jag stoppa i mig lite frukost, göra mig i ordning och åka till Birsta sen. Lite synd på den här dagen kanske  när det blev sol. Men äh, det blir det i i morgon med. Förresten tror jag att det rätt kallt. Och blåsigt.



And wrap my heart round your little finger

Nu ska jag lägga mig på soffan och läsa solo och helst inte göra så mycket mer idag.

Hey!

Den är finast i världen tror jag. Den är precis som jag har tänkt mig. Nu ska den bara sys ihop och lite så.. hihi.
Annars är jag på rätt bra humör idag trots vädret. Ska snart ta mig en promenad, älskar skorna! Och i morgon har jag fått med mig mamma,  min moster + kusin på en trip till Birsta. Helt okej för mig!

Alltså va?

Vad är detta? Snö? Blä, trodde det var sommar nu jag. Men jag antar och HOPPAS att det är snö som försvinner efter en dag. För i morgon skulle det faktiskt bli sol. Och på lördag skulle vi faktiskt grilla på maln.


Nu sitter jag här och är rätt glad att vakna upp utan någon jobbig baksmälla. I stället är jag pigg som en mört och ska snart bege mig mot Delsbo och till sömmerskan. Först blir det gröt!


Så får det bli

Äe, det får bli en gammal hederlig hemmakväll. Nog för att jag känner att jag kanske går miste om något så är det nog ändå ett rätt bra val. Det som ändå lockade mest är det som jag mest av allt måstemåstemåste skita i.

Sen är det ju rätt bra om jag är någorlunda pigg i morgon när jag ska iväg och kika på balklänningen som har påbörjats. Spännandeeeee! Jag hoppas den blir finast i världen.


Ha en rolig kväll allaaaaaaa.


Läskigt

Nu har jag sökt till högskola. Lääskigt. Fast jag är nästan stupsäker på att jag inte kommer in eftersom jag inte har gjort högskoleprovet. Men jag läre väl märka. Roligaste utbildningen eeeeeeeeeever tror jag i alla fall!

Nu ska jag ta min cykel till vän och dra mig mot sjukhuset snart.

Adjööö.

FÖDELSEDAGSBARNET


Mysig kväll på ankarmon


Tidsfördriv

För att det var så längesen och för att jag aldrig har något intressant att skriva. Vissa kanske inte ens vet vem jag är? Jaja..

1. Är du singel? Tja det är jag 
2. Är du lycklig? Höm, oftast
3. Är du uttråkad? Ja det borde jag vara om jag orkar göra det här
4. Är du ledsen? Inte just nu då
5. Är du italienare? 100% svensk tror jag nog
6. Är du gravid? Hoppas jag inte
7. Är du full? Nähäru
8. Är du en cooling? Varje dag
9. Är du från Irland? Nej
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Dom har aldrig varit gifta men förlovad är dom
11. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Njae det gör jag nog inte
12. Har du nånsin blivit sårad? Det har nog alla alla alla
13. Har du nånsin tänkt på en och samma tjej/ kille flera gånger under natten innan du somnade? Klart
14. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne? Höhö jarå
15. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Det har jag
16. Har du haft en hemlig beundrare? Phö, dum fråga. Är det en hemlig så är det ju en hemlig
17. Är du kär? Närå
18. Vill du gifta dig i framtiden? Svårt att säga nu men det tror jag
19 Kärlek eller lust? Lovelovelove
20. Hår eller ögon? Ögon kanskerå
21. Katt eller hund? Efter som jag har hund så får det bli hund
22. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? Bästa vänner
23. TV eller Internet? internet.
24. Coca-cola eller Pepsi? Ingeeet
25. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Har ju mest blivit det första alternativet nu, men skulle inte sitta fel med det andra heller. Så just nu för stunden så säger jag en romantisk hemmakväll
26. Pengar eller lycka? Lycka
27. Dag eller natt? Natt
28. MSN eller mobil? Mobil såklaaaaaart
30. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Minns inte att jag ens har försökt, haha
31. Brutit ett ben? Stålkvinnan!
32. Gjort nåt du ångrar? Massvis
33. Hoppat Bungee Jump? Nej
34. Ljugit för någon du tycker om? Det har säkert hänt
35 Ätit en hel tårta? Näva
36. Gjort bort dig offentligt? Har jag säkert 
37. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Ahahahahaaaru
38. Gråtit när ett husdjur dog? Det är väl klart
39. Velat försvinna? Många gånger
40. Vad såg du på tv sist? Sanningens ögonblick kanske 
41. Vems blogg läste du sist? Vet inte
42. Vad åt du sist? Macka
43. Vem pratade du med sist? Mamma
44. Vem ringde du sist? Mamma säkert
45. Vem messade du sist? Linette kanske
46. Vad läste du sist? Någon blogg  
47. Vem pussade du sist? Hunden säger vi
48. Vem kramde du sist? Vet inte
49. Vem bjöd du sist på något? Jag vet inte
50.  Vad köpte du sist? Inträde till stadt, dumunge

Duktigt om du orkade!

Nu ska jag försöka njuta av min sista dag som 18åring!

Must I always be waiting, waiting on you

Must I always be playing, playing your fool


Söööööndag

Idag har jag ont i fötterna, men det är det värt. Gårdagen blev helt okej men började lite för sent vilket jag tror märktes, höhö. Hursomhelst har jag varit hemma hos en tevekändis, sug på den ni!

