Tonight is the night

Jäklar, nu är det idag alltså. Sjukt nervös att det ska spåra ur eller vad som helst, men taggad till tusen också för det kommer bli så jävla kul!
SES IKVÄLL

Every rose has its thorn

Grymt dålig jag är på att uppdatera nu. Men faktiskt så har jag ingeting intressant att skriva. Egentligen händer det rätt mycket i mitt liv nu tror jag, men det stannar hos mig.
I morgon (idag) drar i alla fall jag och världens bästa Johanna till Sundsvall och gör av med lite pengar.
Och vet ni? NYÅR NÄRMAR SIG.

Hope

Jag fick världens finaste halsband av mamma,


Idag är jag man och ingen mus

Ibland är världen bara så jävla orättvis..

Tack för alla julklappar, världens bästa <3

GOD JUL

Skit också. Det känns som jag kommer bli sjuk, helt seriöst. För en stund sen låg jag och grinade på soffan av magknip och nu har jag ont i skallen och fryser snart ihjäl tror jag, gåshud och allt. Sitter ju som en smäck såhär dagen innan julafton. Lovar att det var för att jag pratade tidigare idag om att jag aldrig är sjuk. Möhöö.. Stackars mig då. Får hålla tummetottarna.
Ska även passa på att skriva god jul eftersom vi drar iväg tidigt till Brännås i morgon och kommer inte hem för ens på torsdag och då får vi se om det blir partaj eller inte. Men jag tror det faktiskt. Men hur som helst då, god jul och hoppas alla får världens bästa julafton!


But a heart must be the one thing you were born without

Tack Anna Bergendahl för att du fick mig att upptäcka en av världens bästa låtar, Cher - Save up all your tears. Jag tröttnar ALDRIG! Helt perfekt låt liksom.

Nu ska jag snart ta en promenad med mamma, sen göra knäck och ladda upp inför morgondagen då vi åker till Brännås och spökena för att fira jul. Kan säkert bli skitjobbigt men även världens bästa julafton. Men vadå, det fixar jag. Jag fixar allt vet ni väl. Heheheeeee...

It´s christmas time

Bra dag. Vaknade ganska tidigt och åkte på stan med Stina. Köpte en superfin klänning till juldagen om jag nu ska ut då. Eftersom jag har önskat mig en biljett i julklapp så får jag veta det då, haha.
Efter det så har jag och mamma bakat lite julgodis och det vart hur gott som helst. Känner på mig att det snart kommer vara slut.
Nu ska vi snart klä julgranen, hihi.

Fyfan vad jag inte förstår mig på vissa. Omöjligt att förstå hur människor tänker ibland. Hahaha.

Livet är en gåta

Åhåhå, det kan bli fjällen. Det ska bli fjällen och fytusan vad roligt!
Nu ska jag äta kola och ikväll ska jag se heartbreak hotell för den är kul.

Puss och blä

Men mina vingar växer ut igen när vinden stör ditt mörka hår

Vissa stunder är ju bara bäst,
tack för igår!


Jag kan vara din och stanna hela natten

Inte fan tänker jag sitta hemma och ruttna ikväll inte. Nej, ikväll blir det jag, en massa tjejer och Linda Bentzing. Fysatan vad grymt!

JOLENE JOLENE JOLENE JOLENE

Bra kväll med bra tjejer. Det finns nog inga bättre än er, ni är bäst! Har myst hela kvällen. Först var vi här ett tag sen åkte vi till Johanna. I morgon blir det stan och lite fotbollstittning. Kvällen vet jag inte äään? Bestäm åt mig.
Godnatt!

Det fryser nu sakta till is

Äntligen är jag klar med julklapparna och jag känner mig faktiskt riktigt nöjd i år. Hoppas dom som får dom blir det också.
Jag har alltså varit på stan ett bra tag idag med Stina. Hämtade även ut klänningen hos skräddaren men den är fortfarande lite stor, skitårå. Men jag får hålla tummarna att det går ändå och att den inte åker ner.
Om ett tag så kommer världens bästa tjejer hit. Vi ska ha en lugn och mysig kväll medans alla andra är dyng, spyr och kommer vakna med världens huvudvärk i morgon. Hihi.

