Vi kör igen

Fasen vad skönt, tillbaka till mitt rätta jag känns det som! Hihihih..
PUSSDÅ

I taket lyser stjärnorna

Ja, det är tamefan den bästa bok jag har läst efter pojken som kallades det. Riktigt bra och jag har läst ut den på två dagar, good.
Imorgon är det helg och den inleds med middag på kina med Stina, Anna och Linette, eftersom Linette fyllde 20 i söndags, storpluttan! Efter det vet jag inte vad vi hittar på, det märks väl. Och på lördag då? Vad händer då tro? Haha.. Johannajohanna.

Man övar sig och långsamt blir man bättre på att se skillnaden mellan sanningar och lögner

Jag har börjat göra något jag egentligen hatar. Jag läser en bok och den är ja, jag vet inte.. jag grinar redan, Säkert många som har läst den, "I taket lyser stjärnorna". Jag har hört så mycket bra om den och snart kommer den på bio, och då vill jag ha läst den innan och det var inte ett dumt val. Hur bra som helst.

I morgon har jag en långdag och det vill jag spy på, nio till fyra, inte något våran klass är van vid. Så det är väl bäst jag hoppar i säng nu och hoppas på att få drömma något trevligt, HIIHI typ.

Tisdag

Hur motiverad är man nu då att åka tillbaka till skolan? Inte ett dugg. Dryg dag verkligen. Den börjar med matte c klockan 8 och slutar 10, foton börjar halv 1. Tjoho! Jag passade på att åka hem för att skriva ett cv, nu jäklar ska jag söka jobb. Inte vart som helst heller utan på mc donalds, haha. Bara att hålla tummarna, har hört att dom ska ta in folk nu.

Ikväll blir det massa mys på håsta, det ser jag fram emot! I morgon har alla studiedag förutom vi som har text, vi ska på kommunen. Tjoho på det med..

Aldrig mer..

.. ska jag kasta pärlor åt svin!


Den här veckan kommer bli askalas tror jag. Massa planerat och inte jättemycket att göra i skolan. Perfeeeeekt!


PUSS


Söndag

Haha, vet inte om man ska skratta eller gråta. Fyfan vad pinsamt, jag skulle skämmas.

Käj ä gaj

Grymmaste fem dagarna
..jag har bloggtorka
Men jag lever livet!


Somewhere deep inside, you must know I miss you

Bara för att vi åker om en timme, lalalala. Bästabästatjejerna och jaaaaaaaaag! PUSS

Lördag

Gratis inträde på stadt innan elva, 25an i baren och guitar hero på förfesten. Kan man ens tveka? Johanna gummamummaaaaaaa du är bäst.

Jag ser ljuset Jonatan

Blä, tråkigt. Ingen angling, jävla kyla. Men badabadabada ikväll i alla fall, hihi.
Och snart åker vi till fjällen, det mesta är ljust nu tror jag!

Pilutta dig

En lektion klagar inget jag över i alla fall. Perfekt idag när jag knappt tog mig upp ur sängen. Vet inte hur länge jag låg kvar, skönt var det och hann gjorde jag också.
Nu hade jag planerat att lägga mig i soffa och kolla på nåt Prison Break avsnitt, men icke, inte funkade den skivan inte. Fast tur var väl det ändå, nu har jag ingen bortförklaring till att inte göra naturkunskapsfrågorna.
Hejsansvejsan!

Säger du att du är min vän, så är du kanske det

Juni. Junijunijuni. Hör ni hur bra det låter? I mina öron låter det så jävla bra. Det kommer nog bli världens bästa månad!

Nu är jag så in i norden trött. Ibland får man faktiskt lägga sig i soffan framför tvn och kanske, kanske somna en stund. Det är precis vad jag ska göra nu och drömma mig bort i min junivärld, hihi.

Snart är det lördag igen (fredag)

Nu tycker jag att den här veckan kan få springa iväg lite fortare. Kommer ha roligaste helgen och veckan på länge tror jag. Grymt! Jag har säkert sagt det förr men jag säger det igen, mina kompisar är världsbäst! PUSS

Did I make it that easy to walk right in and out of my life?


