I'M NEVER GONNA DANCE AGAIN THE WAY I DANCED WITH YOU



LÖRDAG

Just nu känner jag bara för att fokusera på jobbet som börjar på måndag, högskoleprovet i april och söka till skolor. Jag orkar liksom inte ha några förväntningar längre, varken på något eller någon.
Helst av allt skulle jag vilja kunna peta på en biljett till solen. Men den biljetten ligger nog rätt långt bort just nu..

Trevlig lördagskväll folket! Min ser ut att fortsätta i lugnaste laget i soffan.

HELT SLUT

Jag har noll energi och styrka i kroppen idag. Kvällen och natten tog rätt bra på krafterna men vi hade förjävla kul för det mesta. Jag skrattade så jag höll på att åka av stolen under filmen och för att inte tala om Engmans Kapell. Tack gänget för en bra kväll.
Dock har jag en klump i magen hela tiden som gör att jag inte riktigt kan slappna av, men jag vet att ni är stark och fixar det här! ♥



Pär Engman mina kära vänner. Eller är det Mattis?


MUST HAVE

Som jag sa till mamma idag så luktar jag säkert piss bara för att livet känns så jäkla surt. Fast ärligt talat så är det nog inte speciellt surt, jag har nog bara en dålig dag. Grinig och gnällig har jag i alla fall varit. Tur att jag har världens bästa gullmamma.

Nu skulle jag mer än gärna vinna lite kosing på lotto eller något så jag kunde stilla shoppingsuget. Är det bara i mina fingrar det kliar dagen innan man får pengar? Eller okej.. Det kliar alltid i mina fingrar.


Skulle passa perfekt utanpå min bustier från lindex..


TREVLIG HELG

I morgon slår vi på stort och åker till Bollnäs för lite mingel, se premiären av Småstadsliv 3 och sist men inte minst kolla på Engmans Kapell. Kommer nog bli en riktig pangkväll och jag hoppas jag ändå tar mig upp i tid på lördag då jag ska jobba lite på stan igen. Så alla ni med småsyskon eller vad som helst, ta med dom och låt dom rida eller åka lite vagn!

ANOTHER DAY IN PARADISE

Då har jag varit på mitt näst sista möte med gruppen på Vandra. Jag bara satt där och njöt och tänkte att jag har en endaste gång kvar. Tack gode gud att jag har fått praktikplats annars hade jag väl suttit där fyra timmar varje vecka fram till maj. Men nej ni, på måndag och tre månader framåt om allt går som det ska kommer ni att hitta mig på JC. Lite nervis faktiskt!

Nu ska jag vila lite innan jag åker och hämtar Johanna för att umgås lite med grabbarna. Går planerna igenom kommer jag idag för första gången i mitt liv, håll i er............. äta en pubmacka! Ska bli intressant och se om dom är så äckligt flötiga som jag tänker mig.

Tjingeling!

Förresten, solen skiner, det är ljust och klockan är över fyra. Våren är du på väg? Jag blir så jäkla lycklig av solen!

GET MAD THEN GET OVER IT

Natten har varit en mardröm. Bara för att det mesta av förkyldningen har försvunnit så ska jag självklart få öronvärk av något slag. Har gjort så jäkla ont och jag tror minsann att jag är döv också på vänsterörat. Så det bästa hade väl varit att ta det lugnt idag eftersom jag inte vill bli sjuk igen när jag börjar jobba på måndag. Men hörrni, det går ju inte. Jag ska ju både rida på lektion och dansa, fandå. Får ta det lugnt.

I morgon ska vi i alla fall ha en liten reunion på Storgatan. Kan ju säga att det inte var igår vi sågs sist..


LÖRDAG

Det här kan bli världens tråkigaste lördag. Men lite tur har jag minsann. Tänkte nämligen i morse att jag var sugen på lite Twilight, och vad börjar inte på teve om en kvart? Skulle ha haft New Moon också. Eller varför inte lite Eclipse. Jävlar vad jag längtar efter den!

