Godnatt



Från och med idag ska vi införa ett besök på biografen varje vecka . Jag längtar helt klart till Snabba Cash . . Han dendär Joel Kinnaman har lagt ribban riktigt högt för Sveriges grääbbs . Smaka på den !

Luftslottet som sprängdes var förresten sådär , inte som dom andra . Eller hur var den nu igen Johanna ? Haha .


/ Sara Löfgren

Märkligt att det skulle vara så svårt ,
att svälja sin stolthet och be om förlåt .
Jag ville va stark och klara mig själv ,
men faan vad jag behöver dig här nu ikväll .

Svettasfrysersvettasfryser

Ja hörrni , jag är sjuk . Jag erkänner .

Snart kommer i alla fall min calippo , mer begär jag inte .

Säger hon som aldrig blir sjuk

Vi har ju en "lugna favoriter"-lista tillsammans , jag och några tjejer . Den är så himla bra . Jag somnade nästan så fort jag satte på den , när jag vaknade blev jag överlycklig . Jag visste inte att låten fanns med där , jag hade glömt den , förträngt den . Men det kändes så bra i magen . Jag minns för längelängesen när en viss person skickade den till mig . Men den personen är helt ute ur mitt liv . Det var i alla fall riktig vänskap , det lovar jag . Låten är i alla fall Living to love you med Sarah Connor .

Hur som helst skippade vi bion ikväll och tar den till veckan i stället . Jag är ju som sagt snuvig.. ja , snuvig . Vägrar erkänna något annat .

Nu: glögg och peppisar .

Första advent

Just nu är jag så jäkla glad att jag satte stopp för mig själv igår efter två glas . Mitt huvud känns som globen och näsan ännu värre.. är väl på tiden att det är min tur att ligga däckad i soffan ett tag .
Men idag stoppar det mig inte . Först ska det mysas runt på julskyltningen och ikväll tror jag det blir bio igen , luftslottet som sprängdes .

Förresten , i morgon börjar livet - julkalendern ! Med mig själv , Supersnällasilversara och Stålhenrik i fronten .  

Förlåt mitt hjärta

Jäkla skit då att jag inte är ett dugg sugen när min andra halva verkligen är det . Men sånt är livet . Det lilla jag har i plånboken blir väl i alla fall glad när det får ligga kvar en stund till .

Jag saknar dig din skrutt


Du är så söt , min kära lilla ponny




Nu fryser jag ihjäl , mina fötter är isbitar . Badkaret nu tack .

Brownie



Kan någon säga mig hur jag får mitt hår sådär brunt utan att behöva slinga ? Vore skönt om jag fick trycka på en knapp . . typ .

Kvällens höjdpunkt , kan inte sluta skratta



Nu ska jag bara läsa lite bloggar innan jag hoppar i säng . I morgon blir det en tur på hästen , kvällen däremot står öppen för förslag .

Snälla tomten . .

. . ge mig den perfekta röda klänningen .

Jag kanske också vill..



.. ha denhär , Amanda Berg .

09.00

Jag har då inte haft en morgon att hänga i julgranen direkt . Började med att jag väcktes klockan sex för blodprov , känns som min arm mer eller mindre är tömd .

Klockan åtta klättrar det byggubbar utanför mitt fönster på altantaket . Var säkert en vacker synd dom fick se när dom kikade in . Det var bara att vinka och se glad ut !

Läre väl nämna filmen igår också.. fantastisk . Ni som säger att Jacob är bättre än Edward , släng er i väggen ! Fast jag kan inte säga att jag Jacobs kropp var lätt att undvika..
Tack för en trevlig kväll braaudar . Nu är det bara att vänta på den sista !

Jag vill känna att jag levt mitt liv

Dåså (hatar ordet) , då drar jag iväg på möte igen . Idag ska jag kunna säga tre bra egenskaper med mig själv , och en dålig . När jag var på intervju i Norge fick jag panik när jag skulle göra det . Jag kunde inte komma på en dålig som en arbetsgivare vill höra . Idag är det annorlunda , jag kan inte komma på någon bra . Får väl hitt pö nå .

