julen är här

vilken julkänsla jag fick idag när jag, stina och johanna var på stan. fattas bara lite ljusstakar i alla fönster. så nu längtar jag ännu mer till julen. men somsagt, efter julafton är jag nöjd. eller kanske inte? fick just reda på att hällan är ledigt på nyår vilket kan leda till att vi kommer ha världens största och bästa nyårsfest. vem kommer inte att älska oss?
nu ska jag snart äta mat från hotchili. stekta nudlar med grönsaker, fläsk, kyckling och jordnötter. så jäävla gott. sen blir det idolmys med bästa tjejerna. kanske lite planering av studentresan. jag känner på mig att det kommer sluta med att vi slår ihjäl varandra?

kanske blir det lite popcorn ikväll? haha, väldigt efterlängtat bild för
vissa


eller något annat gott? hahaha


fredag

nää fy. vilken chock jag fick när jag vaknade och kollade ut genom fönstret. det behöver väl inte komma snö än? det har jag inte räknat med.
så vad ska man göra idag? jag som hade tänkt ta en långpromenad men det är väl inte det mysigaste just nu. ikväll blir det idolmys tror jag. PUSS


did you give the world some love today babe?

värd att lyssna på vettja.. http://www.youtube.com/watch?v=NG05ZBxv8uY

torsdag

det är som ett stopp i mina fingrar. det finns inte ett piss att skriva.
rolig kväll igår, trött och sjuk idag. värt det.

i find it hard to trust, not only me but everyone around me


onsdag

onsdag och jag känner mig sjuk. tro det eller ej. jag kände redan igår när jag gick och la mig att halsen inte var helt hundra, och nu har jag frusit sen jag vaknade. kan nästan tänka mig att jag har feber. men hur typiskt är inte det? jag som verkligen aldrig är sjuk också är jag det idag. men vet ni? det skiter jag i. jag tänker gå ut och ha minst lika roligt ändå.
nu ska jag ta en hulken-glass mot halsen och krypa ner under en filt och kolla på någon film.
ses i kväll gott folk

ojdåå

ehee.. lite nytt blev det


lyckat

lyckad dag i sundsvall. dock lite uttröttande att köra hem i mörkret men det gick ju det med. nu ska jag ha en fortsatt trevlig kväll med stina, maja och anna. HEJ


måndag

nu bär det av till sundsvall

förlåt om du inte förstår men nångång gör du nog det 

söndag

ta dina minnen och försvinn ur mitt liv
älskade älskade du

dagenefter

trevlig kväll igår, glad att jag valde att stanna hemma tror jag. fast vad vet jag, kanske ljusdal hade slagit allt liksom? nä, men jag känner att om stina hade varit med så hade det blivit pricken över i:et, tycker synd om den jäveln som måste jobba hela tiden. men hursomhelst, det var bra, trots allt. började kvällen inne på stadt genom att få en dusch av min egen cider. var lika blöt i ansikte och hår som om jag hade fått en riktig dusch, gulligt. men då vet ni i alla fall, det var inte svett! råkade även ut för ännu en blodig och söndertrampad fot. varför liksom? vem hatar mig? haha. alltid.
nu ska jag ta det lugnt och dricka massa vatten så jag är heelt körduglig när vi ska till sundsvall i morgon, jag, stina och anna. härligt brudar att komma iväg en sväng, tycker vi förtjänar det!
ha ett bra söndag puss

nu har det slagit om helt

det blir inget ljusdal och vickan. det blir stadt hemma i hudik i stället. vilken festprilla jag har blivit alltså. men vadå? jag lever livet!

lörday

nu sitter jag här och har sådär ingenting att skriva. jag längtar till julen. fast bara fram till julafton. sen får det vara över. jag vill inte ha något nyår. fyfan för det. det vill jag bara ha om vi lyckas fixa största bästa nyårspartajet. vore så jävla kul! alla skulle ju bara älska oss.
idag är det lördag och jag kan inte bestämma mig. skitårå
nu vill jag ha måndag och lite sundsvall
tisdag utan klippning
onsdag med roligaste kvällen på bockarna, en såndär som man dansar tills man nästan dör

jag kan inte sluta lyssna på johan palm när han sjunger the winner takes it all, sjuuuktsjuktsjukt bra!

