He drowns in his dreams

Jarå , då var det lördag igen . För en vecka sen låg vi utslagen på en uppblåsbar madrass och laddade för ännu en kväll . Idag sitter jag här , nyss tagit mig en långpromenad för första gången på länge som var hur underbart som helst och funderar på kvällen . Stadt eller inget känns det som . Annars vankas en bättre helg om en vecka tror jag . Men , hade det varit för åtta - nio år sen hade jag nog tältat utanför august natten till idag , suttit utanför och väntat in Karl Martindahl som är där ikväll . Vilket fan jag var , haha .

Nu ska jag inta soffposition och invänta någon bekräftelse om kvällen .

Ha en bra lördag vettja , adjöss gå till sjöss .

Ps : jag saknar Norge .

Hemma en sväng

Norge är bra , Oslo är bra , Johanna är bäst .
Vi trivs nog rätt bra där , allt kommer lösa sig tillslut , med nya krafter , batterierna måste laddas .
Man ska nog inte planera tider för mycket , så vi åker tillbaka när vi åker tillbaka .

I morgon tar vi en tripp till Sundsvall , möte och punktpunktpunkt . Inte som i MammaMia , men lite illa är det .
Dom här ska jag ha i alla fall , det ska jag , snälla Monki . Dom är i mina tankar hela tiden nu , höhö . Och Idyll , lyssnar på den om och om igen och längtar tillbaka lite fast jag bara varit hemma i tre - fyra timmar .

Adjö .


Hejdå Hudik

Äntligen får jag skriva så. I morgon klockan 06.58. Då går tåget och resan mot Norge - Oslo börjar. Om vi har bokat biljett hem? Självklart inte. Vi stannar så länge vi kan, men till jul kommer  vi hem, höhö.

NU BÖRJAR LIVET!

Vågar inte fundera på hur mycket jag kommer sakna vissa, men det tar vi då.
ADJÖ.



Lördag

Idag tror jag minsann att det vankas lite fest och utgång. Tror faktiskt det blir tredje gången sen studenten. Det som var våran helgsyssla förr. Då var det tvärtom, aldrig hemma. Men nusååå.


Maria Mena



Det här skulle kunna bli en bra helg och det är på tiden.

I moooorgon..



Då kommer minsann denhär bruden hem till lilla Hudik igen. Det är bra tycker jag.

Hittade även en bild från nästan säkert precis ett år sen. Sjuuuuuuuuuuukt rolig och galen kväll, lätt en av dom bästa i mitt liv. Minns hur vi dansade tills vi var dyngblöt, precis hela kvällen och sen sov alla hos Mallan. Åhåhåå vad roligt!


Onsdag

Vilken dag. Började skit i alla fall, förutom vädret då.


Har varit och pantat lite burkar, kikat lite och råkade få med mig ett par skor. Gör mig inget, rätt nödvändigt.


Nu önskar jag att någon dansochfestsugen ringde och frågade om jag ville på bockarna ikväll. Det hade jag nog velat. Meeeenmen, kvällen kanske blir bra ändå med lite tur. Tur tur tur.


Annars skulle jag vilja åka till Brännås i ungefär, hm.. en vecka nu. Skulle vara riktigt skönt att komma bort lite och inte bry sig om något. Ja, det skulle jag vilja.


Nu ska jag se top model. Borde börja en ny sesong idag, en ny fast gammal om ni  fattatattattattaaaaaaaaar.


Adjö.




Eeeehehehe..


Tisdag

Äh, jag blir bara mer och mer less. Nu ska jag ta tag i mitt liv.

Promenad nu. Sitter aldrig fel vid tillfällen som domhär. Kanske därför jag går varje dag?

If life was a song..

.. would you sing it, would you sing it with me?

Nu är det jag som ska lägga mig på soffan, det förtjänar jag efter dagens lilla promenad, höhö.


Måndag

Har missat att det har gått mer än ett år. Skönt, ett tecken på att det är ett avslutat kapitel.

Nu ska jag ut på äventyr tror jag! Hejjahejja.

Söndag

Idag var det skönare på stranden än igår, skönt i vattnet också och det bränner i ansiktet.

Förresten fick jag en superduperidé idag. En utekväll med idenorstjejerna, dra mig baklänges vad efterlängtat. Tror inte det är många som kan få till dedär lilla extra som vi kan, höhö. Gäller att hitta en lördag eller onsdag när alla kan. PUSS.

Nu ska jag klippa ut mönstret till det jag ska sy. Så långt har jag kommit på mitt projekt............. hihi.


Nattinatti

Myst ute med mamma och pappa nu, lite drinkar och irish coffee. Tur att dom ställer upp och umgås med mig ibland :)

Godnatt!

