Gott nytt år!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag tror att man gör något nytt nästan alltid. Men om jag ska se till något större så har jag haft världens roligaste vecka i fjällen, varit i Cypern med mina brudar, tagit studenten, sprungit runt på Oslos gator och.. nej, det här går inte. Det får räcka annars kommer listan bli lång känner jag.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Nyårslöften är nog ingenting för mig. Jag står säkert där på tolvslaget och skriker ut dom och sen är dom som bortblåst dagen efter.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Min kusin fick en liten skrutta.
4. Dog någon som stod dig nära? Nej, och tur är väl det. Dock dog några djur som stog mig nära!
5. Vilka länder besökte du? Cypern på studentresan, Åland på semester och Norge för lite tok.
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Ja.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Jag kan nog inte utse något speciellt datum. Det är många jag kommer att minnas.
8. Vad var din största framgång 2009? Framgång och framgång. Är studenten en framgång? Eller förresten. Min största framgång var att släppa taget och gå vidare. På riktigt.
9. Största misstaget? Jag lät någon gå.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Inget allvarligt.
11. Bästa köpet? Hjärnsläpp. Jag kan inte komma på något.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Säkert kläder.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Hela vintern och våren gjorde mig glad. Allt var roligt då.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Många. Alla från fjällen bland annat. Även Bed of Roses, vet inte varför.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Det går nog jämnt upp tror jag. Har nog varken varit gladare eller ledsnare. Måste jag välja blir det nog gladare.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Tagit vara på sommaren.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Varit ledsen över saker som inte var värt det.
18. Hur tillbringar du julen? Hemma med familj och släkt.
19. Blev du kär i år? Haha, kär är väl att ta i.
20. Favoritprogram på TV? Prison Break utan tvekan.
21. Bästa boken du läste i år? Gömda.
22. Största musikaliska upptäckten? En hel del tror jag.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Helt ärligt så minns jag inte min födelsedag i år. Men jag fick absolut något jag blev glad för, det vet jag.
25. Något du önskade dig men inte fick? Inget speciellt. 
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Som sagt, jag minns inte. Men förmodligen blev jag uppvaktad av nära och kära, det bästa.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Det tror jag. Ett jobb och mer pengar framförallt. Sen mer tid med vännerna.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Min stil? Svårt att svara på.
29. Vad fick dig att må bra? Allt som inte fick mig att må dåligt.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Måste det vara en kändis? I så fall får det bli Joel Kinnaman, vilken kille.
31. Vem saknade du? Tänker inte skriva något namn här. Men en person som jag trodde alltid skulle finnas hos mig men försvann innan jag hunnit blinka.
32. De bästa nya människorna du träffade? Behöver jag nämna några namn? Hela gänget självklart!


Onsdag

Vilken ensam natt det blev. Jag hade liksom blivit lite van att vakna då och då av någon som hellre ville busa.

Idag har jag inga speciella planer.. Jag ska rida någon gång efter lunch som jag inte gjort på en vecka nu. Känns som jag måste rida en del nu om jag ska vara i någorlunda skick om två veckor. Rider nämligen min första lektion då på vad kan det vara, ett och ett halvt år?

Morgondagen är fortfarande oklar och det känns lite tråkigt. Men jag kanske inte behöver oroa mig, vi brukar lösa sånt rätt bra.

Nu ska jag lägga mig och läsa Sofis mode, hörs.

Nu har han åkt

Tror inte jag är den enda som kommer sakna han. Vem trodde att det skulle sluta såhär när Ellie från början var det största problemet.



Förutom att överlämna han så gjorde jag något kap på säcken i delsbo och åt god mat med lite släkt i Brännås. Trevligt men fan så kallt.

Nu bli det en myskväll med mamma och pappa, hörs.







Musiktips

När jag fick min nya, grymma playlist så fastnade jag direkt för låtarna med denna vackra tjej, Katie Melua. Sök på spotify, lyssna och njut. Helt fantastisk röst!



Nu ska jag förbereda mig lite inför morgondagen. Lämna över kissen och äta någon typ av lunch med lite släkt som jag inte träffat på ett bra tag.

Hörs i morgon.


