Då är det du som går i solglasögon och saknar nån du aldrig haft

Här sitter jag , precis hemkommen från att ha handlat åt mamma . Jag har blivit en sån snäll unge så jag vet inte vad . Ibland i alla fall . Spelar även sönder Håkan Hellström , det är  inte likt mig . Inte på senare år i alla fall . Annat var det förr i tiden .

Kvällen . . åh det är så svårt . Jag kan inte bestämma mig . Är det inte så himla typiskt att just den helgen som det händer något lite mer än bara stadt och det gamla vanliga folket så vill man helst mysa ner sig i soffan ? Jag måste ta mig en riktig funderare . Överväga lite med dom andra .

Vi ses när vi ses och hörs när vi hörs !

Glöm förresten inte att ägna en tanke till alla som inte finns mer idag . Jag saknar er alla !

Jag önskar att jag var en sån som inte tänker alls

Rätt nöjd med dagen . Fick med mig lite smått och gott från Sundsvall och dagen avslutades med lite mys i Forsa . Kunde inte blivit bättre .

Nu är jag dödstrött . Jag håller tummarna för att jag klarar av att sova i alla fall längre än till nio i morgon . Känns som jag sover alldeles för lite . Alldeles för dåligt i alla fall .

Hur dagen kommer att se ut i morgon har jag svårt att sätta finger på . Orkar inte fundera så mycker mer just nu , jag längtar efter sänge bara . Även nervositeten börjar smyga sig fram . Natti natti .

Och jag ska aldrig mer säga sanningen till nån som saknar förmåga att förstå

Trots den förjäkliga tröttheten som bombarderade min kropp idag åkte jag till gymmet ändå . Har precis klivit ur duschen , kan lova er att mitt hår var i stort behov av en tvätt .

I morgon tar jag och mamsen en trip till Sundsvall en sväng . Hon är allt bra dendär , min mamma ♥


Jag har aldrig lyssnat när du lovat

Som ett hårt slag i hjärtat . Faktiskt .

Jag tror jag måste stanna här tills jag återvänder hem

Helvete , trodde jag skulle få en hjärtattack nyss . Här har jag suttit och kollat på Det okända hela morgonen och blivit uppskrämd . När jag satt och kissade nyss med öppen dörr , helt medveten om att det är bara jag hemma ser jag i spegeln att det står någon i hallen . Då rann mitt kiss lite fortare kan jag lova . Tack och lov var det bara Kiffe som smygit sig in för att låna en datorn .

Nu ska jag få i mig lite lunch , sen ska jag och mamma gå och hämta bilen som är inlämnad och åka och handla lite . Jag älskar att vara bilvakt åt Markus . Jag älskar hans nya bil .

Hörs !

Dear Mr President


Som ett sätt att säga ”tack för ikväll”

Då sticker jag iväg och rider en sväng . Blir dock en aningen lugnare tempo denhär gången .

Efter det har jag lite att ta i tu med . Jag ska vara snäll och duktig , det kan jag faktiskt vara ibland också .

Hörs sen !

Du går ensam hem ifrån krogen och jag undrar hur du gör

Åh vilken värdelös dag dethär kommer bli . Jag har hunnit med lite nytta i alla fall men nudå ? Sämsta tevekvällen också . Tusan .

Jag får helt enkelt ta lång tid på mig när jag handlar åt mamma och kanske gå ett varv runt lillfjärden med skruttfian .

Men först ska jag trotsa mig själv och lyssna på julmusik .

Drömma bör man annars dör man



bikbok , ginatricot , topshop , cocoo

Min sol har landat i mitt knä och gått sönder

Klockan är fyra och jag har hunnit med både gymmet och sjukhuset . Sista gången på barn , nu skrivs jag över på medicin . Nu är jag alltså vuxen ?

Nu ska jag ta några djupa andetag och dricka några klunkar kaffe . Intagningsbeskedet från utbildningen hade visst trillat ner i brevlådan idag . Varför jag är nervös vet jag inte . Det finns inget som talar för att jag har kommit in . .



Det här är vad jag har sprungit runt i idag . Jag älskar mössan från åhlens . Jag kommer aldrig mer behöva frysa om öronen .