Har även tagit mig en riktig funderare igår och idag. Jag funderar på om jag ska göra något väldigt oväntat.. Just nu känns det som att det kan vara lösningen på ja, det mesta faktiskt.

Förutom detta så har jag världens jävla dunderträningsverk. Herregud. Jag kan knappt röra en enda muskel.

CUPCAKES

Nu har jag varit på världens skönaste ansiktsbehandling, jag känner mig som en ny människa. Har även gjort klart mina fina små bakverk. Lite synd att man knappt fick i sig en halv, men dom är god. Lovar! Bäst för mig att jag ger gärnet på body pumpen senare.



-


FRIDAY I'M IN LOVE

Jag har redan hunnit med ett möte, handlat och bakat muffins som ska bli cupcakes senare, men jag hinner inte göra glasyren nu, får ta det efter jag har varit på ansiktsbehandling. Jag kommer garanterat somna så trött som jag är. Tur för mig att helgen blir lugn!

COUNTING CROWS


SÖMNPROBLEM

Strax efter tio gick jag och la mig, trött och nöjd över att inte ha sovit något på hela dagen, trodde att jag skulle somna på direkten. Om det gick bra? Jag är fortfarande vaken.. Inte lite heller utan helt klarvaken.
Jag får helt enkelt läsa mina trogna bloggar och invänta John Blund. Läste precis en väldigt undehållande sak, ha ha ha ha. Tycker det var lite roligt i alla fall..

GNATT!

ONSDAG

Jag som trodde att vi skulle fortsätta att ha möte bara en gång i veckan i stället för två. Men icke, om lite mer än en timme ska jag iväg igen. Fast jag kan nog stå ut en vecka till, sen slipper jag ju. Underbart! Men det blir en liten förändring i vardagen att gå från att nästan inte göra något till att jobba heltid.

I morgon ska jag och Johanna luncha lite i alla fall. Helt otroligt att jag inte har träffat henne sen i fredags. Händer det?

NOW SOMETHING HAS KEPT ME HERE TOO LONG

Idag är jag på bra humör. Jag fick bland annat det efterlängtade telefonsamtalet med ett positivt svar. Att jag fortfarande är förkyld orkar jag som sagt faktiskt inte bry mig om.

Nu vill jag bara att det ska bli vår. För jag känner på mig att när våren rullar igång så kommer livet också rulla igång. Fast jag tänker börja redan nu med att nollställa mig. BYE!


WE ARE THE WORLD

Kände att jag bara måste lägga in den här videon jag med. Helt fantastiskt!


DÄR STÅR ALLA POJKARNA PÅ RAD

Spola fram till 2:00. Det är nånting med dendär biten, rösten. Det pirrar i hela kroppen och jag vill tillbaka till fjällen, NU.


PINKLADY

Idag har jag kollat blindt på min dunderförkyldning. I stället har jag åkt längdskidor på morgonen med mamma och nyss kom jag hem från en rätt lång promenad. Höm, får se om jag blir bättre..

Nu har jag gjort mig i ordning för att ligga i soffan resten av dagen och inte göra speciellt mycket alls. Och vadå, ni har väl sett mig i rosa tusen gånger? Inte? Näokej..


GODNATT MINA VÄNNER


Tog någon passande randombild från google.. Ingen aning om vilka det är.


MAKEOVER

"När bloggare inte vet vad dom ska skriva om så skriver dom om hårproblem", något i den stilen läste jag förr. Lite så känns det nu för mig. Jag är i alla fall så jävla trött på mitt hår. Jag som bytte hårfärg titt som tätt förut, nu har jag hållt mig till samma alldeles för länge. Jag ska klura på det där.


Okej, världens snyggaste brud är väl inte ful i någon hårfärg men dendär är fin, inte för ljus för det passar jag inte ett dugg i.


