Show me love and what it's all about

Hahaha . Ibland går inte hissen ända upp . Vilket bole ? Det finns ju inte längre . Ops .

Nu ska jag äta upp mitt äpple och åka och rida sen . HEJ

Stickat



Nu ska jag åka på bole och fördriva lite tid bara för att det var tusen år sen jag var där . Sen ska vi rida idag med . Puhuhuhuss .

Onsdaaag

Nä , nu tycker jag inte om dehär med att vara morgonpigg längre . Jag vaknar tidigare och tidigare , liksom va , vad ska jag göra hela dagen nu ? Förresten drömde jag något fint , om fina personer . Då är det ännu jobbigare när man vaknar . Jag hade väl kunnat få drömma lite till i alla fall . .

Annars är jag lite upp över mina öron . Hhihih ih hihi hi . Och jag är lite sugen på bockarna . PHÖ .

I'm so in lalalalalove with you

Så har ännu en tevekväll börjat . Jag njuuter av varje sekund ! Mariette är bäst ikväll . Fast jag väntar mest på i morgon . Erikerikerik , han kommer ta hem allt !

I morgon ska jag hitta på lite saker . Jag tänker ta en runda på stan bara för att tror jag , känner mig lite ouppdaterad om vad som händer . Sen ska jag rida igen FNISSKISS . Måste säga att livet är rätt bra nu jag med , lalalallaove it .

Nu ska jag leta nånstans där man kan kickboxas . Fan vad coolt .

HEJMÄER .


Hej Jude

Lite ondare i rumpen men det gör faktiskt inte ett dugg . Man får känna att man lever bara . Jag känner att jag borde rida oftare , blir på typ . . . tuuuusen gånger bättre humör . Behöver ett par nya ridbrallor bara , dom jag har nu har spruckit mellan benen , ehe h .

Nu ska jag äta sen fortsätta min hästiga dag . Ska följa med Linette när hon rider lektion . Vi planerar även en eventuell Stockholm horseshowtrip . GUD VAD HÄSTIG JAG ÄR ! Snart börjar jag väl gnägga också , se upp .

I'm gonna find another you

Okej , jag vet inte om jag är sent ute nu men fan vilken underbar nyhet jag precis läste . Att vänner ska bli till en långfilm . HUR UNDERBART ? Vänner är ju faktiskt världens bästa serie , från hjärtat . Men det finns en hake . .

Idag ska jag rida igen , hur nu det ska gå till . Dock ingen islänning idag . Riktigt öm i arslet sen söndagen , men vad gör man inte . Jag ska bli en hästtjej igen , jag älskart !

Adjöken adjö HEJ .

I wish I was your someone

Idag kom dom . Världens bästa jeans . Eller ja , snygg som tusan är dom . Men nu är frågan om jag måste byta till en mindre storlek . Typiskt sånnadär som kommer gå ut sig . . Hm hm . Nöjd är jag i alla fall !

Nu sitter jag här med en kopp te efter en kaaaall promenad . Nu längtar jag till idol . Jag älskar tevekvällar .

Vilken dag

Vilken underbar dag . Vi har varit i Bergsjö och ridit islandshäst . Jag är kär . I en nykastrerad häst . Ska inte ge mig på att stava hans namn men det spelar ingen större roll . Finast i världen ungefär men rätt dampig . I morgon kommer vi vakna med ömmaste arslena , men det är det värt . Jag vill börja rida igen . Eller nä , jag vill ha en egen .

Nu ser jag fram emot en skööön kväll i soffan . Söndagar är veckans bästa tevekväll . Helst skulle jag haft en påse godis men jag orkar mig fan inte ut mer idag .

Adjöken .



Var ju idiotiskt att inte knäppa några kort så ni får väl dagens outfit i stället , mohahaha .

Sovasovasova

Nu ska jag sova så det blir i morgon någon gång . Som jag längtar , så himla taggad . Tänk att jag ska få göra det absolut bästa jag vet MED den bästa jag vet . Det trodde jag aldrig . Kan det bli bättre ? Öh , nä .



Kärt återseende

Japp , det blir det ikväll . Vi ska väl sitta och kolla på när dom blir full ungefär . Nä , men det ska bli trevligt . Jag har saknat dom .

Här är förresten det finaste på hela storgatan nu . Hihih ih ihhihi i . .



. . han måste älska oss

Det enda jag längtar till

Faktiskt . Jag hoppas att 1010 blir minst lika bra som 2009 . Eller nä , det ska bli bättre !


