För vi har bara festen kvar!

Jag är så jävla laddad. För sju månader sen när vi bokade resan var det en evighet kvar. Nu är det så nära. I natt åker vi. Jag tvekar inte en sekund på att vi inte kommer få det bra, för jag vet att vi kommer få det bäst och så satans undebart! Nu kööör vi brudar, mot Cyyyypeeeeern!



Lördaaag

Åh, jag vill bara bli ännu mer polis när jag kollar på Se upp för dårarna. Dumt. Menmen, kriminolog är nog inte så dumt det heller. Som jag känner just nu vill jag nog komma in på skolan ändå trots att chansen nog inte är så stor. Alla andra planer verkar ju bara stå still.

Bra och lite mysig låt sådär från filmen i alla fall:
 

EN DAG KVAR! Och om två veckor minglar vi runt i rådhusparken. Overkligt.

Där ser man

Lite nostalgi igen. Sitter vid gammeldatorn och upptäckte att jag har hur mycket HIM-låtar som helst. Lyssnade verkligen jämt och bara på dom förr och tänka sig att jag fortfarande kan alla låtar. Vissa är faktiskt fortfarande bra också.
Minnen!


Freeedag

Jag har så förfärligt tråkigt plus att jag är sugen på att fiska. Helst när det är sånt här fint väder.

Jullarna var duktig i alla fall och med handen på hjärtat så har jag röstat. Lycka till nu!

I morgon blir det finväder ser det ut som. Inte bara sol utan varmt också. Tänkte börja dagen med en cykeltur till OK för att köpa en tidning som jag kan ligga och läsa i solen sen. Meeeeen, packa måste jag också! Fan vad nära det är nu. Helt galet och jag längtar ihjäl mig. Allt kommer nu. Jag undrar bara vad jag tänker när jag vaknar söndagen den 14 juni. Lycka? Ångest? Vi  märker.

Adjöss!



Frukosttips!

Havregrynsgröt med mosad banan och kanel!

Havregrynsgröt (nyttigare än vanlig):
1 dl fiberhavregryn
1 msk psylliumfrön
1 msk krossade linfrön
2 dl vatten

Koka eller kör i micron i två minuter.

Ovanpå en mosad banan och lite kanel, och mjölk såklart!

Skitgott, man blir mätt och det håller länge. Suuuuper!

Nu: solen!

Rätt nöjd

Tänka sig att jag och Stina förmodligen har kammat hem oss ett MVG på vårat projektarbete. Trodde vi nog aldrig, så tror vi är mer än nöjd faktiskt. Ni vet väl att ni fortfarande kan gå in på bloggen även om vi inte uppdaterar den? http://nyttigarealternativ.blogg.se
Lyckades även med ett MVG i text b, riktigt roligt. Min dag blev rätt bra ändå trots att jag vart skitful på det enskilda studentfotot och att jag fick sitta på gruppkortet. Hallå? Sist jag satt kanske var i lekis!

Nu ska jag snart ta mig ner på stan en snabbis. Måste införskaffa mig ett par nya solbrillor eftersom mina ena har gått sönder och dom andra är ja, vet någon vart dom är så säg till vettja. Hoppas i alla fall att det finns lika kvar.

Morsningkorsning!

FYRA DAGAR KVAR! Ser ju helt okej ut eller vad säger ni tjejer? WOHOOO!




Tiden bara rinner iväg

Jag har inga mer skolarbeten att göra. Inte några. Inte ett enda ynka litet skolarbete och det känns FÖRJÄVLA SKÖNT! Fattar inte hur tiden kan ha gått så fort. Det var nyss november och vi betalade första delen av studentresan. Nu är det bara sex dagar kvar. Eller man kanske kan säga fem? Jag njuuuter!


I morgon har vi studentfotografering, på torsdag är det mösspåtagning och sen är allt över. Underbart!



En bild från världens roligaste utspark!


Men åh

Alltså hur kan jag inte vara trött? Jag som har hållt igång hela dagen. Bara pyttelite, men absolut inte så trött så jag kommer somna fast jag ligger i världens skönaste säng nu. Fattas bara att jag kommer in i dendär onda cirkeln och börja fundera på allt som gör det ännu svårare att kunna sova. Jag måste verkligen försöka släppa all press som jag har på allt, annars blir jag väl sjuk snart. Nu ska jag ge sömnen en chans, godnatt.

Proffset!

Jag fick en fisk. En liten sketan aborre. Stackarn. Han fick i alla fall simma tillbaka.


Varför inte?