Glad och ledsen på samma gång

I morgon åker han min lilla skrutt. Även om jag bara har haft han i tre nätter och fyra dagar så kommer det bli sjukt tomt. Söta små djur som han fastnar man för så lätt av att bara kolla på han.
Det som gör mig glad är att han får komma till det perfekta hemmet som är det viktigaste.



Åh, lillis. Kommer sakna dig.

En liten gullplutt är han i alla fall


Lille katt

Lillkillen är fortfarande kvar. Känns som att jag kan få en tuff natt när han har legat och sovit i snart tre timmar. Fast det kanske inte gör så mycket. Jag har inte gjort mer än att legat i sängen hela dagen heller. Vi får klättra på väggarna tillsammans han och jag. I morgon måste problemet lösas i alla fall, hur ont i hjärtat det än gör.

Sötnosar

Då var julen så gott som över då. Julafton och juldagen är avklarade.

Jag fick nog världens bästa julklapp av världens knäppaste och bästa Johan. Är så ledsen att det inte funkar att ha han här hemma.. Men jag har fått haft han ett tag i alla fall, får se vad som händer nu. Men som sagt, världens sötaste kissemiss!



Utgången igår tycker inte jag var så mycket att hänga i julgranen och fan vad sjukt folk det finns! Helt otroligt.

Julafton

Uppesittarkvällen igår var mysig, dock ingen vinst för mig men vad gjorde det när jag hade det bästa sällskapet.
Därefter blev det en och en halv timmes försök i kyrkan att hålla sig för skratt. Orutinerad kyrkobesökare som jag är, var det nog ännu roligare för Anton att berätta om prästens koögon, människor som blundade och gamla tanter som hostade. Men tro på fan att vi lyckades rätt bra i alla fall.

I år firas julafton på Mörttjärnsvägen 14. Vi blir inte lika många som vi brukar vara, men jag tror det blir bra, fast Mackepacke kommer saknas mest. Någon gnutta syskonkärlek kanske det finns i oss med?

GOD JUL på er alla fina människor och missa förfan inte Kalle Anka.

I ett sista kapitel, som jag har förälskat mig i

    

Dan före dan

För någon timme sen när jag kom till Lars för att ordna det sista möttes jag av den bästa överraskningen på länge. Åh, som jag saknat killen. Åk förfan inte tillbaka på ett tag nu, då jäklar.
I morgon kommer nog klå allt. Det blir en uppesittarkväll hos på Storgatan med alla medlemar tänkte jag skriva men ja, men med gänget. Fantastiskt bra!

Nu ska jag slå in den sista julklappen, fortsätta lyssna på en ny spellista som jag har fått som är inget annat än grym (kan hända att våran lugna favoriter hamnar i skymundan nu), och invänta Andra Avenyn.


Besviken tjej

Godnatt..

Damn it

Jag har börjat blivit för ful i munnen. Måste sluta med det. Håller inte alls med dendär gruppen på facebook att "riktiga brudar kan säga fitta". Varför dåååå? Lite fånigt om jag får säga det själv.

I alla fall var morgonen idag en mardröm. Att vara bakis går inte att jämföra med hur jag mådde då. Tur att det gick över rätt fort för nu är jag pigg igen. Lite för pigg kanske. Har nog sovit på tok för mycket idag för att kunna somna ikväll när det är dags för det.

I morgon är det sista mötet innan jullovet. Då ska vi redovisa vårat mål med denhär kursen, yey!

Nu:
- playa del sol
- leilas jul
- coyote ugly (illaaa, jag är tjej och har aldrig sett den!)

Tänk om det kunde vara denhär dagen i morgon


Lugnaste helgen på tusen år

Vilken otroligt lugn helg. Igår var jag bara hemma, kikade på film med mamma och pappa. Idag var jag och pappa till farmor i Söderhamn en sväng och nu väntar ännu en lugn kväll. Vi ska se fjärde Johan Falk-fillmen eftersom vi såg tredje igår. Jag tycker dom är helt galet bra och somsagt, klagar inte på valet av skådespelare.

Innan myset drar igång ska jag och mamma storhandla på Maxi.

HAHAHA

Gud vad roligt att bilddagboken fortfarande lever, fick ett väldigt ovanligt meddelande av en tjej där idag.