Åh , jag vill ju . .

. . dumma , förstörda hår . Men jag tänker vänta minsann .



Nu ska jag lägga mig i soffan framför idol helt i min ensam het . Kan bli rätt skönt .
Godkväll !

Helt otroligt



Fattar ni hur gott det blev elleeer ? Helt galet . Jag är mätt som ett jävla as . Kan inte fatta att det är jag som gjort det . Så just nu är jag skitförbannad över att jag inte fick bjuda någon . . Och bara för att jag är så snäll så ska jag ge receptet till er som inte har senaste SOLO - tidningen hemma  , höhö .





Jag vet vem som vinner idol !


Nothing compares to you

Nu ska jag åka och handla lite smått och gott . Ikväll ska jag slå till stort och laga mat , och jag ska göra något lite mer avancerat än omelett . Tråkigt att göra åt mig själv bra . Eller så kanske det är bra ?




Tröja monki , tights ginatricot , klocka ur&penn

Här har ni förresten världens finaste också fast hon är dum . . ibland .


Fredag


weheartit.com

Tack mitt hjärta

Det är något speciellt med den här tiden det här året . Eller så kan det vara att det var något speciellt med förra året . Förra hösten . Allt var liksom så ja , jag vet inte . Det är som att jag minns precis allt . Jag minns hur det luktade när jag kom utanför dörren , hur det kändes när jag körde bil på kvällen . Det var nånting då . Jag var olyckligast i världen men samtidigt lyckligast . Jag minns så jävla väl när vi satt i Markus volvo utanför håstaholmen . Det var tjejerna , vi skulle se Elvis med skolan och vi var bakis som fan . Men jag minns att jag på något sätt var så satans lycklig . Vi skrattade och trots allt så lekte livet . Det måste vara allt det jag blir påmind om nu .

Och som pricken över i:et . .


Vilken lillskit

På söndag ska jag äntligen få rida igen , islandshäst med Johanna och några fler . Ska bli så fruuuktansvärt roligt . Ångrar ofta att jag slutade faktiskt , jag höll ju ändå på i tio elva år . Så somsagt , det ska bli underbart !


Nöjd

Fan vad skönt , det lönar sig att ligga i .


I'm closing a chapter

Nu skulle man nästan kunna tro att rent hus varit i lägenheten . Fan vad fint det är . Speciellt en sak , men det är hemligt tills Larsa kommit hem . . Nu är det väl dags att ta tag i mitt egna . Helst garderoben som faller ihop snart . Ska göra det nu faktiskt . DUKTIG FLICKA !

The time of my life

Uselt att det inte gick att lägga in filmen här . Men såå värt att kolla , älskar det . Kan kolla om och om igen ! Är ingen dålig man dedär heller , för han kan man kalla man !

http://www.youtube.com/watch?v=2SLWzZoDmhg&feature=related

Fall to pieces

Ring hm , jeansskjorta och tisha åhlens , tights ginatricot .

Passade på att byta hår med Amanda Berg också . Lite önsketänkande sådär , snyggare hår och människa över huvudtaget är omöjligt att hitta här i världen .

Nu är jag i alla fall redo för bio . Först ska jag . . jag tänker klicka hem den . Mamma jag tänker köpa jackan . Nuså vet du , hade aldrig vågat sig det IRL så att säga , höhöhö . Men vad har jag att förlora då ? Ba skicka tillbaks om den är uglyyy .

ADJÖ .


Perfect

Jag vill ha en ny skinnjacka . Jag tycker inte om min längre .
Denhär är alldeles ypperlig . Jag hör hur den skriker på mig . Lite nitar , lite leopard . . lite Sara helt enkelt . Jag ska klura lite på den . .


Where is life in this town ?

Idag tog vi ledigt från städandet och jag har haft en dag bara för mig själv . Det har varit rätt skönt faktiskt . Tror det är rätt viktigt med egna dagar ibland .

Om fyra timmar ska jag på bio , Flickan som lekte med elden . Som jag längtat . Fast jag erkänner att jag nog längtar en aningen mer till New Moon .

Nu blir det en en liten tupplur så jag orkar hålla mig vaken under filmen . Adjö . .

Your body is a wonderland

Spelas rätt mycket John Mayer i mina högtalare nu på sista tiden . Helst vill jag bara ligga i sängen och blunda och tänka medans . Fast jag har kommit på att när jag verkligen tänker , då kan jag inte blunda . Då ligger jag och stirrar in i väggen typ . Varför är det så ?