godnatt

oooja. som jag trodde blev det en mysig idolkväll även fast vi missade halva nästan. men det var det värt för en kebab med bröd på amandas.
nu borde jag väl egentligen höra till en av dom tröttaste i världen. men jättetrött är jag inte. jag måste i alla fall sova på om jag ska med till vickan i ljusdal på fest eller inte. men frågan är, vad ska man annars göra?
NATTI

fredag

vilken lättnad att äntligen vara klar med reportaget. men när zappa kommer ut har jag ingen aning om?
mitt och stinas projektarbete blev även godkänt idag. tur var väl det eftersom vi snart har projektvecka.
nu ska jag ladda för mysigaste idolkvällen. i morgon blir det ljusdal och korskrogen för fulla muggar, tror jag? partyparty,
NU ÄR DET LOV OCH HAREBRARÅ. fast jag tror inte att jag vill ha lov.

vi är duktig

sitter i skolan nu fast vi egentligen börjar två. ska redigera klart det sista eftersom det måste vara färdigt idag. ska snart gå och köpa lite cappuccino tror jag, mums.
mys ikväll, bäst.

those happy days


rekord

nytt rekord. vi sitter fortfarande kvar på skolan, och såhär länge har vi inte varit kvar i trean.
sitter just nu och redigerar texterna men ska nog snart åka hem. mamma ska få sina presenter då, jag tycker dom är sämst men jag hoppas hon blir nöjd. det är ju tanken som räknas.
men grattis mamma! du är den bästa som finns.


torsdag

helvete vad trött jag är. sitter i skolan nu och gör inte mycket. har ungefär världens svåraste uppgift på samhällen som även är enskild. jag vill dö.
nu är frågan om det ska bli en lugn helg eller inte? antingen blir det så, eller ljusdal fredag eller lördag. har hört att det är livat på fredagen i alla fall, även engmans kapell spelar där då så det vore ju inte helt fel.
annars är det lov snart och det det det det är brabäst.

ishockey

ishockey, något för oss? jaarå, med lite varm oboy så.
nu ska jag slå in paket till världens bästa mamma som fyller år i morgon!

should I be feeling guilty or let the judges frown?

mysig dag i skolan, jag spyr



when it's through it's through

kul att jag förmodligen aldrig kommer att somna nu. har sovit bort hela eftermiddagen och kvällen. men egentligen, vad gör det? det spelar liksom ingen roll om jag är trött när jag vaknar i morgon, jag måste ändå kliva upp. jag har inget annat val, precis som med mycket annat. det finns inga direkta val utan man får göra det man måste. jag har nog inte lärt mig det än. men nog fan ska jag upp till skolan i morgon. känns i alla fall skönt att mitt rivsår i pannan börjar försvinna. det ser ut som att jag har fightas med en kattunge. vad som egentligen har hänt har jag svårt att sätta fingret på, haha.
nattinatti. i morgon laddar vi för ishockey och bonde söker fru. hur det ska gå ihop är en bra fråga, men det löser sig.

mr. big - to be with you

tisdag

inget på hjärtat idag. igår var allt bra, idag känns allt skit. jävla bergochdalbana.

och bilen går bra

• jag har skrivit klart alla artiklarna, och dom är faktiskt bra

• i morgon får jag mary kay-produkterna

• jag har pengar så jag behöver inte känna mig asfattig
• jag har världens bästa kompisar

• beautiful onces är fortfarande galet bra

• på onsdag blir det nog ishockey

• kanske ljusdal i helgen

• prison break börjar ikväll!

• THE HILLS NU

jamen det här ser ju bra ut!


måndag

nu tar vi oss upp ur det här jävla hålet. nu gör vi det bara. och vi ska aldrig falla tillbaka. aldrigaldrigaldrig.

the winner takes it all
the loser standing small


lördag

lika roligt igår som alltid. bäst på fest?
ingen vet varför jag fick en hundring av en snubbe?


nu kör vi igen!

rock this party, dance everybody!
tur att jag har väärldens bästa kompisar

suede - beautiful ones

jag har verkligen fastnat för låten johan sjöng på idol igår. nog för att jag har hört den förut men aldrig riktigt lyssnat på den. men sjukt bra är den.

lyssna vettja http://www.youtube.com/watch?v=8Z8TBF05RoE

isn't it ironic

don't you think?