Nu längtar jag till tisdag för då fyller jag år. Sen längtar jag till onsdag för då ska alla ut. Sen vill jag hinna med en trip till Sundsvall i veckan också men hur det blir med det får vi se.

Här är i alla fall mitt nästa inköp, sjukt snygga, haha.



HEY!


Löööördag

Vet att jag inte borde men jag känner mig så jäkla besviken.. Menmen, jag får skylla mig själv.
Kvällen igår var riktigt bra i alla fall. Idag kör vi igen?

Grattis världens bästa Stina och Viktoria!


Looooov

Nä fy. Kom hem och satte mig i soffa. Känner att på min vänstra sida är det något som sneglar på mig och ser någon i ögonvrån. Nähäru, där hänger en häxa. Trodde jag skulle skita ner mig.. nära ögat där!



ANNARS HAR VI LOV NU! Snart får jag kalla mig 19 som låter så mycket äldre än 18. 18 låter som en liten lillskit.
Om ungefär 15 timmar ska vi ut på isen, fytusan vad roligt det ska bli. Kommer bli en galen helg!

Nu ska jag sova en sväng, är fruktansvärt trött efter en fruktansvärt tråkig mediadag på skolan!

Upp över mina öron

Haha ja, jag är så sjukt upp över öronen.. FÖRÄLSKAD! Nänä, det skulle man ju kunna tro men så är det väl ändå inte, höhö. Men jag är taggad! Taggad till tusen! För helgen.. men mest, G Ö T E B O R G. Till midsommar. Bara jobb som fattas. Heelt galet! Tänk er en promenad längs avenyn i kvällssolen, förfest på våran fina innergård med en liten grill.. hur underbart? Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Men nu, en dag i taget. Fast hey! Om prick en vecka fyller jag år. Tårtkalas kanske? Ja kanske. Kanske att jag har lite bättre tur då än vad jag hade idag. Har ju nämligen tårtdag på skolan i morgon efter som det är så många som fyller år nu runt påsk, och då skulle alla födelsedagsbarn ta med sig en tårta. Jag fick ett recept av pappa som lät hur gått som helst. Allt gick bra, det såg fint ut i ugnen men när jag ska ta ut den och sticka kniven i den.. ops.. hela spricker. Tror ingen vill äta en tårta som är i tusen bitar. Får se hur jag löser det där. Antingen kommer jag tårtlös eller med ja, något räddande i nöden kanske. Vi får väl se, vi får väl se..


Morsningkorsning!



Vår och nostalgi


Söööööndag

Jag funderar lite på att sluta blogga. Jag har aldrig något intressant att skriva och jag får inte ut något av det. Eller egentligen, kanske lite. Men inte så mycket som jag skulle vilja. För om jag skulle få det, skulle jag behöva skriva om ja, typ.. allt. Just nu vet jag exakt vad jag skulle vilja skriva om och få ut lite ilska/besvikelse/ledsenhet på. Heter det ledsenhet? Jaja. Sen skulle jag väl även få typ tusen fiender också. Jag tror jag skippar det.

Annars red jag ju idag. Woho nu kommer ett ord.. fridfult! Det var fridfult. Det är det nästan alltid att rida. Jag hade inte glömt något heller. Jag tror det är lite som att cykla. Har man en gång lärt sig så sitter det i. Hästen var även fin, eller söt kanske eftersom hon heter Sweet, haha. Kanske lite otränad, eller väldigt otränad. Men det var riktigt roligt och det ska bli fler gånger.




Nu ska jag plugga lite, ta en långpromenad och plugga lite till. Fyra dagar till lov, för visst är vi väl ledig på fredag? Torsdag också kanske? Vilket fall som helst så kommer lovet bli så jävla bra. I alla fall början. Fredag - angla, lördag - paarty, tisdag - jag fyller ett år kvar till 20, onsdag - paaaaaarty också va? Grymt.


it's a damn cold night
i'm tryin' to figure out this life
won't you take me by the hand
take me somewhere new
i don't know who you are
but i'm, i'm with you


Lööördag



Åh vad jag längtar tills i morgon, då ska jag få rida äntligen, och det lät som jag fick rida hur mycket jag ville. Underbart!
Idag vet jag inte hur jag ska göra. Jag kan inte bestämma mig. Har egentligen typ noll kronor men ändå vill jag ut, ovanligt, hehehheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Sen är jag sjukt förvirrad.


Prova gå i mina skor så får du se

Nää.. fan vad jobbigggggggggggggggggggggggt. Det är det enda jag känner nu.

Som ett kliande svidande skavsår är den tomhet som kvarstår

Nu kan jag väl få fylla år. Några gånger.


Fyfan vad vi är bra






För vi har tagit studenten
, för vi har tagit studenten!
Hehe neee...... april april.

Hur som helst. Mössorna kom idag i alla fall och aah, jag blir pirrig i hela kroppen. Längtar så jag tror jag dör och det är fan inte långt kvar nu.

Gjorde även sista
nationella provet idag för alltid. I Svenska. Det gick rätt bra. Jag bara skrev och skrev.

Och hörrni, det är första april. Vad händer då om exakt två veckor? Jo, jag tror visst att någon fyller nitton. Hihi.

Nu blir det plugg. Kommer aaaaldrig fixa provet i morgon, inte en chaaaans.

RSS 2.0