Ibland får jag för mig att det är jag som har skrivit Kom änglar.

Så faller jag tillbaks dit du vill

Aktare vad cool jag kan vara.


Vissa dagar faller allt på plats

Grymt rolig dag i skolan. Vi har haft mediadag som tvåorna höll i den här gången och dom gjorde det suvveränt. Vi delades in i lag och gjorde massa sjuka lekar. Bland annat så designade vi tröjor som en i laget fick gå modevisning i, och det blev det jag som fick göra, fast jag tror mer att vi hade en hel outfit, skitsnyggt, haha. Sen har vi sprungit runt i skolan och stojjat och skrattat. Välbehövlig dag! Och gissa vilket lag som vann? Hehehe..
Men nu så är det jullov och jag bara älskar det! Kommer precis i rättan tid!

The worlds greatest

Peppisar är godagodagoda. Lussekissemissar också, faktiskt. Har för första gången på flera flera år ätit nu i år och det var riktigt gott!
Snart ska jag och Stina till Johanna och göra världens svåraste matteläxa och kolla på bondefinalen. Världen är sämst i bland men vi har varandra och en stor jävla puss på det!


Jag skulle ge dig allting du pekar på

Idag har jag hunnit med mycket. Bland annat handlat julklappar åt min brother from another mother. Närå, vi har faktiskt samma mamma. Samma pappa också, tro det eller ej. Sen har jag och Stina gjort lite till projektarbetet (håll ögona öppna för det), och lite annat.
Nu kollar jag på världens bästa film, Titanic. Blir så jäkla berörd av den filmen så det är sjukt. Kärleken i filmen är jaa, jag vet inte.
NAAATTI.


Du är ett glashus och jag är en sten

I morgon är jag ledig i morgon är jag ledig nanananana!
Men jag ska faktiskt göra lite nytta. Försöka hitta någon julklapp och lite pluggiliugg.
Natti puss

It's something about christmas this year

Jag som trodde att det skulle bli en lugn, skön och slapp sista vecka i skolan. Men ack så fel jag hade. Värsta slutspurten nu men det är bara att kämpa och stå ut som alltid annars. Sen blir det lite julfrid hoppas jag.
Men julen i år? Jag vet inte. Det känns inte som det brukar. Jag har ingen riktig julkänsla och jag vill inte riktigt att det ska vara jul tror jag. Men som alltid annars här med, jag får försöka se det positivt.
Jag vill vara Audrina Patridge i The Hills, leva hennes liv, fytusan. Fast vissa stunder känner jag mig som henne. Men när jag inte gör det, vilket lyx. Men jag fattar inte hur Johanna kan tycka att jag ser ut som henne, haha.


Don't cry because its over, smile because it happend

Perfekt start på dagen. Vaknade, gick ner och tre ljus på ljusstaken är tänd och världens godaste frukost är framdukad. Sen en långpromenad med mamma, pappa och Ellie. Så jäkla härligt väder, just nu älskar jag det!
Något jag inte älskar är hur lite pengar jag har. Gick nog åt lite mer än jag trodde i onsdags plus att den där satans bankomaten tog mitt kort. Så vettetusan hur det ska gå i hop med julklappar, betala hyran för hällan och blablabla..
Förresten så kanske man borde börja dansa till dansband? Haha, jag tror att Evelina är på. Hihi.

It's hard, but it's harder to ignore it

Nu har jag varit duktig och städat mitt rum och skrivit ganska mycket på artikeln som för övrigt blir dålig.
Nu ska jag ta en promenad runt berget, synd att jag inte har några batterin kvar i skolans kamera för det är så sjukt roligt att knäppa med den, bilderna blir så fin!


