MONDAY

Trodde aldrig den här dagen skulle komma. Men det gjorde den. I morgon är jag äntligen ledig och det känns inte annat än underbart. Att det ska regna skiter man väl i.

-


ABSOLUTA FAVORITEN


Kangas Laponia.

Vi borde väl kanske inte fästa oss vid hästarna men det går inte att låta bli.
Det kommer göra ont i hjärtat när hon åker.


DJURBLOGGEN

Skulle man kunna tro att min har blivit. Men det är väl så mina dagar ser ut nu för tiden. Djur, djur, djur och djur.

Var nyss i stan och gick med Ellie runt lillfjärden och kom på hur underbara dom är. För henne spelar det ingen roll om jag har en skitdag, är less och grinig. Hon viftar på svansen och pussas ändå. Guld värt. Hon skulle aldrig gå ifrån mig.


Hittade ingen bild på henne nu men däremot en på mig och Tummelisa.
Där ser ni hur fin en hästmage kan vara några dagar innan det ska titta ut ett föl!


OCH DU SOM TROR PÅ KARMA OCH KALLAR DIG LÄRD, BORDE VETA ATT I NÄSTA LIV BLIR DU INGENTING VÄRD

Jag är ledig. Det är sol. Jag har fått lön. Livet känns sådär extra bra. Och när jag tänker efter så stör det mig inte så mycket att jag jobbar hela helgen. Midsommar har liksom aldrig varit någon panghelg för mig så lite extra pengar är väl mer värt då. Jag intalar mig det i alla fall. Jag har ju ändå andra saker att se fram emot.

Tar och lägger mig en stund till ute innan jag måste ta tag i lite saker som jag aldrig hinner annars när jag jobbar.

Puss!

KÄRLEK PÅ JOBBET


Loke och Lova.

En dag kvar till torsdag.
En dag kvar till ledighet.
Två dagar kvar till midsommar..
.. och jobb.
Vi gör det bästa av situationen.


Jag måste skaffa mig en riktig dagbok med lås. Den jag har nu är utan och duger inte.


NAILS


3 för 99 på kicks
kap


SUMMER LOVE



Promenad i kvällssolen igår med mamma och finaste hunden. ´
LMG kan dra.
Ovärt.
Jag är redo för nya upptåg.
Välkommen livet!




VARNING FÖR KÄNSLIGA LÄSARE


Tittut!


FÖRSTA DAGEN

på resten av mitt liv. Det leker, åh

IT'S A QUARTER AFTER ONE, I'M A LITTLE DRUNK AND I NEED YOU NOW

Batterierna är inte laddad efter en dag som denna på jobbet, men det är väl ingen världslig sak. I morgon intar vi banorna på Boda Borg med storm och vad som händer sen vet man aldrig. Dingdingding!


-

Inget vettigt. En mal flyger i rummet. Nagellacket flagnar. Fingrarna kliar. Stört. Ge mig. Sjukt. Godnatt

-


FREE FALLIN



Ligger utvilad på en sval altan och inväntar sömnen. Det verkar bli en lugn dag på jobbet i morgon och det tackar och bockar jag för. Fast det spelar nog egenligen ingen roll. Jag är så taggad inför lördagen så dagarna tills dess kommer gå så fort ändå. Det är nämligen Boda borg och grillning med mitt underbara gäng som väntar. Åh, dom är så bra.


THE SMELL OF ROSES MADE HER CRY

Tänk vad mycket bara en doft kan göra. Den kan liksom sätta fart på hjärnan direkt och få tankarna att hamna i helt andra banor. Som den jag har på min arm nu. Den bästa och värsta för mig. Bara Johanna som vet men lika bra är väl det.
Och tänk hur livet hade sett ut om man var modigast i hela världen. Så modig att man vågade säga precis hur allt är, precis vad man tycker och göra precis det man vill.

Okej jag erkänner, jag är trött. Godnatt

SUNDAY

Nu var det ett tag sen känner jag men jävlar vad fullt upp det har varit nu och vad mycket det är som har hänt. Bland annat så har jag för första gången sett en häst föla, jag har druckit godaste drinken på manis, ätit kebab i Ilsbo, firat världens snyggaste student och ja, ni ser väl. Fullt upp!

Men hela jag är på något sätt på toppenhumör nästan hela tiden, jag blir bara förvånad!

ONSDAG

Precis hemkommen från middagsbjudning och drinkar på Manis. Nu jäklar kommer jag sova gott, bäst vi går och lägger oss.


EN PUSS OM DAGEN ÄR BRA FÖR MAGEN


ALL GOOD THINGS COME TO AN END

Otroligt vilken bra helg. Om jag skulle vara tröttast i världen i morgon på jobbet så behöver jag inte känna någon ångest ändå.

Men mitt i allt det underbara ska det såklart hända något tråkigt. Ett av våra föl somnade in i Kims knä igår, endast en dag gammal. Orättvist!

HARD WORKWORK

Dagens minus: En fågel siktade på mig.. och träffade. Tack och lov på brallan men ändå. Får jag chansen tänker jag ge igen!

Även lite trist att jag och Linette jobbar både studenthelgen och midsommarhelgen. Men som sagt, kan inte vi komma på festen så får väl den komma till oss, eller hur var det? 

Nä nu ska jag inte hänga läpp för det, här har jag gått och fått världens bästa sommarjobb så jag ska inte klaga. Min semester tar jag förhoppningsvis med mamma, ena mostern och kusinen i slutet av augusti/början av september. Tjopp!

TISDAG

Underbara, underbara dag. Mer än så här begär jag inte på min lediga dag.

Nu ska jag leta efter något trevligt campingställe, för någon slags semester ska vi väl få också som kommer jobba hela sommaren.

RSS 2.0