Bortbortbort

Igår var bra för det mesta. Idag har varit lite segare men äh.

I morgon drar jag och mamma till Stockholm och kommer hem på onsdag. Då blir jag hemma ett par dagar innan vi drar vidare. Förhoppningsvis blir det Göteborg efter det. Fan vad jag vill.

Annars blir jag så jävla arg! Hur kan folk bete sig? Finns verkligen inga gränser.



Och du, jag tror inte du vet hur bra du är. Du är det bästa jag har!



Lördaaag

Ligger ute på Sandvika nu i solen, tänkte snart doppa mig, galet varmt. Det är såhär jag trivs bäst. Jag borde bo i ett varmare land. Men jag kom och tänka på en sak när jag jag här. Delar av hösten och den här vintern var så jävla bra. Bästa tiden i mitt liv nästan. Gjorde roliga och tokiga saker hela tiden, fjällen bland annat, alla nya människor, ja.. allt. Grymt! Nu: vattnet!

Fredaaaag

Nu var det längesen tänkte jag skriva men kom på att det bara är två dagar sen. Bloggen är som en liten kompis faktiskt. En bra kompis. Fast jag har börjat svika nu och fastnat för världens mest värdelösa spel egentligen, men det är roligt och man kan känna sig lite smart.. ni hittar det här: http://icakuriren.se/Spela-Tavla/Spel/TAIPEI/  men jag varnar er!

Idag är det en ganska värdelös fredagskväll. Så värdelös att jag har varit ute och sprungit. Fast det känns rätt bra ändå om man tänker på vad många andra gör ikväll. I morgon är det min tur. Sjukt sugen på en grym utekväll med min mummagumma! Hjärtat mitt.
Men först blir det hölick med mamma, pappa och baconsallad. 10 poängare!

Adjö.

Alla borde förresten kolla på fyran nu. Underbar humor!

Onsdaaag

Jag hatar Hudiksvall, punkt.

Tur att jag har dom jag har.

Måndaaaag

Heeeelt underbar dag. Att det ska bli ännu bättre i veckan gör mig absolut ingenting. Så därför har jag legat ute idag och lyssnat på musik. Har ju äntligen spotify, höhöhööö... skönt!


Nu kikar jag på The Hills. Nog för att jag har sett avsnitten kanske femhundrasjuttioåtta gånger så är det bra ändå juu. Helst nu på domhär avsnitten när Jason är med, wiho.


Hade verkligen inget vettigt att skriva idag så lika bra att jag slutar nu. Adjöss gå till sjöss!


Årets första dopp!

I Sverige, höhö. Jag brukar inte tycka att det räknas när det inte är i havet men äh, bada gjorde jag i alla fall.


Nu är det sista dagen på min onyttiga vecka sen måste jag skärpa mig igen. Men jag har varit värd den, helt klart. Frågan är vad det blir idag?

Now that it's all said and done
I can't believe you were the one
To build me up and tear me down
Like an old abandoned house
What you said when you left
Just left me cold and out of breath
I felt as if I was in way to deep
Guess I let you get the best of meeee


Lömsk

Ja, lömsk. Han är lömsk. Lömsklömsklömsk. Rätta ordet.
Och jag är fast. Jahaharå..



Godnatt!

Lördaaaag

Sjukt  vad trött jag är. Knappt att jag har orkat mig upp från soffan idag. Kom hem vid tolv kanske idag och då hade jag bara sovit max fyra timmar. Men det blev en lyckad midsommarafton!

Nu är det mer planer för sommaren. Jag och mamma kommer hem från Stockholm på onsdagen och på söndagen samma vecka åker vi hela familjen till Åland ett par dagar. Där var vi alltid när vi var små, mysigt!

Nu ska jag lägga mig framför teven igen, höhööö... Puss!

Jajajaja..

Yeahyeah wowow..



Kikar på en sjukt sorglig film nu, Kärlek vid andra ögonkastet. Brabra.
Tråkigt att kvällen blev, ja.. tråkig! Jävlar om midsommar inte blir bra, då dör jag.