Följ min blogg med bloglovin

Tycker själv att den där sidan är världsbäst eftersom jag läser rätt många bloggar.

Wooho

Alltså gårdagen. Jag vet inte ens om jag orkar försöka förklara hur bra den var. Allt var perfekt. Att det regnade precis under flakens åktur gjorde inte ett dugg. Alla hade humöret på topp, vi var bäst och MK06 är BÄST! Kommer sakna klassen något fruktansvärt och hoppas av hela mitt hjärta att vi på något sätt ändå håller ihop sen. Sen undrar jag.. varför varför varför har vi inte haft mer klassfester? Dom är grym! 



Om en vecka exakt kommer jag och mina bruttor vara övertaggad! Då kommer vi vänta som ett barn på julafton att hoppa på tåget mitt i natten. En vecka tillsammans med dom bästa (tråkigt utan Evelina) kommer bli så jävla rolig! Ångrar inte ett dugg, inte ett enda dugg att jag åker till Cypern nu. Fyfan tjejer, dags att börja packa snart!


Nu väntar en kort vecka där allt bara ska avslutas. Studentfoto och mösspåtaging står på listan nu!

Nyss lagade jag mat till mig själv igen. Jag börjar bli förvånansvärt grym. Helst på frukost. Fattas bara någon att laga till. Jäklar i min låda vad omtyckt jag skulle bli, höhö.

Cykeltur på G, vart får vi se!


Torsdaaaag

Alltså ah, jag kan inte släppa det. Trots att jag inte är speciellt ledsen över det så blir jag bara så förbannad. Hur kan man säga så? Men jag tänker skratta åt det. För att det är omoget och för att jag stal tid. Haha haha ahhahaha haha.

Idag har jag gjort lite sisådär olika. Gått en långpromenad med mamma och pappa och fixa och trixat lite här hemma. Skönt att ta det lugnt.

I morgon blir det att ladda inför lördag. SES PÅ STAN DÅ KLOCKAN ETT! Vi som har 160 kg godis att kasta ut kan man ju inte missa.

Grymt

Tack alla ettor för en grym utspark! Våran klass är verkligen bäst! Annars är jag så jävla besviken.. Tror aldrig jag har varit så besviken på någon förut. Att man kan tro att något var ens verklighet men som egentligen bara var ett fiasko. Nu vet jag vart jag har slösat min tid i alla fall. Det konstiga är att jag faktiskt knappt bryr mig. Nu ska jag tagga inför lördag och bara leva livet. På riktigt!

Till salu!

Jag tänker sälja ett par nya och helt oanvända vagabondskor. Köpte dom för någon vecka sedan och tänkte ha dom på balen. Men jag tycker att dom är för höga för min smak och känner på mig att jag inte kommer att använda dom något över huvudtaget. Så därför.
Det är storlek 39 på dom, men dom är rätt små i storleken då jag vanligtvis har 38. Klackan är 8-9 cm. Jag tycker att dom är hur skön som helst och framförallt snygg!
Jag sätter inte ut något pris, men är någon sugen så buda vettja.


Lättad!

Jaharu, nå fruktansvärt! Tur säger jag att jag satte igång med lite skoljobb idag. Måste ha haft en bra dag eftersom jag fick klart både projektrapporten och kommunartikeln, UNDERBART! Därför har jag nästan inget kvar i skolan nu. Känns som dedär religionsprovet nästan är omöjligt att plugga till. Gubbjävel om man får kalla han så? Ja det får man. Lovar!

Nu har jag ett litet problemas. Jag vill ju inte ha en vit klänning på studenten, men jag har köpt en ändå eftersom jag aldrig hittar någon annan. Jag vill ha en blommig. Nu har jag hittat en. Men då är frågan om ungefär alla kommer att ha den eftersom den är från gina.. hömhöm. Får ta mig en funderare och det måste bli innan jag syr upp den jag har nu. Jobbigt.

Annars då? Jag mår finnemang och blev på bra humör nu i alla fall. Planerna inför Göteborg verkar blåsa ut i vad vet jag och de verkar som att Norge står på listan i sommar och fjällen i vinter. Men lite kosing sitter inte fel. Tur jag har dig Johanna!

Nu: promenad!


Allt närmar sig!

Jag har egentligen inget speciellt att skriva. Det blev en konstig ridtur och efter det sov jag länge. Nu sitter jag och funderar på om jag kommer somna sen. Kanske om jag kollar på film.

I morgon tänker jag börja med projektrapporten. I morgon liksom. Jag är duktig jag som gör saker i tid. En promenad med Johanna runt Trogsta ska det också bli.