Det finns en fara i att aldrig hitta vägen och det finns nått vackert att vandra den ändå



Hade man fått med kroppen hade jag inte tvekat på att beställa , fan vad coolt det är .

Hörs sen .


Du vill att jag ska falla mot något som du har gjort till ditt

Jag hatar denhär dagen .

Jag hatar , saknar , älskar . Jag är arg , ledsen , b e s v i k e n , glad , lycklig .

Jag har drömt för mycket dom senaste nätterna . Allt blir så jäkla verkligt , man vaknar och undrar vilken av världarna man lever i .

Tur att det börjar bli kväll och att alla teveprogram börjar så jag kommer på andra tankar . . Så här usel har jag inte varit på länge , skärpning .

Men ska jag känna , ja då ska det finnas tid att känna fritt

Min magkänsla säger att det börjar snöa vilken minut som helst . Vad kan sitta bättre på en sånhär söndag när man redan är så pigg ? Tror jag har vart upp minst en gång i timmen sen jag kom hem inatt , när nu det var . Men man kan inte må bra varje dag .

Hursomhelst så hade vi en trevlig kväll . Började lugnt med lite mys , sen gick det bara utför antar jag . Säger som Johanna , sjukt knäpp kväll . Hade hoppats på ett bättre slut . Boners är i alla fall mitt nya favvoband , eller var det så dom hette ?

Godnatt .


Vad vill du känna när någon tagit din makt?

Efter en fredag som la ribban rätt högt väntar nu en annan slags kväll . Hoppas den blir minst lika bra . Har dock klädproblem som vanligt . Hade jag ägt domhär hade det kännts lite bättre . .


Du vill att jag ska känna för något som aldrig känts som mitt

Duktig flicka . Har precis varit och gymmat , idag var det bara jag där . Lite läskigt när man tänker att psyket ligger på våningen ovanför . Ska stoppa i mig ett ägg nu och fylla på med lite proteiner innan dagen fortsätter .

Först ut är min lilla mamma som fyller år idag , hon borde komma när som helst . Hon ska alltså firas lite . Resten av dagen tror jag kommer spenderas på en soffa i forsa . Går det att hyra tre kronor ? Det vore det ypperliga för våran dag .

Ha en bra fredag , adjööö .

Vem vill du spela när du lagt alla kort ?

Hjälp . Jag har aldrig någonsin i hela mitt liv galopperat så fort , och då har jag ändå ridit sen jag var sex . Märkte inte för ens efteråt hur jäkla fort det gick . Men vilken adrenalinkick !

Nu är jag myssugen . Hoppas giiirlsen gillar min idé . Först vankas det tacos på Mörttjärnsvägen .



Det är alltså denhär turbon som jag ägnar min tid åt om dagarna ibland .

///// HEZTTJEJJEN

Du säger att jag skrattar bort dig men du var ju aldrig här

Fula kläder och gummistövlar . Ja det är smällar man får ta när man bokar in min tid hos tandläkaren åtta på morgonen som i övrigt helt seriöst inte tog mer än en minut . Tackar och bockar , jag var ju inte alls trött när jag skulle upp . .

Nu vettetusan vad jag ska göra . Funderar på en långprommis . Helst hade jag velat gå i skogen med Johanna och Sagorna men min fantastiskt bra idé verkade inte så populär hos övriga .

I morgon ska vi köra en soffdag igen verkar det som . Det enda jag ska göra är att ta mig till Forsa , sen rör vi oss nog inte ur fläcken på hela dagen . På lördag kan det tänkas bli andra bullar . Meeen , man vet ju aldrig med oss HEHE .


weheartit.com

Jag vet vem jag är när jag är hos dig

Ja , jag är förjävla dålig på att blogga domhär dagarna . Dåliga dagar ? Lite kanske .

Jag återkommer när jag har något på hjärtat , jag behöver liksom lite inspiration . Nu ska jag hoppa i säng och försöka somna så gott det går . Är fruktansvärt sugen på att vara hos tandläkaren klockan åtta i morgon , loveit .

Godnatt .