Gladast för stunden

Mot mina förväntningar och förhoppningar så kom klänningen idag. Klänningen som jag kom fram till att jag inte hade beställt. Den kom den kom den kom och jag är nöjd! Den är lite stor men vad gör det? Jag funderar på att äta godis ikväll, så vem vet, kanske kan jag ha den i morgon, haha.
Nu ska jag ta det lite lugnt sen blir det idolfinalen med Stina, Maja och kanske Amanda. Heja Kevin säger jag!
Ha en bra kväll, puss!

Just dance

Måste ha gått ut lite för hårt igår. Kan ju säga att jag har haft bättre dagar! Så just nu vet jag inte om det var värt det även om det var riktigt kul, haha.
Skippade skolan idag och har endast legat på soffan.. ska snart äta för första gången idag, sen ta mig i kragen och åka till Vickan för lite pepparkaksbak med tjejerna. Puss på dom!

Bara bäst

Jaa ni flickor och pojkar. Nu har vi suttit och planerat nyår i en evighet och vi var nog inte beredd på att inbjudningslistan skulle bli så lång. Tråkigt att när jag var på Hällan tidigare idag så satt det en skylt "max 100 pers". När vi hade skrivit halva listan var vi uppe i 114.. Så tyvärr har vi fått minskat ner listan ganska jättemycket och det kommer kännas dumt mot vissa. Men nu är det så och vi kan inget mer göra. Hoppas alla som är bjudna blir nöjd i alla fall för det här kan inte bli annat än bäst!

Turn and walk away

Nu har jag precis kommit hem från intervjun. Det gick rätt bra och jag hade ingenting att oroa mig för. Fysatan vad jag saknar hästarna, att bara få vara i ett stall och ja, allt som har med dom att göra. Kanske ska satsa på att hitta någon häst att rida ibland? Vore inte dumt.
Nu ska jag kolla om jag fick ner något bra på pappret och se om jag orkar försöka få ihop något nu, annars får det bli en annan dag. Tjarååå!


Som om jag visste vad som väntade

Kort dag i skolan. Började 8 och slutade 10 och slappt kan man ju säga att det var. Satt för det mesta och kollade i skolkatalogen. Gud vad fult det är i färg!
Nu är jag nervös. Om en och en halv timme har jag en intervju och jag känner att jag har lite press på mig faktiskt. Men det ska nog gå bra. Senare i eftermiddag ska jag till Johannapanna och göra inbjudningslistan, fytusan.. Oroar mig för det med. Kommer bli sjukt svårt att veta vilka vi ska bjuda och inte. Men jag hoppas att det löser sig för det här kommer bli världens bästa nyår som ingen jävel ska förstöra!

För den som orkar

Just nu borde jag ligga i rummet bredvid och sova, jag borde ha lagt mig för längesen. Men vad gör man inte för Prison Break?
Känner även att jag inte skulle somna heller om jag gick och la mig nu. Jag var ute och gick med Linette lite tidigare ikväll och jag känner att jag fick en hel del att tänka över. Bland annat Brännås.. Spökenspökenspöken.. Därför tänkte jag passa på att skriva lite om det som har hänt där när jag ändå är igång.

