GODNATT

Nej ni mina vänner. Jag försöka sova även om det är det enda jag har gjort idag. Jag måste upp och rida rätt tidigt i morgon om jag inte vill ha världens stelaste och starkaste häst på tisdag.

Förövrigt är jag nå jävulskt sugen på att bränna en massa pengar. NUNUNUNUNU.

Äh, nu går jag och pussar på världens finaste och sen hoppar jag i sängen.

I WANT YOU TO WANT ME

Jag är så jäkla glad över att jag till slut fick vakna upp i min egna säng. Min kropp behövde verkligen få sova ut, och till halv ett blev det. Tror nästan jag måste ha något slags virus i kroppen.. Eller så är det bara fjällenveckan som fortfarande sitter i. Mycket möjligt.

Nu ska jag krypa ner i soffan och helst inte kliva upp mer. Bye!


HUND BORTSKÄNKES

Jäklar vad arg jag är nu. En morgon när jag inte vill något hellre än att sova ut får jag en gnällig idiothund utanför dörren som egentligen inte vill något. JAG ÄR SÅ HIIIMLAAAAAAAAAA trött.

Tänker trotsa henne ändå nu och fortsätta min skönhetssömn. Kanske hela dagen, det förtjänar jag väl efter en sånhär hård vecka. Eller så ska jag göra något vettigt. Typ.. Skotta och ta en promenad. Det kanske förresten är sånt jag förtjänar i stället?

Hur som helst vill jag inte vara hemma. Jag vill vara kvar med gänget i Vemdalen.


HEMMA

Efter ungefär åtta timmars sömn på fem dygn går jag omkring på dom skagigaste benen i universum och försöker komma på hur jag ska kunna beskriva dom här dagarna. Det kommer inte gå så jag tänker inte försöka. Eller två ord - helt galet!

Kan i alla fall bjuda på låten som fick bli årets fjällenlåt, häääär! Bland annat den i alla fall.








READY STEADY..

Nu har jag nästan packat klart även om det känns som jag glömt tusen saker, det gamla vanliga alltså. Förutom att den här gången står det SMINK överst på packlistan som jag på något idiotiskt sätt lyckades glömma både när vi åkte till fjällen förra året och när vi åkte till Napa. Inte så jättekul faktiskt.

Nej men hörrni. Den här veckan finns det inga bekymmer och hämningar i livet, vi ska ha så förbannat roligt. Tänkte först lägga upp bilden jag fick av Johanna idag på vårat lilla lager men jag tror jag skulle oroa allt för många då.

Ses i Vemdalen!

..GO!







THE WORLDS GREATEST

Jag har verkligen världens bästa kompisar även om dom är jävligt störd ibland.

Nu ska jag sova och drömma lite, godnatt!

I HOPE YOU'RE HAPPY NOW

Äntligen är mötena klar för den här veckan. Nästa vecka missar jag dom ju.. känner på mig att jag kommer få en långvarig magsjuka eller något. Eller så är jag bara i Vemdalen.

Nu sitter jag och funderar på om jag ska orka göra något vettigt eller om jag ska lägga mig och lyssna på min så jävla bra playlist och bara drömma mig bort i en annan värld.. typ. Valet blir egentligen rätt enkelt eftersom jag inte kommer på något vettigt att göra. Skulle ju egentligen kunna packa lite men vi tar det i morgon tror jag. PÅ SÖNDAG ÅKER VI JU! Är så fan på tiden att vi gör något rikigt galet och roligt nu alltså. PUNKT.

Ikväll ska vi ha filmkväll med resten tror jag. Det har i alla fall jag och Johanna bestämt. Tror minsann inte dom har så mycket att säga till om.

Adjö!




Hittade en gammal bild nyss. Sara och Stina? Stina och Sara? Haha.


WHEN THINGS START SPLITTING AT THE SEAMS AND NOW, THE WHOLE THING'S TUMBLING DOWN


IT SUCKS

Nu är jag så jäkla trött på att springa på möte fyra timmar i veckan. Och inte nog med det, i morgon är det ett individuellt också. Alltså möte onsdag, torsdag och fredag. Känns ju jävligt pissigt ibland när vissa inte gör något alls och får pengar ändå. Jag ska fan klippa mig och skaffa jobb. I alla fall skaffa jobb..

Nu ska jag ta med mig mina sura miner och gömma dom under täcket. Godnatt!


BUSINESS WOMAN

▪ http://www.tradera.com/OANVAND-KJOL-MED-NITAR-gina-tricot--auktion_105796865
http://www.tradera.com/NY-TROJA-MED-TRYCK-forever-21--auktion_105797828
http://www.tradera.com/OANVANDA-PALJETTIGHTS-LEGGINGS-forever-21--auktion_105797390
http://www.tradera.com/NYA-SVARTA-SKOR-PUMPS-strl-37-38-auktion_105798321

Bara att gå in och buda!