Hej.
Jag har funderat på en fråga.
Alltså jag trodde det var skiit ovanligt med analsex bland oss yngre tjejer.. men de verkar vara ganska vanligt juh ??
Jag e nyfiken på hur de känns att ta den i rumpan åså och om man ska testa typ ??
Ja har inte vågat testa än llixom !!
Vad tycker du, har du testat ?

Skulle gärna vilja ha tips :P
Hare bra Puusss

LYCKA TILL LIIIIIIXXXOOOOOM!!!!


-20 grader

Helvete.. min rygg. Att den var kass visste jag redan, men inte så. Har aldrig hört något knaka så mycket som den gjorde, helt sinnesjukt. Hoppas det var värt det för fan, det var läskigt.
Nu känner jag mig som en 80+are och vill inget annat än att ligga ner hela kvällen.

Och förresten.. Det var rätt kallt att rida i morse.


Torsdag

Nu är jag arg igen men det orkar jag inte tänka på nu. Hoppas det kommer lösa sig.

I morgon ska jag kolla upp ryggen, äntligen kanske.. Hoppas det också kommer lösa sig.

Nu ska jag ut och skotta och sen göra läxan vi fick tills på måndag. Hörs!

I hope


Onsdag

Idag ville jag för första gången sen jag körde på körskola börja grina när jag körde bil. Det var snöstorm, tjocka kanter, fullt med bilar i stan som tutade hit och dit och en rädd liten jag som skulle igenom enligt mig den värsta korsningen i stan. Det var inte speciellt roligt.

Nu sa jag försöka underhålla mig på något vis fram till klockan åtta.. Bonde vettni! Och inte nog med det. Det är Bonde även i morgon och på fredag med. Yey!

Snöiga tisdag

Nu skulle jag bara vilja lägga mig ner under täcket och grina för jag har så ont i ryggen. Det är nästan värre än någonsin och jag antar att det beror på att jag skottade snö. Märkte inte så mycket då men nu ni, nu är det inte roligt. Skulle offra ett lillfinger för en ny rygg.

När jag var ute och gick med Ellie nu kom jag och tänka på när vi gick på Läroverket. Vi hade slutat för dagen och skulle ner till bussen när det hade kommit snö såhär precis som nu. Som vanligt åkte vi på stången nerför trappen utomhus och Kiffes landing var så jävla rolig. Han försvann under snön och dök upp med ett vitt ansikte. Tror vi skrattade så vi fick ont i magen. Låter nog inte speciellt roligt om man inte var med men haha, jag pinkar på mig när jag ser det framför mig.

Nu ska jag inte göra något mer vettigt idag, jag har gjort mitt. HEJ

En bild får duga


Godnatt

Gårdagen blev oväntad och kalasbra , förutom att jag och Johanna var en millimeter från att krocka mitt uppe i Eriks låt på radion . Oturslåt ! Skyller på halkan och inte på att vi trodde att vi var på ett dansgolv . .
Hur som helst så bjöd Lars och Anton oss på mat på kvällen . En bit in på natten efter några glass blev det lite filmer och sist jag kollade på klockan var den runt halv sju . Hur kan jag inte vara trött när vi klev upp halv elva ?

Hoppa i säng måste jag göra ändå snart . Möte i morgon klockan 10 och sen direkt iväg till djuren .

Såhär då

Jag blev alltså antagen till några kurser i kriminologi . Eftersom dom är på distans så kändes det lite lurigt . Men nu har jag i alla fall tackat ja till Introduktion till kriminologi och till en kurs där jag är reserv , Kriminologi - beroendelära . Sen får vi se . Hatar jag det så får jag väl hoppa av .

Antagen

Hur tusan ska jag göra nu ?

Argast

Igår var jag arg . I förrgår var jag arg . Säkert innan det med . JAG ÄR SÅ AAAAAAAARG ! Men idag klår nog allt . Jag är så sjukt arg just nu . Arg och less .

. . Appropå favoriter


Sometimes love just ain't enough



Har haft fullt upp hela dagen . Sist ut var mötet .
Nu tänker jag ligga i soffan under filten resten av dagen och kolla på alla program . Onsdagar har blivit nya favorittevekvällen .




