Tror det vankas bättre tider

Jahaharu. Tror visst att jag snart kommer låta som folk när jag pratar i mobilen, få bättre ljud och längre batteritid. En tidig födelsedagspresent kanske, äntligeeeeeeen! Som jag hatar min mobil alltså. Tror även alla andra gör det också, hahahihihoho.
Sen har jag hittat världens roligaste högskola som jag skaaa söka till. Frågan är om jag tänker vänta till nästa år. Men jag söker i alla fall. Helt perfekt när jag egentligen vill bli polis som jag inte får. Synd att utbildningen inte fanns i Götet, men hörrni, dit ska vi ändå!

I'm a happy happy girl, hahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa haaaaaa haha hahaa, minns ni?

Sööööndag

Gårdagen var, ja.. kanske klockren? Från början till slut tror jag minsann. Trodde ett tag där på slutet att det skulle sluta mindre bra, men man ska väl inte ha allt för höga förväntningar, haha haha haha haha. Men vad händer dååårå? Jo, den slutar så jävla bra ändå. Vilken sjuhelsikes helg. Kunde knappt ha blivit bättre. Jag är nöjd.
Nu sitter jag hos Johanna. Jag lite bor här nu och hur braaaa är inte deeeeeeeeet då. Puss på jäntan, bff, haha.

Adjöööööken! Nu laddar vi för nästa helg, yämän.

löööööördag

jag gästbloggar lite här på kändizbloggen..

fästaa aaa a aa a a
johanna


johannajohannajohanna

har du sett mig naken , na nanana na na

Freeeeeeeeedag

Åh herregud hur jag ser ut, hahaha. Såg ju rätt bra ut igår men när jag vaknade nu så kom chocken. Shit alltså, ser ut som jag har ramlat i brun målarfärg. Gulligt! Men men vad ska jag göra åt saken. Skratta åt det, hahaha. Så ja, ser ni mig gå omkring så tro inteeeee att jag inte vet om det, haha.

Tråkigt förresten att jag vaknade så tidigt och är pigg när jag är ledig. Men jaja, ska ändå skjutsa mamma och pappa snart till tåget.

Toooooorsdag

Så hur har dagen varit då? Joo, helt okeeejva. Kom lite försent i morse men ääh, är ju inte direkt något jag ofta gör. Sen höll jag mitt tal på svenskan som gick bra. Slutade väl runt halv tre och då åkte jag med mamma på stan en sväng. Gjorde lite alltmöjligt. Efter det har jag inte gjort nåååååååågot. Pysslat lite, haha.
I MORGON ÄR DET FREDAG OCH SEN ÄR DET LÖRDAG OCH VET NI? JAG LÄNGTAR IHJÄL MIG OCH JAG HAR VÄRLDENS TRÅKIGASTE BLOGG JUST NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU. Adjöss gå till sjöss, haha ha ahahaha haha. Kul? Nja.

Kan väl dra till med en liten låt då så kan ju ni också tagga till lördag vettja, den funka aaalltid.


Typ världens finaste låt, faktiskt



When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

Ooonsdag

Ännu en dag fick jag vakna med solen i ögonen, helt underbart. Gick i skolan till halv tolv ungefär och när jag kom hem blev det en promenad med Linette, ååår och dar sen jag träffade jäntan känns det som. Promenaden slutade på min gård där det plötsligt blev världens hunddagis, haha. Men det var trevligt. Och lycklig är jag som snart kanske kommer få möjlighet att rida. Ska bli så jäkla roligt.
Nu ikväll har jag varit ute och rört ännu mer på fläsket och förberett mig lite för svenskatalet i morgon, jag ska prata om Blondinbella, hahahaha.

Puss påre vettja. Snart är det helg!


Tisdaaaaaaaaaaag

Jag vill ha heeeeeelg och jag vill inte till skolan i morgon. Känns som jag inte har varit där på tusen år fast det bara var igår. Igår satt jag och gjorde prov!? Shitans. Ibland är tidsuppfattningen helt åt pipsvängen. Men jaja, i morgon ska jag dit i alla fall.
Och jag börjar nästan tro att jag är kär. Haha hahah aha hahahahaha.
Fy vad tråkigt jag bloggar. Meninslööööööööööst ju. Phö

Fin låt i alla fall.