Och varför kan man helt plötsligt börja grina ? Bara sådär liksom . Det måste ju ändå vara att man går runt med något inom sig , något man borde prata av sig för att få det att släppa typ .

Ja ja , jag har haft en bra dag även om ångesten kryper fram snabbare än jag hinner blinka . Jag måste vara sjuk . Det dukades upp för många här hemma ikväll . Markus , Mattias och Kristoffer kom förbi på middag . Vilket gäng , vilka skratt . Underbara killar !



Lite bff över han !

It's gonna be a million reasons why it's true

Efter att ha slöat och legat i soffan framför Dirty Dancing ( som i övrigt är typ världens bästa film ) så ska jag ut på lite äventyr med brudarna . Vi arbetslösa vettni . . Men lite nytta ska vi allt göra .


Jacka ginatricot , tröja hm , jeans cheapmonday , väska glitter , halsduk indiska .

Don't you think ?


weheartit.com

Nu är det såhär . .

Från och med nu ska jag börja uppskatta saker i livet mer . Försöka i alla fall . För jag vet att jag nog är en av dom sämsta i världen på det . Jag tror alltid att det är mig det är mest synd om , jag har det jobbigast och så vidare . Men vadfan , jag har det ju ganska bra även om rätt mycket skulle kunna vara tusen gånger bättre . Men man kanske inte kan ha allt det där bra samtidigt ? Man får väl liksom tänka att man har nånting , för klart det finns dom som har inget .

Jag kan säga såhär . Jag har på senaste tiden varit , kanske inte en kopia , eller absolut inte en kopia , men något liknande en människa som jag aldrig någonsin i hela mitt liv ska bli som . Men när jag tänkte efter så fick jag prioritera vad som var viktigast . Det jag behöver nu är vänner , några att skratta tillsammans och ha kul med . Och trots det jag gjort , så hoppas jag för guds skull att ni förstår vilket sjuuukt härligt gäng ni är och att jag har fruktansvärt roligt med er allihopa . Nästan så det inte känns som jag är från Idenor i bland . Jag vet att det här är rätt .

Är det smörsara som klivit fram nu tro ? Nä , men alltså . På riktigt . Jag är bara glad nu och känner mig lyckligt lottad som har dom bästa vännerna omkring mig . Och hörrni ! Fan vad jag ska ta vara på det .

TIPS

Okeej , dethär är det bästa jag köpt på senaste tiden . Torrschampo . Eller det var rätt längesen , för den håller länge ! Men i alla fall . Förut tvättade jag håret kanske varannan dag för det blev fett skitlätt . Nu tvättar jag det kanske . . två gånger i veckan eller något . Det är SKITBRAAA . Sprayar lite i hårbotten baa . 125 spänn på Lindex köpte jag den för men sen finns den ju lite överallt .


Ny vecka , nya tag

Jag antar att våran städvecka börjar idag . Vi ska göra allt för att Lars ska tänka att han lånade ut lägenheten till världens bästa tjejer . Och det gjorde han ju också . Om fyra dagar kommer han hem , underbart och äntligen .

På onsdag ska jag förresten få gå på bio . Jag tror inte jag har varit på det sen Mamma Mia , och det var ju inte igår . Mer än ett år sen så det blir mysigt .

Nu : steka ägg .



ÅKA TILLBAKA KANSKE ?

För just idag är jag stark

Ett jävla tjat är vad det är nu va . Men jag är bara så jäkla stolt över mig själv nu . Jag har fattat ett jobbigt men rätt beslut och ätit precis det jag velat  idag . Men det bästa är att jag för första gången sen , spelar ingen roll när , sitter och lyssnar på en låt som jag inte kunnat höra en ton av sen dess , men jag gör det . Och det känns inte , fattar ni !!!!!!!!!!!!!!

Nu börjar tevekvällen om 40 minuter , äntligen ! Mina favvisprogram .

Hörs .

For this young hearts

Meeeen , spårar jag ur nu när jag lyssnar på Johan Palm om och om igen ? Rätt grym ju . Lyssna bara . Börja med All the time in the world . Gört bara .