Har även tagit på mig att sälja lotter till ridklubben.. Har redan lyckats sålt en. Eller okej, den köpte jag. Men faktiskt är det riktigt bra priser och lotten kostar femtio spänn.

1a pris: Samsung 46" FullHD LCD-TV
2a pris: Panasonic Digital Videokamera
3e pris: HP Bärbar PC 15,4"
4e pris: Canon Ixus Digitalkamera
5e pris: Sony Walkman MP3 8GB

Säg till om ni vill köpa!


I TELL MYSELF THAT I DON'T MISS YOU AT ALL

Jag fryser ihjäl och snorar som aldrig förr. Jag blev tvungen att vara ute mycket längre än jag tänkt. Får dra på mig något slags pokerface och åka och rida i alla fall.

Hörs!


TUESDAY

Åh, jag fick mail från dom som tog över min lilla kisse. Tydligen bara växer han och blir större och större. Det känns inte alls som att jag hade han bara några dagar. Dra mig vad jag saknar han ibland, speciellt när jag ska sova.

Nu ska jag ligga här ett tag, tills ett ungefär. Då ska jag ta mig en promenad och senare är det ridlektion igen. Kul!

FOR EVERY KISS YOU GIVE ME, I'LL GIVE YOU THREE

Nu ska jag lära er något nytt och jag utgår ifrån att dom allra flesta har spotify nu.
Varje gång jag lägger upp bilden nedanför så är det ett litet musiktips.


FIFFIGT VA?


THIS BOTTLE OF WINE

Det är inte ofta jag har lust att lägga pengar på annat än kläder. Men den här fick bli min utan tvekan. När jag flyttar hemifrån blir det saftkalas!



Dollar 100:-

Nu ska jag och Billie återgå till städnigen..


SEE YOU LATER ALLIGATOR

Det är inte alls likt mig att vakna såhär sent, i så fall är det något på tok. Såklart idag med, årets jävla dunderförkylning. Tack för den, sex dagar innan vi drar till fjällen känns toppen!

Min inspiration till bloggen ligger på noll nu. Vi hörs!

JAG HAR ALDRIG

Vi drack vin och hade det mysigt på Storgatan, tog en runda på stadt och gick tillbaka igen. Vi bröt löftet om att ligga lågt fram till fjällen. Inte ett dugg förvånad!


I DON'T WANNA BE THE REASON WHY

Filmen igår får ett poäng enbart för att Joel Kinnaman var med. Jag hade ju läst nästan hela boken innan och tycker inte alls att filmen höll måttet. Den hoppade hit och dit, tusen saker var inte med och nejtack, jag föredrar boken där.

Nu har jag precis utsett mamma och pappa till första pristagare i att väcka någon som vill sova. Grattis hörrni!

Nu ska jag invänta klartecken om vilken tid vi ska rida. Hur kvällen slutar vet man aldrig.


SAKNAD

Åh vad det är mycket som jag saknar. Tjejerna, Ayia Napa och sol bland annat.
Jag skulle kunna göra nästan precis vad som helst för att få packa resväskan och dra iväg någon vecka. Vart som helst dit det är varmt. Thailand till exempel skulle inte sitta helt fel..


DAGEN EFTER

Herre jisus. Ibland blir det verkligen lite för mycket av det goda som man säger. Efter att ha blivit bjuden på två tequila stog jag inte så stadigt sen. Men vad fan gör det, hade riktigt roligt ändå.

Nu ska jag ligga lite lågt tills vi åker till fjällen. På söndag är det ju faktiskt bara en vecka kvar och jag längtar ihjäl mig. Tror att våran tjejbil kommer bli grym!

Nä ni, nu ska mamma få agera doktor och operera mitt öra. Helvete vad ont jag har.

HÄR KOMMER JAG MED SVAJANDE BALLE! (GÄSTBLOGGAREN!)