När min mamma var liten så hängde sig ett par i huser snett mitt emot. Vad jag kan minnas har det stått tomt sedan dess, fram till några år sedan när det flyttade in en familj från Stockholm. Man kan ju undra varför man väljer att flytta från Stockholm till något så litet som Brännås? Hur som helst, det huset skrämmer mig.
För några år sedan när mina kusiner och deras familj var där och min mosters man var ute på kvällen. Det var vinter och jag vet inte om han var ute för att han skulle basta eller vad det var. Men hur som helst när han är ute så kommer en person gående från skogen, iklädd mörka kläder och luva. Han går rakt över våran gård, säger ingenting, går vidare ner på vägen och försvinner.
Det här tycker jag nästan är det läskigaste av allt, och det var när jag och Linette var mindre och var där en sommar. Vi tog en promenad genom byn och gick ner på en grusväg som ledde till ett hus. Det var hur fint som helst där och vi blev avundsjuk över att dom hade så fina hästar i den där hagen. Och just det, hästarna. När vi kom ner på vägen och fram till hagen så möttes vi av två hästar. Vi klappade och kelade med dom ett bra tag, och tro mig, det är vi stensäker på. När vi sedan kommer tillbaka till Brännås en annan gång så går vi dit för att klappa dom igen, men inga hästar syntes till. Varken spår av dom eller någon hage. Besvikna som vi blev gick vi till min mammas moster som också bor där och frågar om dom sålt hästarna. Vad tror ni hon säger? Jo, att dom hade två vita hästar för flera år sedan, men nu hade dom inga längre. Hästarna var vit, och hästarna vad där gången innan. Sjukt..
Sen för ungefär ett år sedan eller så, var jag och Martin där för att ta det lite lugnt, kolla på film och sova över. Jag minns inte riktigt men vi kopplar i DVDn och lägger dosan på bordet, jag tror att vi båda är ganska säker på att vi gjorde det. Sen gick vi ut i köket eller något, och när vi kommer tillbaka så hittar vi inte dosan. Den är helt borta. Vi letar och letar och tillslut hittar vi den under sittkuddarna i soffan. Jag hoppas att vi bara inte minns att vi la dosan i soffan.
Också nyligen då när jag Stina, Johanna och Evelina var där så hände det senaste. Vi har precis kollat klart på en film, har sänkt ljudet och sitter och småpratar. Helt plötsligt höjs ljudet till högsta volym. Ingen är i närheten av TVn och dosan ligger på bordet.

Gissa vart jag ska fira jul i år?

En sekund var klarsynt och förstod att jag var en av tusen dårar

Satan i gatan vad jag fryser. Vissa dagar känns det som att det inte spelar någon roll vart man befinner sig. Ute, i skolan, i bilen, hemma, ja.. det är lika kallt överallt och den enda gången man inte fryser är när man sover. Synd att jag har lovat mig själv att inte sova såhär efter skolan eftersom jag har svårt att somna på kvällarna ändå.
Idag har jag inte planerat något att göra men jag är riktigt sugen på att träna, trots förkylningen. Nu blir det i alla fall Skägget i brevlådan - julkalendern utan julstämning.
Sen är ju frågan om det är värt att gå på luciamiddagen? Sjukt svårt att bestämma mig.
I morgon tror jag även att vi ska börja med inbjudningskorten.. så håll utkik i veckan.


All good things comes to an end

Nu ska jag skärpa mig allvarligt. Vad deppar jag för? Igår insåg jag verkligen hur lycklig jag borde vara. Jag har världens bästa kompisar, och vilka som verkligen är det har jag fått visat för mig nu. Så vad mer har jag att begära just nu? Inget såklart. Deep-talket igår fick mig på andra och bättre tankar, täänkjo!
Nu ska jag se klart Wallander och i veckan ska vi planera nyår.
Godnaatt!


You change your mind like a girl changes clothes

Precis hemkommen från ett pass på friskis och svettis. Fan vad duktig och hurtig vi är, grymt nöjd.
Nu ska jag på stan en sväng med mamma snart och sen hem och vila för kvällen. Jag känner mig sjukare + att jag har riktigt ont i magen nu med. Döva.
TJARÅ

Livet börjar igen, som en blomma slår ut

Dagen i Stockholm har varit helt okej. Lite stressig kanske, och jag ångrade mig när jag kom till busstationen att jag inte tog vinterjacka. Men vad tusan, vill man vara fin får man lida pin.
Fick med mig lite behövligt hem så jag är nöjd.
Nu ska jag försöka friskna till så gott jag kan tills i morgon, känner att mitt huvud är sprängfyllt och även näsan. Typiskt att bli krasslig när jag verkligen inte vill, jag som aldrig blir det annars.
Godnaaaaaajt.

Jag älskar dom här bilderna. Jag blir varm i hela kroppen. Fan vad lycklig jag var och fan vad livet lekte.