Honey and the moon



But right now
everything is turning blue,
and right now
the sun is trying to kill the moon,
and right now
I wish I could follow you
to the shores
of freedom,
where no one lives

Show me what I'm looking for

Jag vill bara sova , sova , sova hela dagen . Så fruktansvärt trött . Kan bero på att  vi inte kom i säng för ens runt fem eller nåt . Och därefter sova i närheten av någon som snarkade så jag vet inte vad . Det värsta jag vart med om . Eller nej , det finns en som är värre . Jaja , jobbigt så jag ville skjuta han var det , men jag hade ju ingen pistol . . hahaha .

Godnatt !

Dagenefter

Tråkigt att det blev så lite bilder från gårdagen , såklart . Men det var kul , stadt var kanske lite ovärt när det var tuuusen gånger roligare innan och för att inte tala om efter .



PUSS

Haha , åh gud . Inget kan beskriva vad bäst ni är !
Se bara vad fint jag har gjort:

Try JibJab Sendables® eCards today!

Förresten

Domhär jeansen som Amanda lagt in på sin blogg är nog dom fräääsigaste jag sett , jag måste nästan ha dom . Finns dom att beställa nånstans så hojta till !


Klackarna i taket

Det  blir det aaabsolut ikväll . Känner på mig att inget kan stoppa oss ikväll . Spel , BRABRABRA människor och ja , underbart .

Ses i dimman !

Hallå du gamle indian

Grattis baby .


Nu ska jag bara vänta på att färgen i utväxten är klar , sen blir det nog sängen . Jag vill ha i morgon nu på en gång . Fan vad kul vi ska ha !

Godnatt .
Snart kommer förresten Erik Grönwall och sjunger för mig , det har han lovat . . hihi .

Someday you will understand

Vi tog en sväng på stan . Resten av dagen består av , hm , inget typ . Men i morgon partar vi lite och firar Anton som äntligen är hemma och hälsar på . Gött !


Veckorevyn

Jag ångrar lite att jag köpte tidnignen . Nu vill jag bara bränna ännu mer pengar . Men vilka pengar ? Tycker i alla fall att denna stickade cardigan var helt ypperlig , jag har nog blivit rätt frälst vid nitar . Hela hon var snygg för den delen . I alla fall , den och gärna ett par pajlettshorts också .



. . tror jag ska skriva min önskelista nu för någon resa över jul kan jag väl glömma ungefär .




Just det , ypperligt var det ja . . fan vad snyggtdåå .


Det är så lite jag vill be dig om

Vad är det som händer med mig ? Jag har blivit världens morgonpiggaste , jag som var helt tvärtom förut . Men det är skönt även om det inte uppskattas av alla ( Johanna ) haha .

Idag ska jag nog inte göra något , borde färga håret men fan vad jobbigt det är . Jag ska nog bara vänta på att tevekvällen sätter igång .

Är det förresten för tidigt att börja lyssna på julmusik ? Jag vill . Och jag tjatar på pappa om att vi ska åka bort över julafton . Illa men jag nästan hatar julafton även om julen i sig är mysig . PAPPA VI ÅKER ?


Allt som jag vill ha

.. okej , inte hela dagen  .Jag var tvungen att åka och fixa lite idag med . Men nuså har jag gjort allt för dagen och ska hoppa i badkaret nu sen lägga mig på soffan och kika på Tzatziki .



mössa : indiska
kofta + linne : gina tricot
skinnväst : hm
jeans : cheap monday
skor : albert och herbert hihh
väska : åhlens
klocka : ur & penn
oockså lite olika smycken

When there is nothing

Idag får man faktiskt ligga under filten hela dagen om man vill .

I would never wish bad things, but I don't wish you well

     

Soffmys

Efter en dag med varierande uppgifter är jag helt slut , men lite lycklig är jag eftersom jag har fått bränna lite pengar . Har därför dragit på mig mina mys . . vad ska man kalla det , trosor ? nu och ska mysa ner mig i soffan nu med nybakat bröd och te framför idol och girl next door .



I morgon ska jag ha en tahandommigsjälv - dag . Precis vad jag behöver .

Why do all good things come to an end

   

Sundsvall

Blev somsagt en tripp till Sundsvall . Tror både jag och Johanna hade rätt så dåliga shoppingdagar , men det var trevligt ändå . Fick ju korv med bröd och allt , hehe .

Nu kommer det . . för första gången i min blogg .