Hare braråå.

Tisdaaaaaag

Ååh.. Vet inte om det är för att hela helgen var så jäkla bra som allt känns så fruktansvärt tråkigt nu. Det händer absolut ingenting och jag blir på skitdåligt humör. Men jag vet inte vad jag kan göra heller, mardrömmen nu är att hela sommaren kommer se ut såhär. Faktiskt så att jag funderar på att flytta upp till Sundsvall ett tag för det händer knappast mer saker här. Lägenheten står ju ändå tom så varför inte? Vill ingen haka på så får jag dra iväg ensam.

Och jag önskar att jag hade lite krut i mig. Vågade säga lite precis hur allt är. Vågade göra lite så något blev som jag ville. Men jag är för feg. Jag gömmer mig här.

Nu ska jag åka och köpa glass.


Och plötsligt har vi inget kvar..

I alla fall inte jag. Det var nyss vi bara hade festen kvar. Jag har som sagt inget att göra nu. Jag har suttit hemma igår och idag och är redan rastlös. Hur ska det här gå? Jag och mamma bokade i alla fall en liten trip till Stockholm om två veckor där vi stannar i två nätter. Får se fram emot den till att börja med! Men hohooo, midsommar? Närmar sig ju och inte en enda plan.. Lovande!

Jaja, tack ännu en gång för världens bästa helg!


Allt är över

Åå, jag vill inte att den här helgen ska vara över. Det har varit den bästa i mitt liv.
Vad ska hända nu?

Ingen dag kvar!

Aah, jag är helt upp över öronen. Vågar inte ens tänka på hur lång tid det kommer ta att somna ikväll när det tog en evighet igår till och med. Otur att min dosa till dvdn är i Näsviken, där den har varit i tuuusen år, eftersom jag köpte Ebba och Didrick på Dollar idaag.. dumt.

Annars fattar jag inte att vi tar studenten i morgon? Känns helt sjukt. Allt är klart nu. Björkris, ballonger och gud vet allt. PIRRIGT! Jag är lycklig. Lycklig för studenten, lycklig för att det är sommar (okeeeeeej inte just nu kanske) och lycklig för att jag kanske har ett jobb i sommar.

I MORGON KÖÖÖÖR VI! Sista dagen med MK06 och jag kommer sakna er något förjävligt! Ni är bäst.



Grattis till mig och alla andra studenter!

Snart så

Sådärja. Allt fixat inför studenten och balen. Färgade nyss utväxten som verkligen behövdes, riktigt skönt. Tråkigt nog verkade färgen i mitt ansikte följa med en äh, vad kan man göra. Jag är lycklig ändå. Går runt med fjärilar i magen och lever på ja, hemlis, hihi. OCH STUDENTEN OCH BALEN SÅKLART! Har fortfarande inte förstått att det är sant. Två dagar kvar?! Regna inte regna inte regna inte..

Hemma!

Nu är jag hemma från världens bästa resa. Eller ja, vi kom hem igår kväll. Jag har aldrig någonsin varit med om något bättre. Allt allt allt har varit perfekt. Jag ljuger inte om vi kanske har sett tre moln på hela veckan. Jag är så jävla nöjd att jag åkte dit. Ångrar mig inte det minsta. På köpet fick vi najsigaste polarna och jag drog på mig en tatuering, de ni! Orkar inte skriva mer om Cypern, deppar ihop, höhö. Men grymt är de minsta man kan säga!



Nu är det bara tre dagar kvar. Helt ofattbart. Jag ber till gud att vädret inte blir som det ser ut. Jag drar en klassiker att jag lovar att börja tro på dig gud om du ser till att det inte blir så!

Och vaaaaaaaaaaaaa? Helt sannslöst. Blir fan inte ens förvånad längre. Så jävla sjukt. Jag tänker skratta åt det. Jävlar vad jag ska skratta! Eller förresten, jag ska inte bry mig, ännu bättre!

Godnatt.


RSS 2.0