Lördag

Mysigast och roligaste kvällen igår. God mat, blev proppmätt. Tur att vi förbrände allt sen. Tusan vad vi dansade loss i Vickans lilla lägenhet, haha, grymt. Laddade upp lite inför idag, för ikväll blir det paartyparty. Grymt!

Freeedag och lov

Äntligen lov! Fyfabian vad skönt, och jag ska bara ta det lugnt.
Ikväll blir det mys och middag med tjejerna och i morgon blir det för ovanlighetens skull lite party.

Annars är jag trött. Har skrattat och haft oss hela dagen tror jag så energin är borta lite. Hände även en liten olycka med kära Amys näsa, har faktiskt lite skuldkänslor... hehe.. Men han är lika fin ändå.

Ha en bra kväll!


Åh, tiden går för fort, jag hinner inte med

PUSS


När det äntligen är över

Japp, nu är det gjort och nu ska jag släppa det där.
Idag ska jag bara ta det lugnt, ska inte ägna en enda sekund till att tänka på skolan. Skönt ska det bli!

Mer har jag inte att skriva nu för jag är L E S S. Lite mer än vanligt faktiskt.


Snart är det över, snart är det lov


För dom som inte ser så är det där jag och Stina i morgon.
Nu ska jag åka och hämta mamma.
Jag vill jag vill jag vill, så typiskt va. Haha.. Blööö


I need a break and I need a vacation, take me away from the civilization

Dåså, ännu en dag avklarad. Balen har flyttats till folkan, någon gav förslag om en uringul klänning? HAHA. Njava. Seriöst. Igår kunde jag inte sova. Jag hade någon slags student/bal-ångest. Jag tänkte på massa småsaker som; tänk om jag skulle flagna efter Cypern? Ja, massa småsaker. Fast jag har bestämt nu att ta en sak i taget. Först och främst klänningen. Till veckan ska jag till Gnarp och kolla på tyg. Hjälphjälphjälp..

I morgon är det projektredovisning. Antingen är jag sjukt nervös eller så håller mina tarmar på att trassla in sig i varandra. Tror jag är nervös. Jag har i alla fall bakat kakor från bloggen idag som det ska bjudas på i morgon. Det blev inte så många, så hoppas det inte kommer så många. Hehe, inte bara för kakornas skull..


Nu ska jag snart till Stinaflina och träna lite inför när vi ska prata. HA EN BRA KVÄLL

Tycker även vi borde angla lite mer, kände att det var lite av våran grej, hahaha..


So send me a man from Argentina to make me the happiest girl in the world

Jag har fått någonting gjort, nananananaaaana. Jag har gjort tre av fem notiser och det känns underbart. Något som inte känns underbart nu är torsdag och projektredovisning. Jag är galet nervös. Jag vill inte stå på scenen i aulan och prata i en mikrofon, njae tack, inget för mig. Men sen så. Då är det lov och fan vad jag ska plåga mig själv då, hähä.
Nattinatti...

Om jag var tio år yngre skulle jag inte behöva dig längre

ALDRIG ALDRIG MER! Aldrig mer ska jag öppna en mattebok! Okej, jag är ungefär 99,9 % säker på att jag inte klarade kursprovet så man vet ju aldrig. Men just nu ska jag glädja mig åt det, fyfan vad skönt det känns.

Roligt att fira med att plugga men vad gör man inte. Jag ska i alla fall trycka i mig en semla när mamma kommer hem. Sen måste jag även anstränga mig lite, fundera vilken färg jag vill ha på balklänningen. Modellen är så gott som bestämd men färg.. fan vad svårt. Jag vill ju helst svart men nu när håret är så mörkt kommer det bli mörkt på mörkt. SVÅRT. Förslaag?


Gå och lägg dig

Jag ska. Nu på en gång. Ett kursprov i matte c väntar i morgon, JIPPI.
Håkan vaggar mig till sömn.
Jag kommer inte höra av mig igen, och jag kommer inte ta skulden.
Så säg det och få det gjort, det finns bara ett enda sätt att brinna upp.

Som om inte det skulle vara nog

Ofta är det inget mitt emellan. Antingen är det positivt eller negativt på en gång, man liksom känner det. Jag tror att det är positivt, samtidigt som det är negativt. Yrigt.
Den här veckan blir inte roligt. Kursprov i matte på tisdag som jag garanterat inte kommer fixa, sen har vi projektredovisning på torsdag. Sen är det sportlov, ett välförtjänt!