Efter studenten och balen och hela fadderullan tänker jag klippa av mig luggen och allt slitet. Så det så.

OM TVÅ VECKOR ÅKER VI!

Sen tycker jag att alla ska ladda hem Dajana Lööf - Som en blomma slår ut. Hittade den inte på youtube. Men den är värd att lyssna på för texten är typ.. nu kommer det.. en av världens finaste.

Söndaaag

Tror visst tt deeptalkern smög sig fram inatt när jag kom hem. Pinit att mina små tankar hamnade här på bloggen. Raderas på momangen!

Det var roligt igår i alla fall. Blev sen till stadt men vad gjorde det. Var grymt hemma hos Anton och jag tror att jag, Johanna och Genom eld och vatten är bara bäst. Jag tycker vi är klockis!

Idag har jag legat och slöat bara på altanen men snart ska jag åka och hämta upp Linettan så ska vi åka och rida. Mysigt.

Nu ska jag ringa Johanna sen vila en liten stund.

Fredag och lördag

Gårdagen var bra. Drog med mig Johanna och Anton för att avklara min sista fotouppgift, 60/70-tal. Dom var duktig och resultatet blev rätt bra tror jag. Har ingen ork att ladda upp allt här men på http://saradahlberg.bilddagboken.se är det ju fritt fram att kika.

Mot kvällen var vi ett jäng på min altan. Blev en sen grillning och därefter lite annat smått och gott.



Idag är jag bara less. På att jag inte vann den jävla klänningen som håller på att gå mig på nerverna på tradera igår och för allt annat tror jag. Jag behöver roas ordentlig! Men jag antar att alla bravader startar nästa helg och håller på i några helger framöver. Jag klagar då inte.

I morgon ska jag till sömmerskan igen. Min klänning som var klar. Men på något konstigt sätt när jag har provat den hemma nu så är den förstor. Jag hoppas för guds skull att det går att ordna så jag slipper ha en klump i magen för det..

Nu blir det soffan och sen hämta mamma och pappa på tåget som har varit i Riga. Vi får se vart kvällen slutar.

Wish he never looked at me that way

Då har dom åkt mamma och pappa och lämnat mig och Ellie ensam hemma i två nätter. Tur att jag får en inneboende eftersom jag inte kommer så bra överens med mörkret när jag är ensam.
Idag får jag stryka naturkunskapsprovet. Det sista för alltid och det känns underbart. I morgon tänker jag få den sista fotouppgiften gjord sen är det bara en textuppgift som jag måste göra bra, den jävla projektrapporten och ett prov i religion hur nu det ska gå till. "DET ÄR FAKTISKT JAG SOM ÄR ER MAGISTER", javisst det är det älsklingsgubben. Kommer sakna dig när vi slutar!

Nu ska jag vila ett tag sen kommer sällskapen och då blir det mat, en långpromenad och sen ska vi leta det mysiga stället jag och Linette red till. Gött!

Onsdaaaag

Halva skolveckan har redan gått. Jag blir rädd. Om exakt en månad går vi runt där i parken i världens finaste klänningar, nervösa för att snart gå upp på den röda mattan. SJUKT.
Innan det ska tusen saker avklaras. Jag försöker stå ut och tänka på dom posivita sakerna.. CYPERN till exempel. På söndag är det två veckor tills vi åker till arlanda. När vi kommer hem är det fyra dagar till studenten.. helt galet.

Nu ska jag hjälpa mamma med att färga håret sen åka till min älskade i Forsa som jag inte har träffat på tuuuusen år (fyra dagar).

Fotouppgift



Kan ha världens snyggaste kompis, ja.

Det är ingen vanlig dag..

.. För det är Mallans födelsedag! Grattis gullfia!

Nu ska jag ta och göra mig någon frukost. Blir skolan en sväng sen och ha foto sen hem och plugga arslet av mig ungefär.

Låten lägger jag in för att den är störtskön! Höhö.


Sööööndag

Kvällen igår blev bra men kanske inte mycket mer än så. Det slutar ju inte riktigt som jag vill nu för tiden, höhö. Önskar att jag hade lite mer jävlar anamma i mig ibland så jag kunde få ur mig något. Har väl inget att förlora direkt som det verkar nu.

Vaknade pigg som en nötkärna idag men efter det blev jag slö. Låg på soffan fram till fyra ungefär då jag åkte och red Sweet med Linette och Chiquita. Lyckades ta oss ut precis när det kom världens regnskur. Tur att den inte varade så länge och övergick till sol. Finns det något mysigare än kvällssol? Red även på världens mysigaste stig längs en å som gick ut i en skö. Hur fin utsikt som helst. Och det bästa var att det var en fin grillplats där och bänkar ut mot sjön. Hade inte varit helt fel att få överraska någon med att ta med den dit. Romantikern dyker fram, haha.