Du känner ingenting du som skriver om vad kärlek är

Jag åker iväg och hämtar jackan som äntligen kommit nu . Jag hoppas lite att jag inte tycker om den och skickar tillbaka den , då får jag i alla fall lite pengar till något annat . Men gör den bilderna rättvisa får jag nog leva fattigt ett tag till . .

Är det förresten någon som vet vart dom svarta tjocka vinterjackorna ( som måånga har ) som är lite längre , med en vit kant längst ner och typ päls i luvan kommer ifrååån ?


Du reser utan mål så nu reser jag mig bort från dig

Vad kass jag är på att uppdatera . Men jag antar att det inte händer ett
piss i mitt liv just nu . Inget som är värt att skriva om . .

Saknar Johanna . Saknar alla tjejerna . Saknar cypern . Saknar oslo . Saknar fjällen . Saknar saknar saknar .



Tänkte ni kunde få lyssna på en bra låt i alla fall ,


Du ger de du vill när du tror att du känner mig

Jahaja . Då var det kväll igen . Jag har laddat upp med gurka, morötter och lite dipp till top model och ensam mamma söker . Söndagar är somsagt veckans bästa tevekväll ! Idag saknas godiset bara , men man tager vad man haver . .

Har även gjort lite nytta nu . Betalat min del av fjällenstugan . Bäst att det blir lyckat ! Fast det tvivlar jag inte på . . BARA TIDEN KUNDE GÅ LITE FORTARE .

Godnatt .

Du frågar hur det är , som om det vore uppenbart

Vilken jäkla lång helg dethär har varit . Var nästan helt säker på att det var måndag när jag vaknade i morse .

Vårat marathon igår flöt på bra . Är det förresten okej att grina till The hills ? Nu måste jag hitta ett nytt dagenefter / bakis - program att följa .

Nu längtar jag lite till olika saker . Mest till fjällen . Helst skulle jag vilja spola fram dit . Hoppa över julen och allt dedär . Varför har jag blivit så skeptisk till julen ? Eller ja , julafton . Måste ha varit förra året som fick mig avskräckt eller något . Lite av en mardrömsdag .

Nu ska jag lägga mig här på soffan innan jag åker till Forsa och hämtar grejerna jag glömde igår

HEJ .

Jag har aldrig lyssnat när du lovat

Tycker faktiskt jag gjorde det rätt bra om jag får säga det själv .



Nu orkar jag inte vara uppe länge . Så jag säger godnatt !

Vi kanske ljög fast vi sa att det var sant

En vacker dag tänker jag vara lite pysslig och försöka få ihop något liknande . Aascooolt jöh .


Dina drömmar blir allt svårare att se nu och mina finns snart inte längre kvar

Vart tog den här dagen vägen ? Vaknade och åkte till gymmet , efter det har jag inte gjort nånting alls , ingenting !

Nu har jag och mamma precis proppat i oss en riktigt god sallad med linser . Hade inte så höga förhoppningar på den men den blev riktigt god och sjukt mättande . Nu väntas det en myskväll med bara oss två , lite gotta och idol såklart .

I morgon ska jag mysa med Johanna hela dagen . The Hills - marathon väntar .

Ha en bra kväll !

Jag ska sakna dig i morgon

Fyfabian vad trött jag är nu . Så fort inlåst är slut ska jag tvätta bort sminket, borsta tänderna och hoppa i säng . Och skriva dagbok innan jag somnar såklart . Att skriva dagbok är min nya upptäckt . Fan vad bra det är . Inte alls som att skriva här i bloggen . Jag skulle kunna skriva tusen sidor varje kväll känns det som . En befrielse !

Godnatt mina vänner och ovänner . I morgon ska jag försöka göra nånting roligt i alla fall .

Förresten vill jag också ha en röd klänning . Vill ha och vill ha och vill ha . Nu får jag ge mig .

Med ena foten utanför

Tro det eller ej men idag ska jag jobba lite . Kan jag behöva så jag kan betala min telefonräkning .. Är dock lite nervös för hur det ska gå . Jag kommer ju inte direkt ihåg precis hur man selar på domdär små djuren till exempel . Hoppas knattarna fixar det själv .