Att fånga en fjäril som vill fälla vingarna ut över världen

Äh jag vet inte.
Åker till Stockholm i morgon i alla fall, bra det.

Som om inte det skulle vara nog

Fyfan vad less jag är nu. Skulle lätt kunna drämma till någon allt vad jag har bara av ilska.
Satt och funderade på varför aldrig klänningen kommer som jag har beställt till nyår. Så jag börjar kolla igenom mailen och tänkte att det kanske står något på ordern som man får när man beställer.. Men jag har ju för satan inte fått någon!? Det måste ha blivit något fel och nu är klänningen slut. Den som var finast. Jävlajävla skit.

Om det här är ett liv med någon mening i

Ungefär som när man äter spagetti och börjar tänka att det ser ut som maskar och man försöker verkligen att tänka bort det men det enda man ser är dom där jävla maskarna.

I can't explain why we live this way

Njut bah.. http://www.youtube.com/watch?v=amwVyRH2B8A

För månen har en kraft som förnuftet aldrig haft och aldrig får

Det värsta är nog att veta att det inte finns något jag kan göra.
Och vem fan kom på avslappning efter träning? Bara dumt och idiotiskt.

Positivt: Jag har äntligen ordnat en intervju.

Into the great wide open

Fyfabian. Det är både kallt utomhus och inomhus, jag tror jag fryser ihjäl snart.
Om någon timme kommer jag ångra allt jag sagt om kallt. Då hoppas jag nämligen på att vara helt utmattat och dyngsvettig, haha. Jag och Stina ska på friskis och svettis, skönt!
Nu ska jag vila lite så jag är pigg sen.
Sooloooong!

Don't look back in anger

Vissa dagar när jag sätter mig vid datorn känner jag att jag har hur mycket som helst att skriva om. Men när jag väl ska sätta igång så försvinner allt eller så inser jag att det är ingen bra idé att skriva om till exempel. Idag är en sån dag.
Just nu känner jag mig besviken. Ju mer jag tänker på det, ju värre känns det.
Nu ska jag försöka somna tidigt ikväll tror jag och vara pigg i skolan i morgon. Torsdag längtar jag inte speciellt mycket till eftersom Lasse tydligen vill att vi ska få oss en jävla träsmak i arslet. Han har fått för sig att vi ska kolla på en fyra timmars lång film i aulan med en liten lunchrast, jippi, bra idé Lasse, nu älskar vi dig ännu mer!

http://www.youtube.com/watch?v=aWg1u3MSOvk


I hope you're satisfied with your bullshit and your lies

Skönt att få svettas lite och skönt att veta att kordinationsförmågan sitter där den sitter. Haha.
Närå, så farligt var det inte. Nu är jag laddad inför nästa gång!
Sitter här nu och äter yoghurt med linfrön och frysta hallon i. Grymt gott.
Sen inväntar jag ju även kanske världens bästa serie!
Något jag inte längtar efter är att sätta mig på bussen halv åtta i morgon. Fyfan vad jag hatar att åka buss har jag kommit på. Det går segt, luktar ofta illa och tänk egentligen hur många som har suttit på dom där sätena och säkert har spytt på dom också. Och det gör ju inte saken bättre att ljudet i min mobil låter riktigt illa när jag lyssnar på musik. Mmmm vad jag ska njuta när jag kliver upp i morgon!

Han vill hamna i färdiga rum med en fru och en grogg

Jaarrå, nu känns det lite bättre.
Julkalendern var inte så bra, jag är besviken. Kan dom inte göra något så bra som Pelle Svanslös eller Mysteriet på Greveholm?
Skönt för mig att jag har den där jättetunga veckan bakom mig nu. Någon liten uppgift nu bara men jag känner att det verkligen inte är att klaga på och deppa ihop över.
Nu ska snart jag, Stina och Maja vara duktig och åka och träna lite. Grymt ju, gratis och allt.
BAJBAJ

RSS 2.0