ACOUSTIC

Ni har förmodligen hört den en jäkla massa gånger förut men jag tycker att den tåls att höra igen i en annan version.


PÅVÄG MOT BÄTTRE TIDER

Har haft två helvetes dagar. Tack gode gud att jag börjar bli piggare idag. Förutom en snabbis iväg på kalas ska jag bara fortsätta vila resten av dagen så jag orkar återgå till vardagen i morgon igen.

Jag har i alla fall haft lite att bläddra i under tiden och plötsligt blev jag sugen på blondt hår. Undrar om det skulle ta ungefär 40 år för mig? Men någon förändring skulle jag inte säga nej till.






OPS

Jag kunde verkligen inte låta bli när jag höll den i handen. Och örhängena var som gjorda för att sitta på axlarna i stället..



GODNATT



Helvete vad jag tyckte att den var snygg. Får se om jag kan låta bli att hålla fingrarna borta från den även om det känns jävligt svårt. En ny skinnjacka är ju prio ett just nu.

Nu är det dags för mig att hoppa i säng så jag orkar med en heldag i morgon. Vi lämnar somsagt tonåren bakom oss och inleder det med fest för nära och kära.


EARTH HOUR

I morse när jag åkte buss (JA, jag har börjat åkt buss på mornarna, och tro på fasen att jag tycker om det. Det är skönt och det är världens bästa ställe att stänga in sig och lyssna på musik.. Nästan) så satt jag och nominerade världens bästa låtar i mitt huvud. Dom som känner mig vet väl att jag har en liten förmåga att kunna säga det om rätt många låtar. Hur som helst kom jag fram till att den här låten nog ligger på topp. Den har allt.

Hur passande är det förresten att man ska släcka ner halv nio samma dag som vi har våran fest? Fast i och för sig behöver vi inte oroa oss.. Vi tänder ljus och låter våran alldeles egna trubadur underhålla. Dock ligger vi lite efter i schemat så jag ska jobba arslet av mig på förmiddagen i morgon och hoppas på att få gå för dagen efter lunch.

Natti!

CAUSE YOU'RE THE STORM THAT I BELIEVE IN

Jag är trött. Som vanligt. Som precis alla andra dagar alltså.
Därför får det räcka just nu, jag behöver sömn nu.

I morgon ska jag äta lunch på stan. Helt ensam, om ingen känner sig sugen såklart. På kvällen ska träffa tjugoåringen för lite skvaller.


GRATTIS HJÄRTAT


ONE LAST BREATH

Går det att tröttna på den låten? Orkar ni inte lyssna på den så spola i alla fall fram till 03:01. Av det stycket ryser jag i hela kroppen.

GENOM SVÅRIGHETER MOT STJÄRNORNA

När jag tänkte efter blev valet för kvällen ganska enkelt. Jag är inne i en sån jäkla konstig period så jag vet inte vad, känner knappt igen mig själv.

Hur som helst var jag och mamma precis på ica och inhandlade en korsordstidning och godis, vilken lördagskväll va?


Här har ni förresten mitt senaste och sista tillskott som jag alltid glömmer bort att visa. Den gjordes faktiskt i oktober så ny kan man väl kanske inte kalla den.

LIVET SKA VARA SOM FÖR EN FJÄRIL

En sommardag. Kim Novak.

Jag kan inte bestämma mig om jag är sugen eller inte. Det var ju ändå nästan två månader sen jag var ut sist. Det som tar emot lite är att jag har gått och blivit grinig igen. En liten såndär "prata med mig på egen risk"-period.
Vi får se om jag övertalas av någon. Eller något?

DÖDSTRÖTT

Helt slut i kroppen och huvudet.
Återkommer väl på lördag någongång eftersom morgondagen är fullspäckad.

DAGENS

Humör: surig.

Ge mig en miljon eller en utomlandsresa så lovar jag att vara och bete mig som världens lyckligaste tjej!


SÖNDAG

Humörhöjaren igår + solen har gjort mig på lite bättre humör. Jag ber om ursäkt till dom som blivit utsatt för min megasvacka dom senaste veckorna. Men jag lovar, kommer det nån jävla snö nu så ramlar jag tillbaka igen.. Så solen, håll dig kvar förfan!

Idag har jag och min andra halva tagit en uppfriskande promenad runt lillfjärden och tagit tag i vårt lilla projekt. Ni som kommer vara inblandad läre märka det vilken dag som helst.

Bäst att släppa datorn nu och inta soffan igen.. Ingen missar väl Ballar ikväll?