Nu blir det lite bonde söker fru som jag missade igår och troligtvis slutar det med att jag ligger och snarkar . Närå , jag snarkar aldrig , har rätt lätt för att somna i soffan bara , eeehe .

Godnatt .

Säg ingenting till mig

Alltså vart har min motivation tagit vägen ? Jag som varit så duktig . Nu vill jag helst bara ligga här i soffan och inte göra nånting . Fast idag har jag inget annat väl än att snöra på mig skorna och promenera iväg . Jag måste köpa frimärken och posta brevet och vi är utan bil . Som att jag skulle åka buss ? Näva , bussar är inte min grej . Sen jag fick körkort har jag blivit alldeles för bekväm av mig .

Lite sällskap av en viss forsabo skulle jag vilja ha med på min promenad . Jag vill prata lite skit . Det var faktiskt två dagar sen vi sågs , och jaaaaaa , jag saknar banannan .Två dagar är en lång tid .

Adjöss .

Ps . Jag vill bli överraskad . Av vad som helst och vem som helst .

Vem lämnade vem

Idag har det varit en pissig dag så därför tänker jag inte skriva nånting om den . Tänker inte skriva mycket om något annat heller för den delen , bara att min dröm är att jobba som dom i Oskyldigt dömd . Det är på riktigt från hjärtat vad jag vill göra .

I morgon när jag vaknar tänker jag låtsas att jag har feber och ligga i soffan hela dagen . Heeeeeeeeeejdå .

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig , jag kan inte skilja på om jag vill vara med dig och jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig

Äe , jag kommer nog inte komma in på dendär skolan . Mitt personliga brev går inget vidare . Jag hamnar i massa andra tankar . Just idag känner jag inte alls för att börja plugga i januari . Fast det är väl lika bra att skicka in det jag har . . ska även söka till kriminologin igen . Fast haha , vad tror jag . Hoppas under kan ske !


Melissa Horn

Jag älskar att hon har kommit med en ny skiva . Eller är den ny ?
Hon är också kvinnan i mitt liv . Hon vet liksom precis vad jag känner . Ibland tror jag att vi har skrivit låtarna tillsammans .


One foot wrong

Den här dagen som började så bra . Eller egentligen inte . Mitt tvåtimmarsmöte på Manpower var dubbelbokat , det var alltså bara att åka hem igen . Jag hade inte alls behövt kliva upp kvart i åtta när jag för en gångs skull kände att jag skulle kunna sova ut . .

Men i alla fall . Efter det har den varit bra , lika som igår . Jag har liksom haft en bra känsla i magen . Tills nu . Nu skulle jag lika gärna kunna börja bölgrina när jag tänker på hur vissa människor orkar och kan bete sig . Vissa kanske inte har förmågan att veta när det räcker . Jag ska inte skriva mer om det här nu , det ska jag göra i min dagbok som bara jag kan läsa . Jag började skriva dagbok igår .

Nu ska jag kolla på alla klädsidor jag kan hitta igen . Inte för att jag har råd att köpa något , enbart för att det får mig på andra tankar .

Godnatt .

Welcome hoooooome !

Fy vad glad jag är . Min allra bästa vän har äntligen kommit hem . Trodde ett tag att den hade kommit bort , men nähäni . Den krashade ju i Oslo och har varit inlämnad sen dess .
HIHIHIIHIHI I I IH IH IH HI I .




I can't get enough



För snyggt . . . . .... . .. .. .

Close your eyes , clear your heart , let it go

Idag har jag varit pysslig också . Tycker det blev rätt bra faktiskt förutom att det skulle bli svart/vitt och inte grönt . Meeen , man lär av sina misstag . Fast vad var misstaget ?



Favvortightsen från modekungen .


Nu ska jag och mamma åka och handla .

Someday never comes

Åh , fan vad jag hatar att ha lite pengar . Nu har jag varit en puckojäkel och suttit och klickar runt på alla klädsidor som finns känns det som . Kan inte julafton vara typ nästa vecka ? Vore rätt ypperligt .

Ska nog ta och hoppa i säng nu snart . Engelska Wallander verkar ganska kasst så det stänger jag av .