Söndag

Behöver någon hjälp med en häst så säg till förtusan! Är så sjukt jäkla ridsugen så det finns inte. Jag slutade nog lite väl tvärt efter att ha ridit i tuuuusen år.

Otroligt gammal bild.


Nä, nu ska jag åka och handla lite. Idag blir det jag som står för maten. Ska bli spännande och se om jag lyckas.


Vad jag bryr mig om nu är att aldrig ge hjärtat rakt ut

Galet lyckat kväll, det räcker att skriva i det här inlägget.


Lööööööööördag

Nu är jag precis hemkommen från isen. Tidigt i morse begav vi oss iväg med korv, bröd och flera lager kläder. I alla fall Johanna, haha.
Där har vi varit ett tag och myst och haft det sjukt roligt. Lovar att om man skulle umgås med det där jänget varje dag skulle man ha tvättbräda efter en vecka. Kanske värt att prova?
Nu ska jag villa upp mig lite innan denna grymma dag fortsätter. Karbad i Näsviken och sen lite mys och spel i stan. Sen vert jag inte hur kvällen slutar.. haha.

Underbart!

Heeeeeeeelt galet. Idag hade jag min sista riktiga mattelektion i hela mitt liv. Jag njuter, vilken befrielse! Okej, har väl inte det bästa kvar, ett kursprov, men ändå. Lycka.

Inga planer för kvällen, fytusan vad tråkigt. Inga planer för i morgon heller. Kan ni tänka er? Kanske att det blir angling, jag hoppas på det.

Du får mig att sjunka lågt, och be om mer

Nu är jag i alla fall lite gladare. Fick höra att vi kunde jobba hemma på foton så då var det ju ingen idé att ta nästa buss. Så i stället börjar jag två, skönt. Då ska jag laga någon god lunch om jag kan, haha, är ju inte den duktigaste i köket precis.

Lillräven.


Missad buss och världens sämsta morgon

Yes, jag har missat bussen. Jag hatar bussar. Och jag hatar att klä på mig på morgonen, det är bland det värsta jag vet. Det förstör aaaalltalltallt. Nu är det 45 minuter tills nästa buss går. Roligt. Sen har vi världens längsta hål. Fan vad negativ jag är idag. Nu kommer jag ha världens sämsta dag bara för att den började så dåligt. Roa mig!

Något säger mig att du blir borta en lång lång tid

Väldans mycket Håkan det har blivit dom här senaste dagarna. Men vad gör det? Han är ju oftast grym. Något mer som är grymt var promenaden, riktigt skön förutom att jag fick skoskav och inte kunde gå så långt som jag ville. Men det blev rätt långt ändå.
Nu ska jag snart göra någon lunch, sen åka och handla lite med mamma, lämna av henne på jobbet och åka hem och städa rummet om jag orkar. Det ser förfääärligt ut.

Här är bara en liten fjuttdel av allt jag vill ha:

Visa vid vindens ängar

Nu ska jag sätta på mig dojjorna, gå ut, bluuuuunda, lyssna på den här http://www.youtube.com/watch?v=o95RtoRfUcI och låssas att det är våååår. Vet inte varför men jag får världens vårkänslor av den låten. Jag tänker på när man slipper ha en tjockjacka och när man kan sitta ute i gräset på skolan. Det är nog inte så långt kvar nu tror jag.
Hööörshej..

Money must be funny

Åh vad less jag är.. Varför ska det alltid vara så att när man har mycket pengar, då hittar man aldrig något att köpa, och när man verkligen inte har, då hittar man hur mycket som helst.
Jag gick igenom stan idag på max tio minuter medans jag väntade på bussen, och på den lilla tiden hittade jag hur mycket som helst. Såå typiskt. Jag är så himla sugen på att köpa massvis med kläder. Helst skulle jag vilja byta ut hela min garderob. Hm.. undrar jag om det är för tidigt att skriva en önskelista eller be till någon slags gud att ge mig ett par guldbyxor?

Vad jag bryr mig om nu, är att du kommer nära mig

Både jag och Ellie är lika trött som Kalle Anka på julafton tror jag. Tror faktiskt jag ska låta mig somna en liten stund, har kämpat emot någon timme nu. Sen ska jag göra övningen igen.

Finaste låten just nurå, http://www.youtube.com/watch?v=flQ8XJDIFGc

Du är fanimig inte sann.