Solen i ögonen

Vilken underbar dag. Älskar att vakna av solen! Tror faktiskt att drömfångaren funkar. Jag somnar bra, drömmer bra och vaknar glad, goood.
Så, idag tog jag och Johanna oss en sväng på stan och det var ju lite roligt. Kom en grabb från hudiknytt och ville ha med oss på någon sida som hette gatuspan. Tog kort på oss och intervjuade oss om vad vi hade på oss. Får se om vi kommer med när den kommer ut i april. Haha, lääskigt.. men cool är vi.
Sen har vi bakat så lite senare blir det kakkalas på storgatan, yäää.

NU VILL JAG HA HELG!

Världens finaste

Japp, jag har hittat världens finaste studentklänning. Hoppas bara att den finns i Stockholm nu då när mamma och pappa ska dit i helgen. Den måååste det för den är perfekt.

Idag har varit en skitdag fast ändå har jag varit världens gladaste ungefär. Vaknade på helt rätt sida. Måste ha varit för att jag satt upp en drömfångare ovanför sängen igår. Fast ändå är jag galet less. Jag vägrar se att det snöar. För mig är det strålande sol, ingen vinterjacka behövs. Här kör vi med skinnjacka och vårskor, jajemen!

I morgon är jag ledig, tror nog att vi har världens bästa schemaaaa na na nana. Därför tänker jag inte sitta här och tråkas ut hela kvällen, jag tänker minsann hitta på något.

Tjohopp!

Helgen

Bästa helgen i Sundsvall med Johanna och grabbarna. Allt har varit klockrent. Jag har även haft mitt livs värsta tur på ett par axlar, hur högt som helst och hur farligt som helst. Det finns filmbevis men som jag inte fått än.
Men somsagt. Sjukt jäkla kul.
Idag fyller Johannabababababby år, grattis!



Tooooorsdag

Jag är på lite bättre humör nu. När jag kom hem idag hade jag lika gärna kunnat slå ner någon. Men varför ska jag faktiskt inte skriva, då kommer ju det alltid finnas kvar på internet, haha.
Men som somsagt, nu är det bättre. Jag har kanske hittat en häst att börja rida, fyfan vad roligt. Har saknat det något sjuuukt! Sen kommer helgen bli så jävla bra den med. Bäst!

Jag orkar inte

Jag är så otroligt skoltrött. Känns som att det mesta krestar kring skolan nu och att man egentligen borde inse att det bara är snart två månader kvar i skolan och verkligen skärpa till sig. Fast egentligen, jag inser det ju, men jag orkar inte. Jag har ingen motivation, inga idéer, ingen tid. Där ljög jag. Jag har massor med tid bara att jag tror väl att jag har äääännu mer så jag gör allt annat i stället. Och att få världens spänningar i skallen av allt detta gör ju inte saken bättre.


Jag vill bränna alla böcker i helvetet och dra på bockarna i stället!


Äntligen

Åå lättnad. Efter fyra timmer i sträck, har inte ens flyttat mig en sekund från köksbordet, så är jag äntligen klar med samhällsrapporten. Har skrivit om dödshjälp så nu vet jag ju lite mer om det i alla fall. Jag som trodde jag skulle behöva gå upp med tuppen i morgon för att bli klar i morgon, men det behöver jag ju inte nu. Ännu gladare blev jag när jag såg att vi börjar halv ett i morgon. Jag som trodde det var halv tolv. Jag bara älskar vårat schema! Men somsagt. Tro inte att vi har det slappt för det. I stället för att sitta i skolbänken hela dagarna blir vi pålastad med skit att göra hemma i stället. Och det är oftast inte lite!
Men lite sömn ska inte bli fel nu. Nattinatti!



Så skönt. Och snart försvinner även sista lektionen på torsdagar!

Mondaay

Rätt skön dag. Sovmorgon till 12 som alla måndagar. Sista lektionen ville inte ögonlocken som mig kände jag, tur jag hade bil så jag kom hem fort. Men vad gör det? Bara att fortsätta med skoljobb, nu på engång tror jag visst. Samhällen måste nästan egentligen bli klar idag men njava.

Tillägnar en bild till Mallan idag trorjag visst, haha.


Sånna stunder man kan leva på vill man ju helst av allt i hela världen frysa. Ajovisstbra. PUSS

Just där gullvivan blommar

Tänk er. En sommarkväll, solen är fortfarande framme, på några klippor, med världens bästa gäng, grillar lite, sprätter en iskall öl (kanske inte öl, men det lät rätt)  och den här låten. Fan vad underbart. Jag vill ha sommar nu nu nu.