Godnatt , nu ska jag drööööömma . .

The women in my life


weheartit.com


Dagenefter

Ja , vad ska jag säga . Jag tror att jag har förlängt mitt liv i alla fall , höhö . Nämen faktiskt känns det som jag har skrivit mina sista rader på ett kapitel som det är dags att stänga igen nu , för nu börjar jag på ett nytt ! Kanske . . haha .

Gårdagen var på topp , från början till slut . Det tackar jag för !

Nu ska jag lägga mig i sängen och bara njuta av livet , puss på det !

The heartache can wait

Åh vad duktig jag är . Inte suttit vid datorn för ens nu på hela dagen . Jag har gymmat , gått slingan på öster ( som för övrig är riktigt jävla läskigt sen oskyldigt dömd förra veckan ) och varit på stan en sväng med mamma . Vid parfymhyllan inne på Åhlens idag kunde jag inte hålla mig . Jag blev lite svag och luktade bara liiiiite lite och sprutade liiiiite på armen . Men bara lite . Aj aj , Johanna vet , haha .

Nu ska jag ta det lugnan innan det blir riktigt fetingmys ikväll . Looooveloveit .

What can I say

Alla ni som har möjlighet , lyssna på Brandi Charlile  . Alla låtar . Kvinnan är förtusan ett mirakel .

Jag har slut på inspiration helt . Just nu mår jag bara illa , nästan så jag skulle kunna tänka mig att kräkas . Kan tänkas att jag åt lite för mycket till middag . . ops .

Nu tänker jag inte göra något mer ikväll . Eller jo , längta lite till lördag . Jag tror det kan bli heltokejbra . Eller lite bättre .

Pussdå . Adjö .


weheartit.com


Hold on little girl

Hörrni , på lördag är det dags att krypa lite igen !

Score !

Tradera ♥ ♥ ♥

Fan vad grym jag är . Borde satsa på att bli en buisnesswoman . Firade vinsten med ett gympass.

Nu blir det lite söppe . Vilken soppfamilj vi har blivit här i huset .

weheartit.com


No air

Inatt drömde jag en mardröm . Jag vaknade och var så rädd så jag vågade inte blunda igen . På något sätt lyckades jag väl somna om men idag har jag inte en blekaste aning om vad det var jag drömde . TOK DET KAN BLI .

Nä nu har jag inte tid med dethär . Jag sitter klistrad framför tradera och tänker göra allt för att vinna . Sånthär är värre än skräckfilmer . Fast , jag älskar tradera och på sista tiden har jag haft turen med mig och det ska jag fan ha idag med .

HEJ

Jag får liksom ingen ordning

Jag vet inte vad som händer nu men jag tycker inte om det . Jag har liksom känt att jag har varit påväg uppåt  , men nu har det vänt igen , tror jag .

Jag vet vad jag behöver och jag stannar där jag är .
Det regnade idag och det finns en meninge med det .


Ungefär . Melissa Horn .

You broke my heart 'cause I couldn't dance, you didn't even want me around, but now I'm back, to let you know that I can really shake 'em down

    

Tisdag

Världens mysigaste ridtur igår . Rätt klädd från topp till då . Såg inte bilarna oss igår så vet inte jag .



Nu har jag suttit och svarat på en miljon frågor från Manpower känns det som . Längtar inte till tvåtimmarsmötet nästa vecka . .

Nu har jag lite beslutsångest om vad jag ska göra först . Antingen promenad eller börja på mitt personliga brev . För vet ni vad ? Jag har hittat den perfekta utbildningen för mig . Eller ah , kriminologi kommer alltid vara min dröm men jag tror att den ligger lite långt bort . . Här kollar dom i alla fall mest på det personliga brevet verkar det som , så nu jävlar ska jag skriva så bra så det brinner i fingrarna på mig .

Jag börjar med brevet . Går det skit så tar jag promenaden först . . hörs !

ADJÖÖÖÖÖÖÖÖ .


I'm waiting for some kind of miracle

Jäklar vad jag har tänkt idag , säkert på exakt allt nästan . Jag har tänkt så jag mått illa .
Nu ska jag snart iväg och rida en sväng i mörkret . I morgon har jag lite att ta itu med .