Jag hade på mig så mycket som boots som knappt syns på bilden från monki ( som för övrigt är mitt bästa köp på länge , ääälskar dom ) , avklippta cheap mondayjeans , t - shirt + jacka ( johannas ) från hm , väska från åhlens , lite olika smycken från bland annat tunisien och hm , eget hårband av nylonstrumpor .

Hahah ahhahaha ahahahaaaaaa .

Och jag ska fan börja lyssna på andra mer , det finns många som har mycket rätt i det dom säger .

Det finaste någon kan få

Jäntan tar med mig på en shoppingtur till Sundsvall . Allt för att slippa sitta ensam här . Jag behöver bara skrapa ihop lite pengar så kommer det bli bäst .

Vad är en dag på slottet ?

Så har jag precis lämnat av brudarna på Storgatan och överlåtit dom till festandet .

Jag var så gott som klar när det slog om i mitt huvud . Jag hatar det . Ibland känns det som att det bor två personer i mig . Den ena hatar mig mer än något annat . Det som är jobbigt är att det finns liksom ingen som skulle förstå om jag skulle berätta . Allt är bara så jävla dumt och konstigt . . Men jag antar att det kommer så förbli . Jag har ju klarat mig såhär långt .

I stället ska jag joina sängen tidigt ikväll , typ nu. Känns rätt bra ändå .

Godnatt , hoppas inte allas lördagskväll blev som min .

Denna dag är inte ett liv

Jaha , så lämnas vi ensamma i höstmörkret . Mammapappa åker , Lisaolle åker . Rätt bra att vi har varandra . Frågan är vart vi ska bo ? Har ju lite att välja på .. hehe hehehehehehhe .

I alla fall . Dagen . Hade det inte funnits musik i denhär världen hade jag dött idag . Fysatan vad jag inte har gjort ett piss , riktigt illa . Ett plus på lite nya upptäckter bara .

Annars känner jag att min skohylla vill fyllas på lite . Den som jag så fint satt upp i garderoben . Kan man önska sig något i julklapp nu ?


Marit Bergman

And I will always be your soldier
I’ll be marching by your side
I’m not deserting
I’ll be there for you
Oh please please believe in this oath allegiance


Jag vill..

  • åka till grabbarna på malta
  • ha boende i oslo så jag kan gå kursen utan problem
  • handla massa nytt
  • veta om att jag kommer ha råd att köpa julklappar i år
  • ha en fjällenrepris
  • ha en häst
  • ha någon som förstår precis allt utan att behöva säga ett enda ord

till allt detta behövs pengar , pengar som inte finns .


Påväg uppåt

Ja , nu tror jag fan vi är påväg tillbaka . Jag och Johannayrskalle . Fattar inte riktigt vad som hänt med flickan som snackar om vita och gula händer mitt i natten som hon och hennes mamma ska tjäna pengar på .
Hur som helst , vi är påväg tillbaka , jag känner på mig det . Igår hade vi liksom en såndär kanonkväll , spontan och vi kröp ut från bockarna . Typ . Helgen lämnar vi öppen , haha .



Nu ska jag ta ett stort steg i mitt liv .


High on diesel and gasoline

Ibland överdriver jag . Eller rätt ofta . Nu menar jag inte alltid utan när det handlar om världens bästa låtar . Jag säger det om typ alla . Men dom är liksom bäst på sitt sätt , för sitt tillfälle .
Men den här låten , den kan vara bäst jämt . Att grina till , att vara lycklig till . Den är perfekt fast den påminner mig om dåliga tider . Älskar deeeeeeeeeeeeeen !



Nu ska jag duscha , göra ansiktsmask och lite sånt . Framförallt tvätta håret . Jag har ungefär glömt vad det är sen jag köpte torrschampo .. hehe .

Varför ska det vara så svårt ?

Lär man sig inte typ på dagis vilken sida av vägen man ska gå på ? Och vilken sida man cyklar på ?
Finns det något jag verkligen , verkligen stör mig på så är det på dom som gör feeeeeeeeeeeel . Jag möter dom hela tiden . Och ska man envisas om att göra fel så kan man väl i alla fall flytta sig för dom som gör rätt ! Jag blir tokig . Helst när dom hejar lite glatt också måste jag själv hålla minen och heja tillbaka . Helst vill jag slita tag i armen på dom och kasta över dom på rätt sida . Vadtusaaaaaaan , hur svårt kan det vara .

Den var ju bra den


Beslutsångest

Nu : dusch , fika , idol .