Nu ska jag snart sova. Riktigt trött. Har varit hos Lars nu ikväll några stycken och kikat på film och jag kämpade för att hålla ögonen öppna. Men snart så.



Mys!


Lördaaaaaaag

Tomhänt kom jag då inte hem igår i alla fall. Tror att det bara är någon liten väska till balen som fattas nu så ska väl allt vara klart sen. Liten lättnad sådär.
Sen har jag ändrat mig. Jag vill inte alls ha som Kenza. A very good friend kom med en bättre idé och ja, jag gillare.
MEN SENDÅ. Kvällen? Räcker med att vara hemma en kväll på helgen för mig. Knappt det. Blir så sjukt jävla rastlös. Men kanske lutar det lite åt lite festande ikväll. Mys först på min altan och sen får vi se. Deal tycker jag.

Snart tar jag ett kliv!

Torsdaaaaag

Hejhallåhejhejhallåjahejhejhallåhallå.
Här sitter jag och kan vara en av universums snorigaste.
Idag har jag i alla fall varit i skolan hela dagen och ja, jag har varit rätt pigg. Snacket om studenten och allt vad det innebär diskuteras mer och mer och jag blir alldeles till mig. Först ut är karnevalen och vi kommer vara bäst. Åååjo!
I morgon ska jag åka till skolan och fota Stina i studion till mitt tidningsomslag. Tur att hon är snygg! Sen ska jag och mamma till Sundsvall ännu en gång och då s k a jag komma hem med väska, skor och allt dedär till balen, det ska jag. Och slutligen i morgon ska vi nog hämta min finafina klänning!
Nu ska jag lägga mig och snora mer. Hosta lite också.

Åjustja. Jag vill ha Kenzas nya tatuering. Precis den. Ibland får man härmas om man vill. Hihi.

Lägg manken till lite nu va

Åh, mår knappt något bättre. Kanske lite. Får hoppas att det inte bara är för alvedonen. Är så illa tvungen att vara frisk eller åtminstone friskare i morgon, kom på att jag måste till skolan. Joooobbigt. Hade nog egentligen behövt en vilodag till, minst.

När man är hemma såhär en hel dag och bara kan ligga i sängen ungefär så hinner hjärnan med att gå igenom många kapitel. Många funderingar. En person som en gång stog mig väldigt nära pratade om "one life, one chance". Så jävla sant egentligen. Efter studenten, då jävlar. Finns väl inget att förlora. Köööör på baaa..

Nu ska jag återgå till en liggande position, adjö.



Vilka gulsklippor!

Jag hatar det

Känner mig som en liten unge jämt när jag är sjuk. Vet inte varför men det måste vara för att jag nästan aldrig är det nu för tiden. När mamma väckte mig i morse måste jag ha kokat samtidigt som jag frös ihjäl. Somnade om men mår lika pissigt än. Huvet väger även några ton och jag har börjat hosta.. less!

Test

Kom på att man borde ju kunna blogga från mobilen och visst, verkar ju funka finfint. Ligger i sängen nu och kan inte riktigt somna. Jag som var så himla trött. Säkert bara för att jag somnade en liten sväng på soffan, typiskt. I morgon blir det nog i alla fall ankarmon med Johanna, mys. Hon är världens bästa. Godnatt

Freeeeedag

Nu har det varit lite dåligt med uppdatering men jag börjar ju lessna. Har liksom aldrig något roligt på hjärtat. Men hur som helst. Igår var det sista april som firades med mys och mat ute på en filt uppe på håsta. När det blev kallt gick vi upp till Vickan och hade det trevligt och tillsist blev det stadt. Inte något att hurra för kanske men för en tjuga så var det väl värt.
Idag har solen varit framme. Så jäkla underbart, riktig sommarvärme! Fattas bara lite värme i vattnet nu också. Sen något som skulle vara typiskt också vore ju om det blir dåligt skitväder på studenten och balen bara för att det är så fint nu, så jävlar blir jag less! Appopå balen. Fick nyss ett sms om att balklänningen är klaaar, hihihihihi. Får ta och hämta den snart!

Nu ska jag vila ett tag eftersom det inte blev många timmars sömn inatt. Sen blir det en mysig hemmakväll med familjen bara. Rätt skönt!


RSS 2.0