Jag är fan lycklig egentligen

I alla fall idag. Jag är på så jäkla bra humör idag. Hade världens roligaste kväll på länge igår, även idag. Träningsverk i magen!

Nästan såhär lycklig!


Nu ska jag till Delsbo och mäta till balklänningen, wihi. Inte långt kvar nuuu!


Lördag

En dag som börjar dåligt har jag bestämt att den ska sluta bäst.
Ja har inget att ha på mig men det löser sig, i värsta fall får jag väl gå naken.

SES IKVÄLL GOTT FOLK! Och hörrni, ödsla ingen tid på dom som får er att må dåligt, det är det värt!

Babyyyyyy

So no one told you life was going to be this way


Sen en tid tillbaka

Nu tänker jag släppa all stress en liten stund och slappna av. Kan ju vara glad att jag har fått min helg nu i alla fall. Blev klar med fotouppgiften idag så då har jag inte mycket att göra där i morgon. Skönt! I stället blir det en dag fylld med plugg från morgon till kväll.. På lördag tar vi en paus från det och skakar lite rooompa!

Såhär blev mitt slutresultat av fotouppgiften som gick ut på att göra ett svivomslag till den låten.



GE MIG PENGAAAAAAAAR!

Godnatt

Skönt, nu kan religionsuppgiften strykas i alla fall. I morgon blir det nya tag. En flera sidor lång text ska analyseras och jag ska börja klockan åtta. Men hörrni, det är inte bara tråkiga saker i morgon. Jag, Stina och Johanna ska till Iggesund och kika på revyn, ska bli himla roligt! Men innan det, sova. Godnatt!

Say what's on your mind

Stressklumpen i magen bara växer. Lärarna tror visst att dom kan packa på oss hur mycket som helst. Och självklart så är alla uppgifter just nu skrivuppgifter, jippi, kul med lite variation.
Jag har väl inte så mycket mer att skriva nu, måste sätta igång på en gång. Slänger in låt igen nu när jag har lärt mig, haha.



Den enda sanna glädjen

Rolig dag i skolan? Nä justja, jag har inte varit i skolan idag, mitt schema är ju nytt, hähä. I stället har jag varit duktig och gjort fotouppgiften. Tror det kan bli rätt bra och Johanna är snyggast i världen. I morgon är det hon och jag som ska göra en sakerattgöra-lista, ahaaaaaru!
Och titta titta här och titta titta där och titta titta här så får ni se, jag har lärt mig hur man lägger in filmklipp så jag inviger det lite.
Till att börja med är det något jag älskar. Skrattar så jag får ont i magen varje gång jag ser sånthär. Har alltid trott på att skadeglädje är den enda sanna glädjen!
Sen en fin låt dååå, fast jag hittade bara en liveversion.. Undrar jag till hur många låtar jag har sagt att det är världens finaste.




Måndag

Inte okej att vara tillbaka i skolan känner jag. Och inte okej att vi har ungefär tusen saker att göra och nej, jag orkar inte. I morgon tar jag i alla fall tag i fotouppgiften, hoppas den blir bra.
Vad händer i mitt liv nu då? Hömhöm.. Inget tror jag. Tråkigt är det och jag tänker ändra på det, det ska jag.
Nu ska jag ut på promenad. Adjöss.

Har sett den här låten lite här och var på bloggar nu och den är sjukt bra och fin. http://www.youtube.com/watch?v=l7kjGr6e3tY (har fortfarande inte lärt mig hur man lägger in videon direkt, så vet nån så förklara gärna, hähä)

Värdelös dag

Alltså åh. Mycket klagandes från min sida idag men vadå. Utanför fönstret? Vad fan är detta. Jag som trodde våren var påväg nu. Bort med all snö, hit med lite sol och lite brunhet va. Gärna lite Cypern, student och bal också. Så jäkla typiskt. Mitt i allt dehär trötta så ska det kräksnöa.


I can't read between the lines

Jag fick lite som jag ville ändå igår. Stina hade bytt tid på jobbet så hon, Anna och jag såg Backyard Babies. Rätt grymma men jag saknade lite äldre låtar. Menmen. I övrigt en helt okej kväll.

Idag ska jag bara ta det lugnt. Känns som jag inte vill flytta mig en millimeter från soffan nu förutom att jag måste färga lite hår sen.
Jag känner mig på världens pisshumör. Jag är på ett sättt så jäkla less fast jag egentligen inte har någon anledning tror jag. Men jag är trött på att inte veta vart man har vissa.