Hörs !

Topshop


Man övar sig och långsamt blir man bättre på att se , skillnad mellan sanningar och lögner

Hallååååå , jag vill faktiskt på maskerad . Inte för att jag har några pangidéer men sånt löser sig . Jag villlllilililililll ll .

Now and then when I see his face , it takes me away to that special place , and if I stare too long , I probably break down and cry

Såhär länge har jag inte sovit på länge . Halv tio klev jag upp . Bradär !

Nu väntar jag bara på att mamma ska bli klar med sina sysslor innan vi ska åka och gymma . I eftermiddag förvandlas jag till hästtjejen igen , då ska vi rida igen . Gud vad vi rider , men jag gillare .

IDAG MÅSTE MIN JACKA KOMMA JU .

I'm the one who wants to be with you

Nu börjar den efterlängtade kvällen . Top model och ensam mamma söker . Som pricken över i:et ska jag trycka i mig lite Ben&Jerrys . Ibland får man . .

Mitt bästa för dig

Jag behöver ett par vinterskor och jag har hittat ett par favoriter . Helst dom till vänster .


Fan fan fan


Sånna chanser kommer en gång bara , aldrig att dom kommer två

Fast jag går och lägger mig halv sju ungefär så är jag ändå morgonpigg . Jag orkar inte ens fundera på varför jag har blivit sån .

Kvällen igår var i alla fall rätt ypperlig . Vissa saker hade jag kunnat skippa men om jag får bedöma min egen insats så var jag inget mindre än jävligt bra . Jag hade lika gärna bara kunnat säga något så enkelt som ja . Men tack peeeeeople för en askalas kväll !

Nu har jag satt på mig pyjamasbyxor , tvättat bort gårdagens smink och tänker inte göra ett dugg idag mer än att åka och köpa glass . Finns inget bättre på sånna här söndagar .

Puss , ja , puss .

Happygirl

Idag har varit en bra dag . Det ska jag lägga på minnet . Jag har gått en promenad , ridit och umgåtts med mina nära och kära .

I morgon ska jag också rida . Igen . Jag är så glad . Jag ska kanske börja rida Chiquita på lektion nu när Linette har Nadja . VET ATT NI BRYR ER ! Lite party blir det i morgon också .

Dagens stoooora plus : fjällenstuga - CHEEEEEEECK !

Ps . Jag har vetat det länge men gör alltid om misstaget . Naturgodis och kolsyra funkar INTE . Jag har dödsont i magen varje gång .

Med lite solidaritet

Jahapp , här har man varit och hämtat Markus och jag hoppades i alla fall att han skulle stanna och äta med oss . Men näe , han försvinner vidare lika fort som jag hinner blinka . Det har i alla fall varit roligt att vara bilvakt till hans nya pärla och en sak är säker , när jag köper bil ska jag minsann också ha en automat . Suvveränt !

Nu ska jag fördriva tiden på något sätt innan jag ska iväg och rida .


Mina nya lovers ! Jag får helt enkelt leva med att dom kommer att gå ut sig eftersom det inte fanns någon mindre storlek .

Godmorning sunshine

Nää , hujedamig . Nu är jag trött på dehär med att vakna så tidigt . Jag förstår inte hur det går runt ? Jag somnar sent , är inte speciellt trött på dagarna men jag vaknar såhär tidigt ändå ! Åhåhåhå . . Ska övervinna mig själv nu och somna om så jag orkar hålla mig vaken ikväll och sova länge i morgon och vara piggast på kvällen då . Det är nog viktigast . Hehehe heeee .

Godnatt igen , hörs .

Kärleken är en annorlunda lek

Det blev en myskväll med mina hjärtan . När det gäller vänner så måste jag ha en förjäkla bra smak eftersom jag lyckats hitta dom bästa !
I morgon fortsätter myset och på lördag vankas det bättre tider . Jag skrattar !

Gnatt som bröderna Marklund skulle sagt .

This could be the year for the real thing



Nu drar jag till Forsa och myser med mina favvisar . HEJ !

Jag är HELT såld



Det enda vettiga jag har att skriva idag !

RSS 2.0