Hoppas det når fram



. . . snarast !

En stöt genom hela min kropp

Somsagt så tog vi en sväng med hästarna tidigare idag . Körde galoppintervaller i en uppförsbacke . Jag vet inte vad det är men att släppa hästarna sådär ger världens jävla kick i hela kroppen . Fast lite läskigt också . Knipa åt med bena , blunda och hoppas på att man fortfarande levde när man kom upp .

Annars har jag och mamma ränt lite idag med . Tror allt är klart inför julen nu . Faktiskt längtar jag lite nu . Trots allt blir det nog rätt mysigt !

I just wanna use your love tonight


Efterlängtat

Så jäkla efterlängtat , vad glad jag blev .

Nu sticker jag iväg och rider , hörs sen

Andra advent

Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down

Bra kväll igår fast jag trodde att jag skulle dö .

Cher och Gaga


I'm still too tired to care and I gotta go

Bortglömd låt , Stone Sour - Zzyzx Rd .

Nu ska jag ställa mig framför spisen och laga mat till familjen . Kvällen är ganska oklar sen . Hela helgen faktiskt . Frågan är om denhär också blir lugn ? Min kropp säger så , men jag tror inte att mitt huvud vill . Sen mitt hjärta , det ni . . det vill något heeelt annat .

HÖRS

Black and red


Där är himlen lite närmre för mig

När jag kollar tillbaka i min blogg blir jag så jäkla ledsen . Okej att jag inte var världens lyckligaste då , absolut inte ,  men på något sätt så lekte livet ändå . Livet stog liksom inte stilla som det gör nu . Jag var säkert ledsen minst en gång om dagen då , ändå skulle jag göra vad som helst för att få spola tillbaka tiden . Jag älskar allt som var då , nästan .


det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart
och när jag känner så då tänker jag på dig
allt är så förgängligt allting kan briserna snart
men du är oförstörd för mig
du är oförstörd för mig

men tiden har sin rätt att förändras där den går
och den är hos dig nu, hos dig och din vän
jag ska aldrig mera lägga mig med huvudet mot ditt hår
och aldrig älska dig igen
aldrig älska dig igen

men vid vägen längs bäcken som sakta ledde hem
där är himlen lite närmre för mig
där har tiden gjort en hållplats för oss och allt som hänt
dit kan jag gå och sakna dig
dit kan jag gå och sakna dig


Imagine

Varför känns det plötsligt som att jag har gjort ett ganska stort misstag ? Inte nu , men förut . Men det är väl så det är , man kommer på allt försent .


Gammal bild , tuffing man har varit .

Helt slut

Jag är så satans trött . För det första så har jag knappt sovit något inatt . Halsen har gjort så jäklans ont . Jag fick nypa mig i armen varje gång jag skulle svälja .
Halv nio satt jag i bilen påväg till stallet för att rida . Kallt ? Kallt som fan åt fötterna .
Efter det så har jag och mamma ränt runt i hela Hudik tror jag . Handlat lite julklappar som är skitbra . Två tavlor fick följa med hem till min flyttlåda också . Och en bok som jag ska börja läsa nu . Snabba Cash , och neeeej , inte bara för att Joel är med i filmen . Den sägs ju faktiskt vara bra också .

Bak - och lästajm nuuu !

Nu fryser jag förresten ihjäl samtidgt som huden brinner typ . . är febern tillbaka nu ?

Bondesackafrauuu

Malin är pinsam , Janne säger "liksom" i varje mening och My är grym .

I morgon ska jag upp rätt tidigt . Rida häst står på listan , resten av dagen ska jag spendera med min kära mamma .

Hörs i morgon

Bara jag som tycker att Superskurken Hjärta är läskig ?

   

Godnatt igen

I morgon klipper jag mig och går på möte , jag har inget annat väl än att vara frisk . Idag är jag nog inte det . Jag är inte bara sjuk förresten . Jag är deppig och orolig också .

Jag har i alla fall hittat ett nytt favvoprogram på svtplay.. Stallkompisar , sen man var liten . Det blir ett avsnitt nu sen sängen .

Vi hörs i morgon BOYSANDGIRLS

RSS 2.0