Ta dina minnen och försvinn ur mitt liv , älskade älskade du

Samtidigt som jag känner mig stark och lite på g nu så är det något som inte stämmer . Dom här tvåtre senaste dagarna har jag sjunkit så lågt . Trodde aldrig jag skulle ramla tillbaka dit något mer .

Bara försvinn .

Och du , allt handlar inte om dig . 

Dag ett

Idag vaknade jag och kände att mitt liv ska vända nu , på riktigt .
Jag ska sluta tänka så mycket . Ta risker , våga chansa . Varför snöa in sig på något helt klart onödigt ? När jag blir gammal ska jag kunna se tillbaka på min ungdom och täkna att jag levde ut för fullt . Inte ångra allt jag inte gjorde .

Idag tittar solen fram och även värmen tror jag visst . Fast det känns som att liggauteibikini - tiden är förbi . Men en promenad med hunden och en cykeltur in till stan för att städa på Storgatan funkar fint .


Precis som alla andra , precis

Fruktansvärt bra gårdag . Allt stämde . Den vill jag ha en repris på !

Marknaden var dötråkig . Brukar den vara såhär , ja , död ? Men men , den kan väl inte bli värre än förra året . Fick med mig tolv par strumpor för en hunka och lite godis , klassiskt liksom .

Nu vill jag tillbaka till Oslo igen . Behöver inte stanna en dag till här i Hudik . Nä , jag vill åka nu nu nu , har lite planer nu som jag ser fram emot att få genomföra . Med boende så kommer det gå lysande , det vet jag .

Pass på ! Premiär för Ensam mamma söker och Top Model i kväll . Känns som jag inte kommer byta om från min pyjamas något mer idag . Det är liksom jag och godiset .
I morgon ska jag ta tag i mitt liv , på riktigt .

Underbara stad , världens bästa kväll typ .
Johanna och Dan , rätt fina fast dom blundar .




Vad du vill vet inte jag . Men jag ber dig snälla sluta .
Helst av allt skulle jag aldrig mer vilja se dig .


Jag hatar det

     

Torsdag

Alla bara försvinner nu . Idag skjutsade vi grabbarna till Skavsta och nu är dom på Malta . Hade gärna haft dom kvar här hemma . Eller ännu bättre , vi i Malta . Fyfan vad bra vi skulle ha det , vågar knappt tänka tanken .

 

Meeen , medans dom hänger där borta är vi lägenhetsvakt i tre veckor på Storgatan , inte så dumt det heller .

Nu ska jag hoppa i säng snart . Tandläkaren väntar 08.15 i morgon . När tusan ska jag få sova ut ? Annars lördag . Lördaglördaglördag , låter förjävla underbart . Hö hö hö höhöhöhö öhöhöhöööööööööö .  



Onsdag eller något

Tappar uppfattningen om dagarna när man inte gör något märker jag .

Så har jag varit på arbetsförmedlingen ännu en gång . Har jag uppfattat det lilla jag förstod rätt så känns det ganska meningslöst allt det där innan man fyll tjugo . Fast vad tänkte jag nu ? Jag tror fortfarande att jag är arton . Jag är ju faktiskt tjugo om ett halvår ungefär .

Förutom arbetsförmedlingen rände vi runt på stan lite bara . Jag , Johanna och Evelina . Träffade även Stina för första gången på typ tusen år , ojojoj . Alldeles för lång tid.

Haha rolig jag är .. Tänkte nyss för första gången knäppa en outfitbild , haha . Inget fel med det ,  men jag kan liksom inte , det är verkligen inte jag .

Hööööööörs , adjöööööööö, får se vad som händer ikväll . I morgon blir det en sväng till Skavsta fram och tillbaka . Allt för att få vara med våra favvisar in i det sista . Jag hatar att alla åker ifrån oss .


L o v e


Då var jag lyckligast .


Studenten 2009 och allt som hörde till .


Tisdag

Idag har jag egentligen inget på hjärtat . Kände bara att jag blivit hemskt dåligt på att uppdatera .

Hur som helst , jag längtar till helgen . Jag känner på mig att den kommer bli bra . Marknad , lite party och förhoppningsvis rida på fredag . Jag vill jag vill jag vill !

Men innan det blir det en hel del att avklara . Möte på arbetsförmedlingen , tandläkaren och skjutsa grabbarnagrus till arlanda . Kan bli spännande .

Adjöss .



Suraste hästen jag vet , men vi hade en bra tid vi med ! Höhö .

RSS 2.0