NU JÄVLAR :D


it can only get better

tusen år och två minuter

fredagkväll

förbannat trött är vad jag är nu. huvudet sprängs snart tror jag, även halsen med. men något som skulle pigga upp mig nu är en myskväll med mina tjejkompisar, något gott och lite idol. vilken tur att det är precis var jag kommer att få. nu ska jag ta mig en tupplur och lyssna på i love you till the end, soundtracket från ps i love you.  hur bra som helst, och ännu  bättre om man har sett filmen.

lyssna här
http://www.youtube.com/watch?v=T5QdFrwTk70

fredag

mysig kväll igår. kollade på ps i love you med stina, johanna, sara och carro. andra gången jag ser den nu och jag grinade ju inte mindre bara därför. i och för sig så är jag i en period nu när man kan peta på mig så börjar jag grina.
idag kan jag säga att jag mår skit bara.

små myror

speaking from experience, i know what youve been through. i know youre hurt, i have been hurt to. love dies hard, and life goes on. only time will tell. when to hold on, when to let go, when to forget, and ill let it show.  when you reach out, i will be there, love finds a way, when somebody cares. enough to hold on.

torsdag

jag har sagt det förr men jag säger det igen; fan vad fort veckorna går, nu är det snart helg igen. och jag vet inte, som jag och stina pratade idag, ibland är det nästan skönare att vara i skolan där man slipper allt dumt liksom.
idag åkte vi i alla fall hem vid halv tre, och tro det eller ej men så länge har jag inte varit i skolan sen vi började trean. men bra jobbat av oss idag måste jag säga. nästa torsdag kör vi hårt igen och då med cappuccino. matten i morgon vill jag bara kräkas på, så jävla less på det.
nu ska jag lägga mig och läsa solo och vänta på maten, det är jag som har önskat idag så det blir smarrigt. sen blir det pluggpluggplugg.

pisspotta

vad är det som händer? jag kan fan inte skriva. hur jag än försöker och vrider och vänder så blir det skitdåligt. och alla tre texterna ska vara klar och redigerade nästa onsdag. helvete vad sressad jag blir. snälla gud jag lovar att tro på dig om du gör så att det här går bra nu. har en intervju ikväll med en snubbe som har haft diabetes sen han var liten och har nu komplikationer osv. nu vill jag bara ha en fet godispåse, film och inte minst helg. bläääää 

now it's history

idiot

fyfan

ett enda kapitel

det känns som att vårat ganska så slappa schema har gjort mig skitlat när det gäller skolan. jag som lovade mig själv att verkligen kämpa sista året. men i stället skjuter jag upp allt som är jobbigt. jag orkar inte ens läsa ett kapitel ur en bok. i och för sig är det världens tråkigaste bok så det kanske inte är så konstigt. men lika svårt som att börja med ett nytt kapitel är det att avsluta ett. fast det är ganska jättemycket svårare tror jag.
roligt inlägg, alla är ju så jätteintresserad av vad jag tycker om skolan! pussdååå!

that’s all they’ve seen

rise against - the approaching curve

tisdag

fan vad glad jag är, jag klarade matteprovet. helt otroligt! jag som var stupsäker på att jag inte skulle.
fan vad less jag är också, är så less på hudik så jag tror jag dör. så fort jag går ut skolan vill jag bort härifrån.
nu ska jag snart ut och gå med stina tror jag, det är bra och hon är bra och vi har kanske till och med kommit på ett projektarbete. äntligen?