Jag saknar självdiciplin!

Jag har tänkt på det länge nu och jag har helt tappat självdiciplin tror jag. I höstast gick jag ut och gick varje dag, hur långt som helst. Idag blir det bara "jag gör det i morgon", också blir det aldrig av. Och så är det när det gäller allt tror jag.
Men! Idag läste jag i Sofis mode om en övning man kan göra, och det ska jag börja med, varenda dag, jag ska skörpa mig.

"Ta en kortlek och sätt dig någonstans där du kan vara ostörd. Börja lägga korten så långsamt du kan i en hög, se till att varje kort täcker det underliggande kortet helt och hållet.
Liksom de flesta människor kommer du snart börja känna dig rastlös och uttråkad och kanske börja ifrågasätta övningen. Din uppgift är då, trots detta mentala protester, att fortsätta lägga korten så koncentrerat du bara kan. Fortsätt i minst tre minuter.
Den här övningen kan verka simpel men ju oftare du tränar, helst varje dag, kommer du märka att du får en ökad självdiciplin även i vardagslivet."

Haha ja, efter en kort stund började det krypa i kroppen. Men jag antar att det är värt att försöka om det stämmer.


You're just a page in my diary

Åhå vilken skön vecka det kommer bli. Naturkunskapsprovet var det enda i skolan idag och det gick faktiskt bra trots att jag inte har varit världens duktigaste på att plugga. Resten av skoldagarna ser riktigt bra ut, och det gör dom såklart för att vi har väldigt lite lektioner.
Jag vill söka jobb och leta lägenhet i Göteborg nuuuuuuuuu, vill verkligen härifrån direkt efter skolan!

Nu ska jag lägga mig på soffan och vänta på mat. Kanske kolla på tv, kanske rita lite.

Söndag

Kvällen igår var braaaaaaaaaa, lyckad nästan ända från början till slut. Känns som vi ska börja trappa ner lite på det här nu men vi har det ju så jävla bra, helt sjukt.

Woho, ledig i två dagar nu skulle man nästan kunna säga. Ett prov i morgon bara. Artärer, vener, kapillärer och allt vad det heter.. Lycka till Sara, lycka till.

HAHA

Puttninuttdag

Rosa, rött och hjärtan överallt. Höm, undrar jag vem som har bestämt att det ska vara så. Och sen undrar jag hur många som är lycklig på den här dagen. Själv är jag taggad inför ikväll som vanligt skulle man väl nästan kunna säga. Men vem vill sitta hemma ensam på den här stämplade dagen? Så vi kör på rockband, gratis inträde och 25an i baren, funkar fint för oss!
Nu har jag precis bakat. Kände att jag kunde anstränga mig lite och göra det idag, så jag hoppas att den ska smaka bra, fast det tvekar jag inte ett dugg på. Den ser skitgod ut plus att det är jag som har gjort den, hähä..
Nu väntar jag på att mamma som har jobbat natt ska vakna och gå ut och gå med mig i det fina vädret, sen ska jag väl börja dona lite smått.
Ha en bra dag hur ni än firar den! Och även fast det var tusen år sen så vet jag en som fyller år idag, grattis!


Och samlat damm på min gitarr

Äntligen är den jobbigaste skoldagen över. Jag hatar torsdagar. Nog för att vi har insett att vi är jävligt lat när det gäller skolan så är det drygt ändå. Så fort vi får chansen går vi iväg och gör något annat. Och jag hatar bussar. Jag har blivit alldeles för bekväm av mig när jag oftast har bil till skolan.
Dagens plus var i alla fall ett par lättförtjänta trosor. Orka kasta en boll i en hink för att få dom, hähähhäh.
När jag kom hem hade även mamma gjort i ordning en liten låda till mig och fyllt med lite olika, pluttigt, tack! Det närmar sig på allvar nu. På allvarallvarallvar.
Nu ska jag lägga mig i soffan och lyssna på Melissa Horn - Sen en tid tillbaka, har fått i uppgift på foton att göra ett skivomslag så nu ska vi se om det dyker upp några bra bilder i skallen på mig.
Ikväll blir det modevisning!


There will come a point in your life..

..when you realize who
really matter's, who doesn't and who never really did.
So forget the people from the past, cause there's a reason 
they didn't make it into your future.

Ni + fler är det bästa jag vet. Ja, det bästa jag vet.