LIKEXEM OCH CLOWNER

Tackar mina fina för en lördagskväll i toppklass med mys, vin, minnen och skvaller. För att inte tala om alla skrattanfall tills tårarna sprutade, precis vad jag behövde! Nu ringar vi in ett till datum.

Ska stänga ner nu och försöka sova. Kan inte bli det lättaste efter historierna som gav oss kalla kårar..

TIPS..

.. Åk aldrig till Birsta och gå i butiker om ni vet att ni inte har pengar. Förutom det har resten varit bra, tack.

Nu ska jag försöka förvarna kroppen på att det kan slinka ner ett och annat glas ikväll, tror inte riktigt den är beredd på det.

Trevlig helg!


WEEKEND

Har precis tagit ett långt, varmt bad såhär på morgonkvisten innan jag sticker iväg och jobbar. Har även varnat mina onda stackars fötter att det bara är en dag kvar till helg.

Idag tänker jag inviga min nya, fina, somriga vän på jobbet. Direkt när jag har slutat tar jag tåget iväg en sväng, kommer hem i morgon.
Hörs då!


ONSDAG

Medans alla andra super sig full på bockarna har jag myst ner mig i soffan framför Andra Avenyn. Jag har verkligen blivit en usling på det där med att ha lust.

Nu ska jag bara borsta tänderna innan jag hoppar i säng, jag behöver sova!


Har även suttit inne på JCs hemsida och "stylat min egen modell", rätt roligt.
Skjortan kom till butiken idag så den ska få följa med mig hem i morgon.
Lite slarvigt knäppt och instoppa i ett par slitna jeansshorts och med min bustier från lindex under i sommar..


WHAT HAVE I DONE TO FALL SO HARD FOR YOU

Tänkte bara slänga ihop ett inlägg innan jag går och lägger mig. Har haft fullt upp hela dagen och knappt hunnit sätta fötterna innanför dörren så sängen känns väldigt lockande.
Jobbdagarna fortsätter rulla på fram till helgen som jag tror kommer bli kalas. En fågel viskade i mitt öra att jag kommer få skratta ännu mer med fröknarna på lördag.

Natti!

MONDAY

Ska passa på att gå och sova medans jag för en gångs skull är trött och glad samtidigt. Tänk vad lite skratt med fröknarna Bladin och Boström kan göra! En till dag när jag knappt hinner vistas i hemmet väntar..

ATTANS

Ridturen tog visst längre tid än väntat så vi hann inte med någon pump idag. Tusan. Får se om det går att ta igen det i morgon..
Började prata om när vi idenorsbrudar umgicks senast. Inte kan det väl vara när vi var ut och åt när Linette fyllde tjugo för mer än ett år sen? Det går inte för sig. Måste styras upp! I övrigt var den helgen när vi firade Linette en av mitt livs bästa helger, perfekt på precis alla sätt! Åhå.. Ung och dum?
Nu ska jag stoppa i mig lite mat sen börjar favvokvällen som startar med The Hills 18.10, underbart. Sen känner jag på mig att kommande vecka kan bli rätt bra. Tjing!

HÄSTVÄRLDEN

Är den inte underbar så säg? Helst idag. Solen i ögonen och alldeles tyst och fridfullt, bara en enda skoternisse. Dock var jag nära att hamna på backen där ett tag men som tur var hade jag balansen på min sida, bushäst!



Om någon timme kommer det lite folk hit på middag, min kära pappa fyller nämligen år idag. Men först ska jag hoppa in i duschen med världens bästa tvål. Darkwing Duck från ÖB som luktar jordgubb,
det ni!




HELG

Det känns som att jag har varit på JC mycket längre än fem dagar, jag trivs som tusan!

Nu har jag i alla fall gått på helg. Mina fötter bultar och vill helst inte ens stå upp mer idag. Får se hur jag ska lösa detta. Ett till problem som ska lösas, eller som måste lösas, är att jag s k a ha tag i kavajen från HM som var med i Sofis mode den här veckan. Jag få ge mig ut på jakt!



Perfection


THESE BOOTS ARE MADE FOR WALKIN'

Har precis stigit upp ur ett kokhettbad. Som nybliven arbetande kvinna är kroppen rätt slut efter en heldag, men roligt är det!
Nu blir det halv åtta hos mig och sen hörrni, efterlängtade andra avenyn!

Förresten så älskar jag skorna som ramlade ner i brevlådan idag!


FIRST DAY

Då sticker jag alldeles strax iväg till min första arbetsdag, lite nervis. Men det är alltså på JC ni ska handla nu!
Tjing!



RSS 2.0