Söndag

Just nu funderar jag på om vi seriöst bor i en bastu. Jag som alltid fryser och tycker att det är kallt håller på att svettas ihjäl. Ska nog ta och hoppa in i duschen och duscha kallt innan jag lägger mig framför tvn igen. A lot like love är ett säkert kort ikväll känner jag, grym film. Tröttnar aldrig.
Annars har jag en klump i magen för skolan. Vet inte varför. Känns som det kommer bli en riktigt tung termin och jag är inte alls taggad för det. Känner ingen motivation till nånting tror jag. Men med ett litet smyglov nästa vecka känns det lite bättre i alla fall. Fjällen står på listan och även Linette och Olofs 20+20årsfest. Något att se fram emot, jarråååå.
Harebrarå.

nyttigarealternativ.blogg.se


A Fine Frenzy - Almost Lover

Så heter den.

Stina&Johanna

Hemma för ett tag. Behöver fräschas upp lite känner jag inför kvällen utifall vi hamnar på något galej.
Jag trivs som finafisken i Forsa och jag trivs bäst med tjejerna. Sommar och Göteborg står som skrivet i pannorna på oss, kommer bli så sjukt.

Nu sitter jag och lyssnar på en låt som Johanna spelade för oss igår när vi skulle sova, så jäkla fin så jag dör. En av dom finaste jag hört!

Ha en bra kväll!

The best thing

Jag trivs bra här och vill stanna.
Vad händer ikväll? Det vet vi inte än. Tror inget förvånar oss längre, haha.

Tjejer, ni är tamefan det bästa som finns!

The river of dreams

Jag känner mig som världens tråkigaste. Sjuk och jävlig. Tjoho vilken bra start jag har fått på året!
I morgon flyttar jag in hos Johanna i alla fall, det kan bara bli bra.

Kom igen nu va, nyttigarealternativ.blogg.se

We are underground

We look so good
We look so good
We look so good together

PUSS

Sometimes I wish that I could freeze the picture

Pinsamt. Jag har inte ens klätt på mig idag.
I morgon blir det andra bullar. Roadtrip på G med stumporna.

När himlen är blodröd och brinner

Jag vet inte vad som hände igår. Jag var ungefär världens gladaste. Klockan nio fick vi för oss att gå ut, åkte hem till Johanna och gjorde i ordning oss och sådär. Helt plötsligt slog det om i skallen och humöret, som om någon vände upp och ner på ett timglas och all den där glädjen rann ut. Idag känns det skönt att jag aldrig gick ut. Att vakna upp pigg som en mört med alla pengar kvar. Funkar fint för mig!
Idag vet jag inte vad som händer. I morgon var det lite prat om Sundsvall? Vi får se vi får se. Men glöm för bövelen inte att kolla in mitt och Stinas projektarbete varje dag. Än så länge har det inte kommit upp något idag men håll utkik! nyttigarealternativ.blogg.se

Rockband

Sjukt kul kväll! Tror inte det går att misslyckas med Johanna. Och gissa vad? Vi har världens bästa rockband, tro mig. Vi satt uppe till 6 i morse och spelade så nu jävlar är vi rutinerade! 
Nu längtar jag efter Stina!

 





Please get out, get lost

Så många gånger man har funderat på vilka som står en nära, vilka som bryr sig och är sig själva. Det känns bra att jag har fått svar på vissa frågor nu. Jag vet vad som gör mig glad och det är så mycket man grubblar på. Det är inte värt det.
Ikväll får jag vara med världens bästa Johanna och i morgon får jag träffa världens bästa Stina - ni är allt jag behöver.



I've played all my cards

..and that's what you've done too



Glöm inte: nyttigarealternativ.blogg.se


GOTT NYTT ÅR

Kvällen igår blev verkligen lyckad, tror många hade riktigt kul!
Nu har jag varit dålig att uppdatera ett tag men det finns anledningar till det med.

Men nu är det så att bloggen till mitt och Stinas projektarbete öppnar idag, så kika in där och läs mer och det vore roligt om så många som möjligt följde den!
http://nyttigarealternativ.blogg.se/


RSS 2.0