GODKVÄLL

Beslutet blev en lugn kväll ändå. Just nu känns det helt okej, jag behöver nog vara hemma och kurera mig lite. Det som känns jobbigt är att jag hann sminka mig, och som säkert dom flesta tjejer tycker så är det bland det jobbigaste som finns att tvätta bort sminket.
I stället intar jag soffläge och håller tummarna på att det inte kommer några spöken eftersom jag är ensam hemma. Tjing!

I WANT YOU TO MOVE ON

Just nu känns det som jag har allt utom feber. Ont i huvudet, halsen, täppt i nästan och hosta. Jag har i alla fall inte suttit inne hela dagen, har både hunnit med att köra fast med bilen så ett snällt gammalt par fick dra loss mig och även ridit.
Är på pissigt humör nu och kan inte bestämma mig om jag är sugen på en lugn kväll eller inte. Frågan är om den här dåliga dagen kan vända. Vi får väl se..

KJAERLIGHET

Det var egentligen meningen att jag skulle följa med Linette nu klockan fem på body pump, men jag tror att det enda rätta är att stanna hemma. Mitt huvud känns som det väger ton och min hud kokar ungefär.. Perfekt till en helg eller hur?

Nu sitter jag och lyssnar på idyll och tänker på Norge. Varför kunde inte Sverige få ett så fint ord som kjærlighet? Jag undrar hur mitt och Johannas liv hade sett ut nu om vi hade tagit detdär jobbet som vi fick. Stenrik? Lurad? Det vettetusan, men tro mig, nångång ska jag tillbaka.


FY FARAO

Har legat på soffan enda sen jag kom hem från mötet i morse. Jag har fått något slags illamående blandat med en förjäkla trötthet. Har heller inte kunnat få i mig något men nu ska jag försöka samtidigt som jag läser ELLE, då borde det väl gå bra?





JAG KISSAR PÅ MIG

Hahaha jag dör, vilken jävla skön människa.



Det finns fler!

YOU DON'T KNOW

Du förstör så mycket utan att göra något och jag tror inte du vet om det. Fast ibland undrar jag om du faktiskt gör det. Jag känner mig lite som han på reklamen för treo som har massa röda figurer som hackar han i huvudet. Försöker liksom att se förbi det fast det nästan alltid är där. Snacka om trams.

BAD BOY





Nu mina vänner ska jag snart bege mig mot ridlektionen. Sen ska jag och Linette prova på lite afro power dance.. Haha. Jag börjar skratta när jag tänker mig själv stå där och skaka rumpa. Herre, hur ska detta gå..

WILL YOU TALK


SHOES



Bland annat dessa sköningar fick följa med mig hem från Sundsvall igår. Förutom dom så blev det inte så mycket mer, någon tröja och lite smått och gott. Fast igår var shoppingen inte det bästa på dagen utan telefonsamtalet jag fick på morgonen. Det känns positivt nu och jag håller tummarna. Jag vill somsagt inte sitta på arslet hela dagarna längre.

Nu ska jag snart snöra på mig kängorna och ta en promenad. Tjoflöjt!


THIS DON'T EVEN FEEL LIKE FALLING

Här kan vi snacka om aktivitetsdag. En promenad på cirkus en mil och nu har jag alldeles precis kommit hem från en ridtur. Fasen vad det är uppskattat med snälla människor. Som nyss när jag red kom det två personer på skoter mot mig. Då körde dom in på sidan, stängde av skotrarna och tog av sig hjälmarna. Dom gjorde min dag!

Nu ska jag ta mig en dusch och bara njuta av veckans bästa soffkväll. GÖTT!

Förresten lyckades jag övertala mamsen.. Vi tar alltså en liten trip uppåt i morgon.


SUNNY SUNDAY

Jag var riktigt usel på att shoppa igår. Fick endast med mig en liten t-shirt som jag inte ens provade. Jag hoppas på lite bättre i veckan om jag lyckas med min övertalningsförmåga på något sätt.