När jag kommer hem ska jag läsa ut boken . Den är så jävla bra . Såld heter den , alla borde läsa den .

Men sen ikväll hörrni , då jävlar är det bio på g . Våran tur att njuta lite , heeehe .



Tjing!

Lyssna på Aerosmith - Jaded förresten , braren .

Standing in the cold rain , feeling like a clown

Nu tänker jag i alla fall gå och sova . Jag ska försöka att inte tänka på dom jag saknar . Det har jag gjort de senaste gångerna och det har bara resulterat i sömnproblem . Jag skulle kunna skriva namnen på alla jag saknar . Vissa vet nog inte ens om det . Jaja . Godnatt

Och så sprang ännu en dag iväg

Idag har jag gjort pinsamt lite . Efter att jag vaknat la jag mig på soffan och läste . . kom på mig själv alldeles nyss av att vara låg , inte ens det märkte jag i tid . Tack och lov klarade jag av att stoppa i mig något innan det var försent . Dock är det inte bara jag som legat på latsidan idag . Hunden har minsann också legat i soffan hela dagen . Nej minsann , den här dagen har bara sprungit iväg .

Jag vegt vad jag vill jobba med nu . Jag känner det i hela kroppen . Det ligger i samma trappuppgång som dit jag går på möten . När jag läste skylten kändes det så rätt trots att jag inte visste vad det var . Men nu vet jag !

Snyggt


lookbook.nu

Way up high or down low , I'll go wherever you will go

Visst är det konstigt hur lätt musik påverkar en ? Det är något speciellt med nästan alla låtar , dom gör en påmind om något eller så ger dom bara en speciell känsla . Ett exempel på en som får mig tårögd utan att ens behöva lyssna på är den nedanför . Riktigt så illa är det kanske inte , men nästan .



Nu ska jag vila lite . Bäst jag ligger på rätt sida , har nämligen ont i örat . Vi gjorde en liten impulsgrej efter mitt möte idag . Det var roligt av lite olika anledningar . . haha .

Appropå mötet . . det sitter en lapp på tavlan inne i salen där vi håller till med en klok text på . Har läst om den förr i en av Mia Thörnbloms böcker . Att den är gudrelaterad struntar jag i , jag tycker den är klok ändå .
"Gud , ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra , mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden " .

Godnatt

Idag har jag mer eller mindre bott i soffan . Okej , några gånger har jag rest mig för att hämta en kaka ur frysen . . hatar lite att dom är typ det godaste jag ätit .

Tidigare idag låg jag och tänkte på vad tråkigt livet är nu . Inget att direkt se fram emot förutom fjällen , men dit är det långt . Men just nu sitter jag faktiskt och känner att allt är fan rätt bra ändå . Eller kanske inte allt ,  men mycket . Det kommer alltid finnas tusen saker som kan bli bättre ändå . Vilket fall som helst så är jag rätt glad .

I morgon är det möte igen . .

It's a fool's game , nothing but a fool's game

Gårkvällen vad fan magisk . Många frågetecken finns men nä , jag säger som Reza skulle sagt : score !

Jag kan även ha fått världens mest smickrande kärleksförklaring i går . Att vara det bästa som hänt en helt okänd person är fan inte illa .

Nu blir det soffläge hela dagen , först lite påfyllning i magen .

It was long ago and far away, but it never disappears . I try to put it in the past, hold on to myself and don't look back

Vet inte om man egentligen kanske tackar för sånnahär saker . Men jag måste fan tacka er för att ni är med mig . För att ni finns när jag behöver er . För att ni får dagarna att gå . För att ni helt enkelt är så jävla bra . Vänner är det mest värdefulla man kan ha . TACK


Knatteligan

Det var väl på tiden att få se vart och hur Vickanpickan bor . Där kan jag spendera lite mer tid tror jag !

