FINNER INGA ORD



Klagar då inte över få se han efter gatorna nu för tiden. Helt sinnes.

Klagar heller inte över att jag jobbar min sista dag på JC i morgon, så ska ni handla av mig så pass på!


ZUPER P



Världens finaste och bästa häst som inte finns längre. Han har lärt mig ett och annat ska ni veta. Och appropå hästar, det här kan bli en bra sommar!


-



Glad för solen, värmen, tre dagar kvar, mamma är i stockholm och har tightsen i säkert förvar

Sur för att mina glasögon är borta och inte finns kvar att köpa, för att jag inte har gjort någon matlåda och måste göra något, nu..

Bilden är i alla fall fin. Och färsk.

Bye!


SNÄLLA GODE GUD



Gör så att tightsen finns i Uppsala nästa helg.


INTE OKEJ

Jag mår värre än jag förtjänar idag. Faktiskt.
Fast som sagt, det där "vi shottar innan vi går" ska vi sluta med nu.

Hur som helst ligger jag bara i sängen idag och lyssnar på musik. Orkar inte ens kolla på teve. Åh vilken söndag!

-

Rätt konstig men skön låt. Fast det har väl sina skäl. :)
Nu ska tröttjejen sova så hon orkar med morgondagen. Godnatt!


FRIDAY I'M IN LOVE

Halva jag är skitsugen på att gå ut i morgon. Andra halvan inte alls.
Om det inte var så förbannat dyrt, om jag hade en massa nya kläder och framför allt pengar så hade hela jag velat. Allt hänger på pengar, jämt. Tycker faktiskt det är min tur att få ett jobb nu.

Jaja, vi får se hur morgondagen blir. Ikväll blir det i alla fall lugnt så då kommer suget säkerligen fram lite mer i morgon. Har ju fortfarande inte varit på systemet heller. Skitviktigt ju.........

GOODNIGHT


VI BARA LALLAR RUNT PÅ KARL-JOHAN

Om jag inte kommer in på någon skola till hösten så vill jag tillbaka till Norge. Med lite mer erfarenhet så kan det förhoppningsvis gå lite lättare. För vilken jäkla stad Oslo var, helt underbar. Och då var vi ändå bara där i en vecka.
Tåls att tänka på i alla fall..

Idag är jag hemma från jobbet. Inte ett dugg pigg och fryser från topp till tå mina kära vänner. Undrar om det är för att jag har börjat vistas bland olika folk hela dagarna som jag har börjat bli sjuk lättare. Lovar att just den här gången är det så i alla fall. Var ju inte skitmysigt med gubben igår som spottade ut tio kilo saliv ur munnen när han förklarade att han var trött på svarta långkalsonger och ville prova något nytt som gråa till exempel.

Nu ska jag lägga mig i soffan och hoppas på att det är något annat än skit på teven. Hej!


NELLY.COM

Farligaste sidan någonsin. Går inte att gå in där utan att känna att jag skulle kunna göra av med alla pengarna på en snorkvart.


MONDAY

TRÖÖÖÖTT! Tänker inte sitta här en sekund till efter jag har skrivit klart.
I morgon ska jag fortsätta med min "vara i helvetet och paradiset samtidigt"-uppgift på jobbet. Nämligen att packa upp hur mycket nya smycken som helst som är förbannat snygga men som jag ínte har råd med. Men ni tjejer som har, kika in!

Godnatt

GOODNIGHT

Vad man får höra ibland. Störda grejer om störda personer. Jag skrattar åt det ännu en gång, ha ha ha.

Nu ska jag sova så jag orkar mig upp i morgon. Har i alla fall lunchen att längta till. Jambomacka med Johanna på möjlen i solen. Bra? Bra.

SUNSUNSUN

Ännu en dag i solen och jag bara älskar det. Fast när jag gick in och kollade mig i spegeln såg det ut som tusen flugor hade skitit i ansiktet på mig.. nedrans fräknar..
Jag vill hur som helst börja grina när jag tänker på att jag ska jobba en hel vecka igen eftersom det ser ut att fortsätta bli finväder. Får helt enkelt nöja mig med möljen på luncherna. Att jag ska vara en sån jäkla sucker för solen.

Nu ska jag stoppa något i magen och överväga om jag orkar ta en promenad. Känns tungnt. Hörs

SATURDAY

Vilken jäkla dag säger jag då bara. Har legat och stekt och dunkat musik på altanen hela dagen. Välförtjänt säger jag då bara när man jobbar på vardagarna.

Ikväll var det egentligen meningen att jag skulle åka med brudarna till Korskrogen och parta lite men jag känner att jag måste avstå. Kroppen säger att det behövs en lugn helg.


Snodde i alla fall en bild av Johanna från förra helgen. Mycket trevlig kväll!


Yeeah! andra dagen som 20

Ja jag har faktiskt fått höra att jag ser aningen äldre och aningen sexigare ut idag på andra dagen som fullfjädrad 20-åring! Men det känns skönt, inte tonåring längre. :) Ja, jag veeeet att jag måste bredda min banner eftersom min bästa kompis Lars har gjort min blogg lite bredare åt mig! :D Dagens låttips!
Peace out brothers and sisters!

20

Nu vet jag hur det känns att vara 20. Ingen skillnad alltså. Inte än.

Jag har i alla fall haft en klockren dag som inte hade kunnat bli bättre nästan. Tack så hjärligt för allt fint och alla gratulationer.

Avslutar med att länka till den här otroligt fina låten som var med på Andra Avenyn idag. För er som inte redan gör som jag - lyssna på texten.
Godnatt!


SUNNY DAY

gif maker 

Johannas jacka gina, halsduk indiska, chinos JC, väska accent, klocka ur&penn och lite olika ringar.

Läre dra mig nu, tjing!


GRATTIS


JAG SÄGER SOM KALLE MORAEUS..

Underbart!

gif maker
 


SKRATTAR FARAN MITT I ANSIKTET

Tyckte någon sa att livet leker.
Johanna är mitt liv.
Jag älskar livet.

BILDBEVIS



Utan minsta motstånd fick dom mig att sitta på scenen och sjunga låtar som I'm Yours och This is the life. Snacka om att grisar kan flyga..

Nu läre jag skynda mig i ridkläderna och dra mig mot hästarna, ridlektion står på listan.


MÅNDAG

Är det okej att vara såhär trött? Lovar, det är vädrets fel, inte helgens..

Har i alla fall inte gjort speciellt mycket idag. Ridit en sväng som blev tre timmar. Nadja stackarn blev tvärhalt så vi fick promenera hem.

Soffläge resten av kvällen tack! Tur att det är en bra tevekväll, top model och arn. I morgon blir det jobb igen..


Hittade visst några bilder från balen som jag inte sett innan.


JUST GET BACK UP WHEN IT KNOCKS YOU DOWN

Nu är helgen över tror jag. Har inte bestämt mig om kvällen men just nu känns det som min kropp säger ifrån stort även om det har varit toppendagar. Finns nog inget att klaga på när det gäller den här helgen.

Helgen har även medfört en ny låt som går på repeat, tack Johanna, haha. Kan väl inte direkt säga att det är min musiksmak men tummen upp!


I'M BACK

Efter att ha hållt mig borta från stadt i två månader så var gårdagen upp till bevis. Jag känner mig tillbaka till mitt rätta jag igen. Eller ja , nästan.

Dags att ta igen sig lite (om det går) och korka upp igen om några timmar. Ses på stadt ikväll med!

RSS 2.0