Ja det är alltså jag, en person av manligt kön, som är Saras nye gästbloggare. Vad är min tanke med detta då? Jo, jag vill också blogga lite. Men inte om mig själv och så öppet. Jag trivs mer här i skuggan. Eller är det så att jag är Saras manliga alter ego? Det kan ni helt enkelt bara fantisera om och grubbla över under era sömnlösa nätter, jag säger inget. Vad vill jag ta upp under mitt bloggande då? Viktiga samhällsfrågor? Mode? Nyttiga och sunda livsstilar? Unga mödrar? Det senaste avsnittet av Desperate Housewives?
Nääää, jag hade mer tänkt mig, hmmm, vad ska jag kalla det? Sex och samlevnad! That's my kind of cup of tea!
Så, jag är helt övertygad om att jag som man kan bidra med massor till alla er (kvinnliga) läsare. Det finns ju en massa frågor i era huvuden som handlar om hur killar tänker egentligen!? Eller hur? Så tveka inte, plita gärna ner en fråga under kommentar-länken!
Vi kommer att ta upp frågor som; "Varför kollar min kille alltid på porr när jag inte är i närheten?", "Varför gör han konstiga grimaser när det går för honom?", "Hur ska jag våga leva ut inför min partner?" och framförallt "Varför vill min partner att vi ska prova det i 2:an, gör inte det ont?". Detta är bara några exempel på allt som vi kommer att ta upp, och mycket mycket mer! Så jag kan bara säga en sak; stay tuned!

Och kom ihåg vilken fras som alltid fungerar när det tryter med grabbarna tjejer! "Blanda inte in mig i vårt förhållande!"

För övrigt så har min dag varit bra, om det är någon som undrar.
Så vad skulle Saras alter ego heta om det var så? Hmm, Korv-Lennart kanske?

Så därför undertecknar jag,


/Dr. Cone

WOULD YOU TURN AND WALK AWAY?

Här sitter jag och fryser arslet av mig typ. Dagen har gått över förväntan.. På något vis känns det som att livet kanske är påväg att ändra riktning. Fast det ska jag inte vara så säker på än.

Nu vill jag helst av allt bli skittrött och somna någon gång så det blir onsdag. Men innan jag får träffa mitt hjärta ska jag på möte igen. Hur kvällen slutar återstå att se. Jag blir inte förvånad om vi kommer på något i sista sekunden. Det är vi det!

Ps. Håll utkik för en ny spalt i bloggen, jag har nämligen fått en gästbloggare tror jag visst.

FULLT UPP

Idag ska jag till medicinmottagningen för första gången. Oftast tänker jag att det finns dom som har mycket sämre, att diabetes inte är så farlig. Men ibland är det bara skitjobbigt. Det är en heltidssjukdom som måste kontrolleras jämt. Jag kan liksom inte sätta mig i en bil och köra iväg utan att veta om allt är bra. För att inte tala om alla sprutstick flera gånger om dagen. Men jaja, somsagt. Det är väl egentligen ingenting motför hur det skulle kunna vara!

Senare ska jag iväg och rida på lektion. Sist jag gjorde det var på våren för snart två år sen. Om jag är nervös? Skitnervös faktiskt. Hjärnan hänger nog fortfarande med, det är kondisen som jag oroar mig för.

Hörs!

DAGS ATT KOMMA HEM SNART


MOBILRENSNING


Av en del bilder i alla fall.. Det roligaste var i alla fall Amy! Hoppas du tar hand om vår lilla grabb Johanna? På bilden är han ju till och med i ganska fint skick. Nu ser han mer ut som en typ.. puppa?

Nu ska jag klä på mig innan det är dags för en promenad med mamsen!

Måndag

Då var mötena igång igen efter ett litet jullov. Rätt skönt att ha något att göra om dagarna. Idag var det rätt roligt, tur att gruppen har humor.

Nu sitter jag och funderar på om jag ska ta mig en promenad nu, eller om jag ska vänta tills mamma kommer hem från jobbet och försöka få med henne. Jag vill ha lite sällskap minsann. Får se om jag kan hålla mig tills dess..



Morsning!

Bokat och klart


Ska bli spännande och se pojkvännen på bioduken på fredag.. Nä men seriöst, kan man verkligen se så bra ut? Japp, tydligen.

Caroline af Ugglas - Vi blundar

Lyssna på spotify, hur fin som helst.

Varför slutade vi leka med varann
Varför slutade vi skratta
Du är du och jag är fortfarande jag
Så vad är det då som fattas

Det är på minnena som vi lever
Men snart så har de suddats ut

Så vi blundar
Ja, vi blundar
Vi bara blundar
Fast vi ser
Nånstans finns det, det vi hade, som var bra
Ja, nånstans finns det kvar en plats där vi kan va
Du och jag

Allt jag känner, allt jag älskar och vill se
Är de nötta bilderna med tummar på
Och jag vet, jag vet, jag vet, nån måste börja ge
Ja, börja ge för att kunna få

Och varje gång som jag försöker
Det är då det blir så fel

Så vi blundar
Ja, vi blundar
Vi bara blundar
Men vi ser
Nånstans finns det, det vi hade, som var bra
Ja, nånstans finns det kvar en plats där vi kan va
När vi blundar

Godnatt idag med

Vaarför blir jag aldrig trött nu för tiden? Jag kan aldrig sova om nätterna. Ligger vaken minst två timmar innan jag somnar. Inte sover jag speciellt länge på morgonen heller. Hömhöm.