Efter denna dagstur fortsätter vi kvällen hos Emilia med lite idol och någon makeover . Ska bara fylla på magen lite som känns en aning tom .

HEJPA


Amanda Jenssen - I choose you



Nu tänkte jag gå och lägga mig . Har haft världens sämsta kväll . Jag hatar det . . hatar hatar hatar .

I morgon tänkte jag , Johanna , Evelina och Emilia ta en trip till Ljusdal för ett litet ärende och lite mer fika . På kvällen blir det fortsatt mys i Forsa med kärlekslåtar i Idol . Klockis !

Godnatt

What a beautiful daaaay

Fy vilken bra dag med tjejerna jag har haft . Suttit på stan och fikat hur länge som helst . . hann få i mig två latte och därmed rök 56 kronor . Men så värt ! I morgon blir det en repris fast i Ljusdal . HEJ

Don't deny , don't even try

Samtidigt som jag känner mig riktigt besviken så känner jag mig också lättad på något vis . Det var som ett hjälp att välja riktning .
Jag tror att man aldrig lär känna en människa fullt ut , hur länge man än känner varandra . Det finns nya sidor som dyker upp hela tiden .


weheartit.com

Nu ska jag åka och handla och dona lite . . ger man mig lite dåligt samvete så gör jag det mesta faktiskt .


It’s like one of those bad dreams when you can’t wake up

I natt drömde jag en så sjukt verklign dröm som jag har gått och stirrat mig blind på hela dagen . Känns som jag har varit helt okontaktbar . Jag var alldeles varm i kroppen när jag vaknade , jag var helt säker på att du var där .

Nu ska jag bege mig till grabbarna för lite soffhäng , förmodligen får dom mig på andra tankar . . dom är rätt brra på sånt .

Hörs .

Ps . Melissa Horn - rubrikerna börjar ta slut nu . .

Du ger de du vill när du tror att du känner mig

Mår lite sådär just nu faktiskt . Dunkar i skallen och mår lite illa . . Har ju ingen som kan ta hand och pyssla om mig så jag får helt enkelt nöja mig med att den här skruttan har legat vid min sida ett bra tag .



Nä ni , bäst jag vilar upp mig . . i morgon är det ännu ett såntdär givande möte , olala .

It's like I don't know how to speak

Idag har jag lärt mig att man inte ska träna om man ätit och druckit dåligt under dagen . Inga mer blodsockerfall tack , såg riktigt läskig ut i ansiktet (cyperngiiiirls vet vad jag menar) . Har även lärt mig att världen är sjukt orättvis . .

Nu är det så att jag är inte sådär jätteinsatt i Hoffmaestros låtar även om jag tycker dom är rätt grym . Men en sak vet jag , spelar dom I'm not leaving now på lördag så kommer jag fan börja lipa .

Den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut



Trivs rätt bra i soffan framför denhär såhär på morgonkvisten . Tänker nog inte göra så mycket annat idag . . sjukt trött . Somnade inte så tidigt som jag trodde jag skulle göra igår kväll .

Lät du henne komma närmre ?

Åh vad vädret påverkar en lätt . Skulle verkligen uppskatta lite sol nu när humöret är rätt nära botten ändå .

Idag har jag i alla fall varit på världes tråkigaste , mest meningslösa möte i mitt liv . Tyckte att nångång ibland kändes rimligt men icke , två gånger i veckan är det möte i två timmar . Längtar redan till onsdag . .
Efter det blev det en sväng på stan där vi mest gjorde ingenting , vi med lite pengar nivet !

I morgon när jag vaknar ska jag äta frukost i soffan framför Twilight . Såg den aldrig i lördags och känner att jag behöver uppdateras lite , snart är det ju biotaaajm . New Moon , SOM JAG LÄNGTAT !
Hade gärna tagit en promenad i morgon också men jag har blivit så sällskapssjuk av mig och vill helst inte gå ensam . Förut var det tvärt om . Då trivdes jag bäst med musiken liksom .