if it makes you happy

then why the hell are you so sad

måndag

jag är helt slut. både i kroppen och i huvudet känner jag. men efter en sånhär helg så är det väl kanske inte så konstigt?
men fyfan vad värt, den har varit sjukt rolig trots att det gick lite utför ibland, haha.
nejmen tur för mig då i alla fall att vi hade en kort dag i dag, som vanligt nästan. började tolv och slutade två. i morgon börjar jag åtta och slutar tio. mycket värre än så är inte skoldagarna för mig. men läxor, prov och skit har vi så det räcker och blir över.
nu ska jag ta en liten tupplur tror jag och vänta tills klockan fem, the hills, dagens höjdpunkt förutom bilen. jag älskar våran nyaste bil och det är underbart att jag kan ha den så pass mycket som jag har. den är bäst! HEJ


en fråga

vad tusan ska jag göra mitt hår? är så less på det så jag vill spy. jag trivs ju bäst i mörkt på alla sätt liksom. men frågan är om jag ångrar mig igen sen då. och ibland är jag sugen på lugg. fan alltså, hade det inte varit bal så hade jag klippt av mig det!

bara bäst

behöver jag säga mer än kung kung kung i baren?

lördag

idag är jag trött. men det gör inget. jag hade grymt roligt igår och jag älskar när saker man har planerat blir lyckat.
jag kan inte riktigt svara på om nollningen blev det eller inte, men kanske? jag var ju inte där hela tiden eftersom jag och johanna fick för oss att åka hem och klä ut oss, som vi sedan ångrade.
men somsagt, bra kväll. bra är det ju också att jag mår bra idag eftersom det börjas om idag igen, för ikväll blir det stadt.
höööörs.


snart så

då var det dags snart nu då. har i alla fall bestämt mig för att inte gå in på gfesten. tror att jag tjänar på det utifall det blir som sist. jag laddar extra mycket inför i morgon i stället, då blir det bäst.
men nollningen blir nog rolig i alla fall om allt går bra, kan ju inte säga att det är så himla planerat och genomtänkt.
ha en bra kväll.

fredag

så var det fredag igen. lite less för att jag är vaken nu när jag börjar två, har ju ingenting att göra. men sen blir det matte i alla fall, jag dör om vi får tillbaka provet.
senare blir det folkets hus i forsa, jag har ingenting att ha på mig som vanligt. hade varit tusen gånger mer laddad om vi hade fått tag i pink ladies-jackorna. menmen, ännu värre är det ju att jag ska ut i morgon med, så då måste jag ha kläder till två dagar. haha, vilka problem.

torsdag

den här dagen har verkligen gått fort, full rulle hela dagen känns det som. men nu har vi i alla fall en lokal tills i morgon. så på folkets hus i morgon i forsa blir det fest för mk06 och mk08. hoppas dom får minst lika roligt som vi hade! men g-fest sen? nja, tveksamt. men på lördag i alla fall, då jävlar evelina. haha.


hit och dit

vilken fram - och tillbakakväll det har varit. först ser det ut som den ska bli jättetråkig med en massa plugg bara. sen kommer vi på den briljanta idén att dra på bockarna och skita i allt tråkigt och ha roligt bara, blev riktigt taggad där ett tag. men när det väl kommer till kritan och allt är ordnat så nej, då släppte suget. så det blev inget av det. så i stället blir det den där tråkiga pluggkvällen. men det är i alla fall oskyldigt dömd och det är ju tur.
nu taggar jag om till lördag i stället! PUSS

onsdag

slödag igen. jag är hungrig hela tiden. jag är less på ganska mycket. jag vill ha ett jobb. jag orkar inte träna på prov. jag vill ha en klänning. jag vill flytta från hudik.
jag ska i alla fall på stan och banken snart.

den här vill jag ha

höst

roligt av mig att försöka knäppa lite fina höstbilder när jag var ute med ellie.
haha, vilken amatör jag är.








tisdag

jag är inte duktig längre. som jag trodde så gick provet skit. fy i helvete, nu kommer prestationsångesten. jag som kunde så bra igår. annica kommer att skratta när hon rättar mitt prov.
nu ska jag försöka att inte deppa ihop för det. helst av allt skulle jag vilja baka en kladdkaka nu men ajabaja. i stället ska jag skriva frågor till en kille som inte har något underhudsfett kvar under fötterna, göra klart naturkunskapsfrågorna och ta en långpromenad i höstvädret.