Måndagmorgon

När jag vaknade idag fick jag höra den tråkigaste nyheten. Hoppas du får det bra där uppe! :(
Usch.. jag vet inte vad jag ska skriva mer. Jag vill ha helg!


Gunilla jag mår illa!

Grym kväll igår, jag hade så jävla kul. Rockband + Rosenström på samma kväll, vilken lycka!
Nu ska jag sätta mig och rätta högskoleprovet vi fick testskriva igår, HAHA, vågar jag ens veta resultatet? Tror inte det va. Känner att det riktiga provet i mars är som bortblåst. Vägrar lägga 350 kr på något som kommer gå åt pipan. Nejnej. Ska jag göra det där provet vill jag få bra resultat, vilket betyder att jag måste vara i bättre form. Fast frågan är om jag är det om jag gör det om några år? Haha, vilka probleems..

Asshooooooooooles......................................

PUSS!


Snaaaaaart lördag

Jag har inte tid för jag leker med J och H. Hihihi

Stay by me now, don't walk away

Jomenvisst. Idag har jag och Johanna varit till Gävle trots våran dåliga ekonomi, och inte är den ju bättre nu i alla fall. Men nu ska vi ändra på det, Göteborg närmar sig!

Nu ska jag ta mig i kragen och plugga. Jag har verkligen haft hela den här veckan på mig men jag har bara skjutit fram det, såå duktigt. Kan nästan lova att jag hinner fastna med något annat nu med så det inte blir av. Vi märker väl!

Hähäh cool jag är som köpt hatt!


För att vi har åkt skidor idag

Det är sant, jag lovar. I Forsa, i ett spår med uppförsbackar (dödsjobbiga) och nedförsbackar (livsfarliga!) och endast en vurpa. Måste säga att vi var jäkligt duktig, det här ska göras om. Så jäkla kul, hahaihi!
Nu sitter jag och laddar inför lördag och taggar till med Björn Rosenströmlåtar, jag längtar så satans jävla mycket! Kommer bli sjukgaletgrymtbästbästbäst! Men fööörst... provapåhögskoleprov. Lika bra. Jag börjar ju ha en liten aning om vad jag vill bli senare i livet så det är väl lika bra.






Anything goes but don't blink you might miss

Härligt säger jag. Trodde jag skulle frysa ihjäl när jag gick ut och gick, men icke! Det var skönt, nästan så jag svettades. Det här ska jag göra till en vana nu, precis som förr. Känner att jag behöver få lite ordning på livet nu.
Nu ska jag belöna mig själv med att läsa lite bloggar och mysa med Ellie. Sen blir det skoljobb.

Och hahaha... det är fortfarande så jävla pinsamt att det blir roligt, MOAHHA

Och jag vet inte varför

Så himla konstigt. Det är konstigt.

Bra eller dåligt? Nej inte fan vet jag.


With your feet in the air , and your head on the ground

Finns det något skönare att vakna av att solen lyser in i rummet och man känner sig pigg? Jaaa, att vakna skittrött och det spöregnar, fast helst inte ensam då. Det är grejer det!
Men i alla fall, idag var det solen och mamma som väkte mig, mest mamma. Vi har varit ute och gått nu på morgonsidan, rätt långt gick vi och det var skönt. Idag ska jag inte göra så mycket, bara sjukhuset en sväng vid halv tre och sen ta det lugnt bara.

Nu ska jag lägga mig på soffan och låta denna låt http://se.youtube.com/watch?v=YVFLgx8o7XM&feature=related spelas om och om, jag gillareeeen.

Som ett sandkorn i en öken? Ja, typ.


Muss!


Don't tell me you're sorry 'cause you're not

Riktigt bra helg. En mysig tjejmiddag på kina i fredags, blev proppmätt. Lite fotbollskikande och lite mys. Lördagen var vi ut för ovanlighetens skull, kände att det var ett tag sen, hähh. Mycket folk och det var barabra. Lite fotboll idag med.
Jäkligt dålig har jag blivit på det här med att blogga känner jag, har väl annat för mig kanske.. eller så är det att jag aldrig har tid? Hahaha.. jag vet inte.
Nu ska jag ladda upp för världens jobbigaste skolvecka. Eller inteeee! Vi har projektvecka och dom enda lektionerna vi har är matte. Skönt, perfekt. Vi ska dra till Gävle någondag så om det är någon som vill låna ut ett busskort man kan åka dit på så hojta!

Någon bild från igår kan jag väl bjussa på sen kanske.


RSS 2.0