And the truth is..

.. baby you're all that I need.

Skön dag. Fast nä, inte jätte. Det blåste lite kallt där vi var men det gjorde inte så mycket. I morgon blir det nog också en dag på stranden men då med my dear Joooojoooo.

Kikar på Madicken nu. Grilla sen. Mer händer nog inte ikväll. Hmhm värdelöst. Fast skönt.

Lördag

Och nu åker jag och pappa till stranden, hörs!

Fredag

Det händer på tok för lite i mitt liv. Helt ärligt har jag varit ut två gånger sen studenten tror jag. Det är min nittonåriga sommar det, vilken tid att minnas! Men i alla fall, då tänker jag att jag borde ha gjort något annat. Men nja, jag har svårt att komma på något. Lugnaste jäkla skitsommar alltså.

Förhoppningsvis så börjar det röra på sig nu. Vi har planerat och tänkt. Det är inte mycket som fattas. Mest viljan tror jag. Men jag är 100% säker på att det är det här jag vill. Skulle lätt kunna åka i morgon om det var så. Synd att det är lite saker som måste ordnas först. Inte ba å ååka inte.

Om inte, eller också, så vill jag ta en sista minuten. Om det bara kunde regna lite pengar över mig. Fast.. jag är på ändå. Allt går bara man har dendär jävla viljan. Åh vad less jag är. Åhåhåhåhå.

I morgon ska jag, även om jag måste, släpa med mig pappa till Hölick om det blir fint. Lite sol och bad ska väl inte vara så svårt att ordna. Lite finväder bara.

Heeeeeeejdå.



coolgirl_92

Time after time

Det som är det roligaste med att blogga är att kunna gå tillbaka och läsa gamla inlägg. Men inte bara roligt, rätt jobbigt också.

Torsdag

Vi vågade vara kvar ända tills idag. Grymt av oss och mysigt var det.

Men vad händer med mig alltsåååå? Jag är så duktig så. Det är skönt när man lagar maten själv, då är den enda man kan skylla på sigsjälv om det är äckligt. Men hörrni, det jag gör blir så jäkla gott. Idag till exempel. Ser kanske lite ofräscht ut på bilden men det smakade underbaaaart. Och det är en omelett med ost på, inte en macka.



Annars då? Tjaa, eftersom vi kom hem rätt tidigt så har jag hunnit med en långpromenad. Mamma släppte av mig långt ut i saltvik så gick jag hem. Svettigtsvettigt. Riktigt varmt ute nu och jag vill badaaaaaa.

Nu ska jag se lite på teve, Top Model och The Hills. Sen blir det läsa lite Vecko Revyn, ääntligen.


Green Day - 21 Guns


Let's go

Japp, då far vi.
Hörs i morgon!



Kan få till dedär med penseln ibland jag med, höhö.

Tisdag

Vad jag längtar tills den dagen då jag kan säga h e j d å h u d i k . Dit mina vänner, dit längtar jag. Förhoppningsvis blir det snart. Något säger mig det.

I morgon ska jag ha en mys dag / kväll / natt / morgon med mitt hjärta. Blir en liten trip och jag hoppas vi vågar stanna lite längre än förra gången.


Everything in my body says no

Skönaste promenaden på länge nyss i kvällssolen. Har tappat dedär lite. Det var ju lite av en daglig rutin förut. Skärpning!

Idag har jag förvånat mig själv lite. Jag, Sara Margaretha Dahlberg, har varit ner på stan och köpt tyg och mönster. Jag ska sy. Vaaaaaaa? Sy? Jag måste börja underhålla mig själv lite mer. Hur det kommer sluta vet jag inte. Har absolut inga höga förväntingar på mig själv eftersom jag knappt minns hur en symaskin fungerar. Fungerar våran ens? Bra fråga.

Nuuuuuuuuuuuuuuuu väntar jag på Prison Break. Inte många avsnitt kvar nu och jag är väl ungefär den enda som inte vet hur det slutar.

Adjö.

Helt slut

Efter två slitsamma arbetsdagar och alldeles för lite sömn så förtjänar jag verkligen en liggplats i soffan just nu. Ska snart inta den. Men roligt har jag haft, tänk att få jobba sådär jämt, underbart. Finns verkligen inget sötare än föl, sålänge dom är snäll i alla fall, höhö.



Kräftskiva igår hos Johanna. Var trevligt att se lite folk tänkte jag skriva, men tja, har inte gjort speciellt mycket på sista tiden så det var uppiggande förutom att jag var sjukt trött. Men så värt!

Nu soffan. Adjööööö.

RSS 2.0