Ähvafan , meningslöst och ointressant inlägg . Men nu vet ni dethär i alla fall . Godnatt babes !

Some fools fool themselves I guess



Godnatt

Caught in a bad romance

Rahrahahahahah romaromamaa , gagaohlalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Har den på hjärnan .

Nu ska jag ta tag i lite saker . HÖRS

Jag har köpt nya solglasögon och gömt mig i dom hela dan

Åh , jag vill inte bli sjuk . Känner mig rätt hängig och fryser . Fast det kan vara att det har hållt i sig sen vi var hos hästarna . Tur vi skippade ridturen , annars hade jag garanterat blivit en sjukling inom kort .

Nu ska jag klä mig varmt , göra dip och skära upp lite grönsaker . . tack tv1000 för att ni visar Twilight just ikäll , inget annat än perfekt . SKÖÖÖÖÖÖÖNT med en lugn lördag , faktiskt !

Och jag ska aldrig mer säga sanningen till nån som saknar förmåga att förstå

Ja , kvällen igår blev rätt bra även om det inte blev en filmkväll som det var tänkt . I stället blev det god mat , spel och ja . . jag skyller på Lars brorsa som glömt sina saker . Slutligen hamnade vi på CH där en och annan drink slank ner .
Ni är fanimig riktigt dyrbara vänner , ni ligger mig så nära hjärtat . Inga som växer på träd direkt . .



. . vackra som få är ni också .

Hur högt ska jag skrika varje gång jag vill bli hörd ?

Idag har jag fyndat . Det svarta till vänster är alltså en transparent sjorta , likadan som jag var nära att vinna igår på tradera för över 200 spänn . Jag köpte den för 15 kronor . SOM HITTAT . Måste bara dona lite med den så den slipper släpa i marken .



Nu ska jag ladda upp inför kvällen med mina homies .

Hur vill du leva när tiden går för fort ?

Nu ska jag sova . I morgon kommer det att bli en bra dag . Jag och mamma ska ta en liten trip hit och dit , hälsa på här och där . Kvällen avslutas med en parmiddag utan par , men vi kan låtsas lite .

PUSSHEJGODNATT

Du trodde säkert att jag hoppats på nått som aldrig ska bli av

Det var nån annan jävla jävel som fick den perfekta skjortan . JAMEN GRATTIS DÅ ! Bara därför tänker jag vara sur och jävlig resten av dagen , har redan skällt ut hunden .


Men du reser utan mål så nu reser jag mig bort från dig

Blää , är så sjukt trött . Var en sväng på stan innan jag ens hade vaknat känns det som .

Nu sitter jag här en sväng , ska ta mig till gymmet om ett tag trots att allt i min kropp säger emot . Men vad gör man inte . Jag  ber till gud att jag inte har tappat så mycket under uppehållet .

Men innan det tänkte jag vinna den perfekta skjortan på tradera !

Det är tomma ord som fastnar för jag låter de vara kvar

Jag fryser ihjäl . I morgon tänker jag minsann inte ligga och deppa hela dagen . Det blir en sväng på stan med min käraste .

Tror dom här skulle trivas rätt bra i min garderob . .


Höll förresten på att ramla av stolen när jag kikade i HM-katalogen . .



. . ja , av kläderna såklart .


Jag borde ha bett dig att gå

Har precis varit ute och gått . Hade det inte varit för att jag blev dyngsur och måste ligga lite lågt med träning och såntdär så hade jag kunnat fortsatt i en evighet . Hur skönt som helst att få rensa tankarna lite , och fyfasen vad jag tänkte mycket .

Nu ska jag vila en stund och få i mig lite mat . Ska följa med Linette senare till ridklubben och kika på hennes och Nadjas framsteg !