jag är duktig

ja, det förtjänar jag faktiskt att säga till mig sjäv idag efter allt plugg. men som om det kommer gå bra på provet i morgon bara därför? nej, knappast. även att det är klockan åtta på morgonen också, då har jag inte ens vaknat. men ey, önska mig lycka till ändå för det behöver jag!
godnatt

snart är det lördag igen

jag orkar inte med den här kvällen. eller kanske inte den här veckan heller. känns som det kommer bli bra mycket plugg, och bara inför svåra saker så det krävs nog att jag lägger ner tid på det.
dagens pluggande består av matte och naturkunskap, roligt för mig. men då förtjänar jag en riktigt lyckad helg i stället.
förresten trodde jag aldrig att jag skulle fastna för en nightwish-låt. har ni inte lyssnat på "for the heart i once had" så gör det!

det går bra nu

slött i skolan men jobbigt utanför, men hellre det kanske?
idag har jag somsagt haft två lektioner, eller en och en halv. sista halvtimmen gick åt till att planera för fredagen då vi äntligen ska vara med ettorna och ha lite roligt. hoppas bara att vi hittar en lokal den här gången, men det måste vi.
beautiful disaster  beautiful disaster beautiful disaster beautiful disaster


faktiskt

fan vad glad jag är över att jag är tjej


söndageftermiddag

och såhär kan jag sammanfatta den, matte c ta mitt liv



the verve - the drugs don't work


hemma bäst

gud i himmel.. vi som skulle på en liten roadtrip. nog för att det bara var till brännås, till huset där min mormor och morfar bodde när dom levde och som mamma och hennes syskon fortfarande har kvar. men nej, inte ens tre timmar var vi där. jag har haft aningar om att det spökar där förut eftersom det händer skumma grejer, men nu ikväll.. fy i helvete vad rädd vi var. paniken flödade och det dröjde som sagt inte länge innan vi satt i bilen påväg hem igen.
nu sitter jag här och vill gå och sova, men jag funderar på om jag vågar ens gå upp i den mörka trappen. så rädd är jag just nu.

would it be beautiful?

or just a beautiful disaster

lördag

jag förstår inte, varför ska jag drömma samma dröm varje natt? i natt var det värsta hittills i alla fall.
idag åker vi och kommer hem i morgon. vi ska ha det mysigast i världen. men först blir det kanske en stunds ishockeykikande.


den är fin

ååh vad less jag blir. vem vågar man lita på egentligen? för guds skull, du har inte förändrats.
jag har i alla fall haft en bäst kväll med j och e, tack och lov att det finns så bra personer, guld värt.
tänk förresten att få ha en sådan röst som jessica på singing bee idag, vilken stjärna!
"en gammal amazon, med lister och krom, ratt i bakelit, den är fin"


jag är en av alla dom

jag är en av alla dom som går och tror att livet ordnas upp med tiden
jag är en av alla dom som kan ge upp när jag är söndagskvällsförvriden
vad gör man då?
jag är en av alla dom som ser något svårt i dessa jämngrå vinterdagar
är du en av alla som vill försvinne när det känns som mörkret klagar, så är vi två
och jag försvinner gärna just i natt

dagens plus och minus

+ det fanns godis nu när jag kom hem och jag får finfämmande ikväll
- jag fattar inte ett skit av matten och är ganska körd på tisdag

fredag

nog för att det är skönt att börja sent, men två? det är nästan bara drygt.

idag är det en riktig tv-kväll och jag är ensam hemma, skönt ju.

i morgon är det lördag, mycket efterlängtat!


det bästa jag vet


skitårå

sjukt ful min blogg är nu, jag vet. men fantasin och orken tog slut men jag ska ordna det sen.
jag är tom på ord också, vet inte vad jag ska skriva. ge mig lördag bara.

halleluja

jag förstår inte. jag förstår ingenting. är det normalt att må såhär som jag gör? överreagerar jag? vad gör jag rätt och vad gör jag fel? vem ska jag prata med? vem kan jag lita på? låter sjukt jävla töntigt nu men just nu skulle jag vilja lägga mig i koma och vakna jag vet inte när. töntjagtöntjag..

nemen nu blev det väl fel? jag mår inte dåligt, jag mår jätte bra, livet leker och jag är bara bäst.


onsdag

jag saknar er så det gör ont i hela hjärtat. det var ju hos er som jag kände mig trygg.
nu vill jag ha lördag, då sticker vi härifrån.. underbart.

RSS 2.0