I morgon ska i alla fall jag och mamma åka skidor eftersom det inte blev av idag. Men just nu sitter jag och funderar på om den 9 januari 2010 kommer att bli min dödsdag. Jag har nämligen inga egna längdskidor och ska därför åka på pappas som han även nämnde något om att dom inte var vallade och hade absolut noll fäste. Får nog ta och be till gud innan varje nedförsbacke så får vi se om vi hörs något mer.

Nattinatti loverboys and girls


Hello there


You army - Molly smiles


Lördag

Skönt att det är lite varmare idag. Hade jag haft en skoter hade jag inte tvekat. Antar att jag får vara glad över att jag har två ben och använda dom istället. Promenader sitter alltid fint. Ett bra sätt att rensta tankarna på.. För seriöst, ska man skratta eller gråta?

Om vi hinner när mamma har slutat jobba ska vi ta en skidtur på öster. Det var längesen. Annars blir nog kvällen en repris på igår.. Helt galet lugn alltså.

Puss

15 dagar kvar!

Did you tell me you would never leave me this way?

Jag fryser och är trött.
Idag ska jag bara sitta och glo i väggen.. kul.


SVT1

Vad händer? Först visar dom Rock and Roll Hall of Fame 25 år, en sjukt bra konsert med bland annat Bruce Springsteen och Metallica. Idag visar dom 30 år med Michael Jackson. Grymt!

Sundsvall

När jag och mamma satt i bilen i morse beklagade jag mig själv över hur dålig jag är att fynda på rea. Jag skulle aldrig gjort det. Idag var jag rätt grym. Det mesta som fick följa med var det halva priset på och resten var bara billigt ändå. Good work.

Pälsväst veromoda, hålig tröja + linne hm, skinnbrallor + penna och block (som man fick gratis) monki, pyjamasbrallor cubus, smycken + bh gina.

Nu blir det en fortsatt lugn kväll. I morgon rider vi till östanbräck och rider i ridhuset. Lite pirrigt. Det var ett tag sen jag red där, men det är lika bra att jag vänjer mig.

2001

Somsagt så har vi också varit små en gång i tiden och varit med på trettondagsshowen. Jag minns att Super hade en av sina få dagar när det var lite extra roligt att busa. Tråkigt att stå still och läskigt när publiken applåderade till exempel.



Jag rider längst fram till höger, följt av Linette. Haha.

Onsdag

Trettondagsshowen var roligt. Fick många flashbacks från när vi var med. Vad roligt vi hade.
Nu längtar jag tills på tisdag när jag rider första lektionen. Varför inte satsa på hästen när man inte har något annat liksom.

Ikväll är jag sugen på något. Vad är frågan. Jag skulle lika gärna kunna krypa ut från bockarna som att gå på bio typ. Vi får se helt enkelt..

United States of Leland

En fim som tog sig en bit in i hjärtat.
Undrar vad som är bäst. Att känna så mycket som man gör, eller att nästan inte känna alls?

Nu ska jag sova. Jag längtar lite tills i morgon.

Trouble is her only friend and he's back again


Måndag? Tisdag? Onsdag?

Jag är trött på allt som heter något med msn, facebook och blogg.

Jag är trött på att det alltid ska vara varken eller. Att det antingen snöar eller är skitkallt till exempel. Det tänker jag inte ta på mig skulden för.

Jag vill ta en sista minuten till Thailand och stanna där i en månad. Minst.

Nu skiter jag i kylan och går ut i alla fall.

2010

1. Gjort något du ångrar? Ja.

Cause when the world takes me away, you're still the air that I breathe

Gårdagen tillbringades först på hästryggen i minusgraderna och senare tillsammans med grabbarna och ligan framför några filmer. Tror vi alla fällde några tårar (läs floder) till "My sisters keeper". Den bästa filmen jag sett på länge. Tänk att det är filmerna man gråter till som blir dom bästa.

Nu är Markus och Elina hemma på Mörttjärnsvägen och det ska jag ta vara på. Inte allt för ofta som det är liv i det här huset nu för tiden.

Belinda Carlisle - Leave a light on är mitt låttips idag.

2010

Nu är vi inne på ett nytt år. Ett år som jag är laddad för som bara kan bli bättre än 2009.

Gårdagen var om jag tänker efter inte så speciell, men fan vad jag hade roligt. Jag har ont i käkarna idag för att vi skrattade så mycket. Jag gör det fortfarande bara av att tänka på oss.

Jag har i alla fall längtat efter ett nytt år. Välkommen 2010!

RSS 2.0