Förresten , domhär två tycker jag helt klart är två av världens vackraste kvinnor  !
It's not worth the drama for a beautiful liar .


Du försöker ställa mig emot vägen men jag står aldrig still


weheartit.com

Det är tomma ord som fastnar för att jag låter dom vara kvar

Vad hände med min lugna helg ? Fredag och söndag blev det . Men vad fan hände med lördag ? Mina planer sprack helt enkelt . Men vad gör man inte när ett sånt dundergäng samlas för lite party ? Nä just , inte säger man nej då inte .

Nu ska jag njuta av denna söndag . I morgon väntar ett tre timmar långt möte på arbetsförmedlingen . Jäklar vad jag längtar . .

Jag tankar nya tankar, men långsamt som du vet

Vad ensam jag är idag . Ligger här i soffan med datorn i knät och kikar på idol . Eller ja , helt ensam är jag inte . En gnällspik till hund ligger nedanför mig också . Appropå idol så har ingen känts sådär wow än , fast då har ju inte Erik varit än så jag är inte orolig . DOCK älskar jag Mariettes outfit idag , den var klockren !

Då är det du som går i solglasögon och saknar nån du aldrig haft

Äntligen ! Äntligen har jag kommit på vem det egentligen är som Per Jörgen Östling från Bonde är likt . Patrick Swayze ! Sitter och kollar på Dirty Dancing nu ( som för övrigt är en såndär film man inte kan sätta fingret på , så jäkla underbar på alla sätt ) och då slog det mig .



Kolla bara på dom !

Vad vill du känna när någon tagit din makt?


weheartit.com

Nu ska jag ringa Johanna och hoppas på att hon är vaken . . annars syns vi i himlen .

Men när man väntat allt för länge blir inget som man tror

Det blev en spontankväll igår med Johanna , Lars och Anton . Rockband var som alftagänget skulle sagt fantastiskt roligt , bockarna var sådär . Som vanligt inga bilder . Eller jo , en . Med trummpinnarna i högsta hugg från klockan nånting på morgonen innan vi kröp till kojs på Storgatan .



Nu har Johanna nyss varit här och vi har haft lite soffmys . Kikade på teveprogrammen vi missade igår .

Nu ska jag fortsätta på soffan med julmusik , vad annat passar bättre en dag som denna ?

HEJ .

För jag tror att livet just har börjat och det blir, det blir vad jag gör det till


weheartit.com

Idag är jag bara jävligt nöjd . Haft en klockis dag . Dock är jag riktigt besviken på Harry Potter och halvblodsprinsen , kändes inte alls som den låg i klass med dom andra . Blöö . .

Nu ska jag ordna med en hemlis . HEJ !

För när man ser att det blöder , ja det är först då det gör ont


weheartit.com

Jag har absolut inget vettigt att skriva denna dag . Noll inspiration . Jag vet bara vem det är som aldrig kommer kunna somna ikväll , jag . Av tusen orsaker . En är att jag har mestadels legat på soffan och halvsovit med en förjävla huvudvärk hela dagen . Hoppas att träningen gjorde mig trött i alla fall .

Återkommer när jag är på g igen , hörs .


But time won't take the boy out of this man


Det är nog bäst för båda om jag försöker låta bli

Varför ska det vara så svårt att inte tänka "tänk om" . Jag är förjävla sämst . Tror alltid att det kanske kan bli någon skillnad . Borde jag inte ha lärt mig nu ? Eller så är det bara såhär jag vill att det ska vara .

Förövrigt var kvällen igår rätt bra . Jag och Johanna satt här hemma och pratade om allt mellan himmel och jord innan vi drog vidare . Hon är ganska mycket bättre än bäst dendär människan . Efter stadt och en jäkla massa yrande så hamnade vi till slut som grannar .

Nu väntas söndagskvällen , som jag längtat !

RSS 2.0