Romeo take me somewhere

Precis hemkommen från en mil lång promenad med mamma och nu kikar vi lite på Bruce den allsmäktige.
Åh, är så avis på alla som ska på stadt ikväll.. jag vill också! Men utan pengar och sällskap blir det svårt. I stället tror jag kanske att det blir bio med mamma och pappa. Tusen år sen jag var på bio sist känns det som. Eller det var det. Tror att jag såg Mamma Mia sist.
Ajöken.

Lite gott och smått

Ja det blev litegrann i Sundsvall i alla fall. Även allt till balklänningen är fixat och köpt nu, skönt!
Nu ska jag åka och hälsa på en kär vän som åker till England i tre veckor på söndag, blärå.

Måste ju även nämna att jag har sett Kevin Borg och Hanapee idag, hähä.


I feel good

Nu är jag på bra humör. Jag och mamma ska till Sundsvall i morgon och bränna lite pengar tror jag visst.

Onsdag

Vilken dötrist kväll, jag har verkligen inte gjort något alls. Jag sitter bara och deppar över att jag vill ha mer pengar. Mycketmycket mer. Jag vill kunna köpa vad jag vill. Just nu vill jag ha och behöver tuuusen saker men jag antar att jag får fortsätta drömma lite.

Förresten.. någon som vet något häftigt ställe att fota på? Behöver något till en fotouppgift. Vet inte riktigt vad jag söker men kanske någonstans där det finns klotter eller något annat.

Yesplease


We don`t need to behave ourselves, let us not behave ourselves tonight

Vad mycket det känns som jag har hunnit med idag. Först klev jag upp rätt tidigt för att åka till Gnarp med mamma. Väl där hittade jag några fina tyg, men inget jag riktigt fastnade för. Men jag tog ändå några tygprover och åkte tillbaka in till stan och Manuffen. Jag hade en sån jävla tur. Det fanns ett tyg där som kändes perfekt och det räckte precisprecis till mig. Det fick läggas undan tills på lördag så ja har lite tid på mig att tänka men jag har nog bestämt mig. Hoppas det blir fint, hihihihihi.........

Nu har jag precis varit ute och gått. Först ensam med lite Billie och dansarna i öronen och sen en sväng med hunden.

Nu ska jag se Top Model och kanske somna lite, hehehehehe.


Förresten är jag så jävulskt avundsjuk på alla som ska på Backyard Babies i helgen. Mina pengar säger nej så jag är väl snäll och kör i stället dååå.


Tisdag

Jag var aldrig och kollade på tyg idag. Det blir i morgon. Jag har känt panik över den där jävla klänningen.. hur den ska se ut, vilken färg och ja, allt. Och idag kände jag att det inte var en bra dag att kika på tyg. Men sen hände det. Jag var ute och gick och plötligt ser jag balklänningen framför mig. Pjuh säger jag.. en sten har släppt från mina axlar känns det som, haha.
I morgon åker Johanna till Göteborg. Kul då............. Men ha det bra stumpan, snart flyttar vi dit.
Nu ska jag mysa och kolla på film.
Att skriva i bloggen är tråkigt nu för tiden.


Baby, I can't fight this feeling

Vilken bra dag. Inte en såndär typiskt dagenefterdag när man ligger på soffan och väntar på att gå och lägga sig igen ungefär. Nej idag har vi hunnit med massvis. Jag och Johanna har tagit en promenad upp till håsta och hämtat EGO, sen vidare till Larsa och storstädade hans lägenhet. Nu ikväll har vi ätit god mat, myst och kikat på teve. Supersöndag!

I morgon blir det minst lika bra tror jag. Ser ut som att det kan bli skoter. Som jag längtat efter att få åka! Även mitt nya, nyttiga liv börjar i morgon.

På tisdag åker jag till Gnarp och kollar på tyg till balklänningen. Nej, jag längtar inte..


Sometimes I wish that I could freeze the picture

Ännu en grym kväll. Började hos Vickan, sen blev det en tripp till Näsviken och tillbaka och efter det drog vi igång ordentligt. Dansade så svetten rann! Sen blev det vidare och vidare. Bilder från kvällen kommer nångång. Men.. MINA FÖTTER GÖR ONT IDAG! Jäklar i min låda alltså. Men jag får väl skylla mig själv, öhö öhö..
Idag ska jag ta det lugnt och mysa med min friend.
PUSS


RSS 2.0