Nu ska jag ta mig ut i solen en sväng. Tjing!

SVART ALL OVER



Sticker iväg till tåget nu, klädd i svart från topp till tå. Ovanligt? Flätan är inte heller något ovanligt nu för tiden.

Hörs later!


LITE NYTT





Axelsmycke a al Kenza, två brochar och ett armband från lindex
Bustier också från lindex







På något sätt känns det som att en del av mitt liv går i rätt riktning nu. Förhoppningsvis blir jag inte sittande hemma om dagarna länge till. Fast somsagt, typiskt mig att ha höga förhoppningar.

I morgon tar jag i alla fall med mig forsabruden 10 mil neråt i landet.


NATTINATTI




Bäst jag går och lägger mig, morgondagen kan bli händelserik. Fast, jag tänker ta dagen utan förhoppningar. Japp!

DET TAR ALDRIG SLUT


DOLLYBLOND

Den tjejen har blivit min nya idol. Typ. Sjukt snygg stil.



Hittade i alla fall denhär kavajen från HM på hennes blogg där bilden också är tagen ifrån, och jäklar, den ska jag också ha. Måste ta mig till Sundsvall nästa vecka annars kommer jag gå under jorden. Måste få göra av med lite pengar. Det är ett behov.

HARD WORK

Just nu vill jag bara spy på vädret. Och spy för att jag har så jävla ont i magen. Jag har i alla fall varit ambitiös nog och gjort läxan vi hade tills i morgon. Jag hoppas det har lönat sig. Jag ska på något slags möte i morgon så nu jag håller tummarna. Men lite nervös är jag allt.

I övrigt är jag lite besviken. Eller egentligen, jag borde inte bry mig. Inte ett dugg faktiskt.

THIS WON'T LAST FOREVER

Det gick inget vidare för mig idag. Eller ja, det gick som jag trodde.. Men jag tänker fan i mig inte ge upp. Jag tänker fortsätta i morgon. Jag vill inte gå hemma längre, punkt slut.

Har precis kommit hem från en liten ridtur nu. Chiquita kändes så jäkla liten idag efter att jag red Petter igår. Snacka om att jag har träningsverk sen då, jäkla bjässe.

Nej, nu återgår jag till boken. Jag kommer nog läsa ut den ikväll. "14 år till salu", läs den om ni behöver komma på andra tankar. Eller läs den ändå förresten! En svensk sann berättelse.

JAG HAR ONT I MAGEN

Vad ska man göra när det känns som att spola tillbaka tiden vore det ända rätta? Fast jag tänker inte be någon om hjälp. Jag har satt mig här själv och jag förtjänar nog inte annat. Man får liksom ta ett djupt andetag och inse att man har gjort fel.

Idag ska jag ta i tu med läxan vi fick från Vandra.. Nämligen göra två-tre spontanbesök på ställen vi kan tänka oss ha praktik/jobba på. Rolig läxa verkligen!

VEM KAN STOPPA MIG NÄR JAG BARA RULLAR FRAM

Vilken jäkla buffé jag har tryckt i mig på Bangkokkajen idag. Är inte ett dugg förvånad över att jag ont i magen. Men det var det värt. Lätt.

Nej, bäst att hoppa in i duschen och få bort svetten sen ridlektionen. Sen vill jag helst bara krypa ner under täcket och läsa vidare på boken. Jag somnar med dyngsura kinder varje natt känns det som. Den är bra!


Tröja hm, tights med skinndetaljer lindex, halsbandet har jag trixat ihop lite själv


VEM SA NÅGOT OM SLITEN SISTA DAGEN?



Nu har jag fått en skön promenad och suttit och skrattat åt Ubbes bilder från veckan. Nu ska jag bara invänta sömnen för i morgon ska jag luncha på stan. Jävlar vad vuxet.


HAPPY NOW


RSS 2.0